.

Виж резултатите на анкетата: Чалга или метъл?

Гласували
130. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Чалга!

43 33,08%
  • Метъл!

87 66,92%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 166
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Друго си е да си метъл яко, да понамирисваш на лисичо дупе от мазнотийка, чалга ше ми слушат, я земеете исчезнете от тука бе глопациии, некви кифли ми се расхождат тука със силиконите един КАМАЗ грим - мъжете се по тях...ми те са тапанари, чалгаджии, по пички ше ми ходат. Вместо си фанат едно спретнато ароматно металско момиче, да има косми под мишниците и под носа, друго си е истинската музика, вече е модерно да се кланяш пред уредбата с музиката на Черния лорд, не си ли режеш вените начи си от тълпата и си тъп. Готин ли си, си тъп. АКо те харесват си тъп. Ако си грозен и черен си як. Е тва е, ми да, кщво ше се занимавам а, ше си хабя времето ви обяснявам тука истината до която стигнах след серия неуспешни самоубийства без никой да ми обърне вниманието което заслужавам като един дарк лорд.

От всичките метъли дето познавам нито един не мирише(е, добре де, един съученик от МГ, ама не защото не се къпе-къпе се към 2-3 пъти седмично- а защото пърди честичко). Колкото до метълките-метълки са най-красивите жени, които съм виждала. Знам и доста хубави метълисти, межди другото. Само ми поискай снимков материал. Освен това от всичките ми познати метълисти никой не си реже вените- всичките са интелигентни и леко надути хорица, прекалено много обичащи живота и уредили или уреждащи се достатъчно добре в него, че да не искат да го напускат. Например братовчед ми дето слуша Рамщайн и Металика миналата година спечели първо място в страната по математическа лингвистика, тази година -трето... Не казвам, че всички метъли са такива, но тези, които познавам определено са готини.
    От мнението ти направих извод че ти имаш доста объркана представа за тия понятия:
    - често къпане
    - красиви жени
    - добре уреден живот
    По-скоро индивидуални. Надявам се да не позволя на мейнстрийм общестовото да ми промие мозъка напълно, макар че вече е успяло до накъде. Както е казал един именит чичко с големи мустаци- Конторолът е най-възможен, когато съзнанието е отдалечено от съществуването. Този чичко е разправял и доста за индивидуалността, някои метъли сред познатите ми си падат по творбите на този господин и ако си чел нещо негово ще разбереш какво имам предвид. И какво искаш да кажеш с това за живота? Че да си номер едно в България с нещо, да си с отличен успех в 10, 11 или 12 (със стипендия)клас или да си женен/а с дете и добра работа-хоби не е наред ли?
    А за красотата... В метъл групите винаги най-важното е талантът, но и хубавци/хубавици има. Дори според твоите (демек тези, които (най-вероятно)са ти втълпили) представи, най-вероятно гласящи, че не можеш да си красива без чифт дини в пазвата. За мен красотата е неподражаема и представлява присъщото на младостта, здравето, чистотата, жизнеспособносста и прогреса. Никой, който се счита за разумен няма право да налага други идеали (не броя обществото, то кога ли е било разумно... но въпреки това го обичаме, ние,шматките...), да кара иначе красивите деца да се тормозят с диети, за да постигнат един преходен идеал.
    Та... сники искаш ли?
    Опа... егати грешката допуснах... Надявам се да не позволя... Поправих го...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен
    Друго си е да си метъл яко, да понамирисваш на лисичо дупе от мазнотийка, чалга ше ми слушат, я земеете исчезнете от тука бе глопациии, некви кифли ми се расхождат тука със силиконите един КАМАЗ грим - мъжете се по тях...ми те са тапанари, чалгаджии, по пички ше ми ходат. Вместо си фанат едно спретнато ароматно металско момиче, да има косми под мишниците и под носа, друго си е истинската музика, вече е модерно да се кланяш пред уредбата с музиката на Черния лорд, не си ли режеш вените начи си от тълпата и си тъп. Готин ли си, си тъп. АКо те харесват си тъп. Ако си грозен и черен си як. Е тва е, ми да, кщво ше се занимавам а, ше си хабя времето ви обяснявам тука истината до която стигнах след серия неуспешни самоубийства без никой да ми обърне вниманието което заслужавам като един дарк лорд.

От всичките метъли дето познавам нито един не мирише(е, добре де, един съученик от МГ, ама не защото не се къпе-къпе се към 2-3 пъти седмично- а защото пърди честичко). Колкото до метълките-метълки са най-красивите жени, които съм виждала. Знам и доста хубави метълисти, межди другото. Само ми поискай снимков материал. Освен това от всичките ми познати метълисти никой не си реже вените- всичките са интелигентни и леко надути хорица, прекалено много обичащи живота и уредили или уреждащи се достатъчно добре в него, че да не искат да го напускат. Например братовчед ми дето слуша Рамщайн и Металика миналата година спечели първо място в страната по математическа лингвистика, тази година -трето... Не казвам, че всички метъли са такива, но тези, които познавам определено са готини.
    От мнението ти направих извод че ти имаш доста объркана представа за тия понятия:
    - често къпане
    - красиви жени
    - добре уреден живот
    По-скоро индивидуални. Надявам се да не позволя на мейнстрийм общестовото да ми промие мозъка напълно, макар че вече е успяло до накъде. Както е казал един именит чичко с големи мустаци- Конторолът е най-възможен, когато съзнанието е отдалечено от съществуването. Този чичко е разправял и доста за индивидуалността, някои метъли сред познатите ми си падат по творбите на този господин и ако си чел нещо негово ще разбереш какво имам предвид. И какво искаш да кажеш с това за живота? Че да си номер едно в България с нещо, да си с отличен успех в 10, 11 или 12 (със стипендия)клас или да си женен/а с дете и добра работа-хоби не е наред ли?
    А за красотата... В метъл групите винаги най-важното е талантът, но и хубавци/хубавици има. Дори според твоите (демек тези, които (най-вероятно)са ти втълпили) представи, най-вероятно гласящи, че не можеш да си красива без чифт дини в пазвата. За мен красотата е неподражаема и представлява присъщото на младостта, здравето, чистотата, жизнеспособносста и прогреса. Никой, който се счита за разумен няма право да налага други идеали (не броя обществото, то кога ли е било разумно... но въпреки това го обичаме, ние,шматките...), да кара иначе красивите деца да се тормозят с диети, за да постигнат един преходен идеал.
    Та... сники искаш ли?
    Аха ахааа да почне да ми пука за твойте проблеми ама найсе... е за те толко малко беше .
    ПП - Като имаш нещо против момичетата с перфектна фигура земи влези и ти малко във фитнеса вместо да ми хленчиш тука за мейнстрима.
    2т. системно

Гласувам за метъла....не питайте защо, а просто прочетете мненията на всички, които мислят като мен.Не ми се повтаря едно и също...

Определено метъл. А и не само него, всичко друго бих избрала, не и чалгата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Определено метъл. А и не само него, всичко друго бих избрала, не и чалгата.
    А преди време бях чел твое мнение където изказваше доста негативни чувства към метъла. Какво се е променило?
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    [quote="exploitedteen"]
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    [b]
    следователно чалгата е над метъла, защото рано или късно всичките надъхани орки стават мазни селянчета...
    Старостта е над младостта, защото рано или късно всички млади остаряват. Това не значи, че старостта е по-доброто, нито че старостта е по-красивото и т.н....
    Нито е верен горният цитат-познавам няколко човека, които го опровергават. Някои си пият спокойно и на In Flames, простотията няма да ги кефи щот са интелектуалци, а за чалгарството по душа... кои са чалгари по душа според теб?
    ПС Чакам Амайо да напише нещо по темата.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

xaxaxa iska li pitane mnogo qsno 4e metala 4algata e dolna izmet

Guest
    Both suck
    Metal: Уга, буга, буга. АРрррррррррррр! Уга, буга, буга.
    Чалга: Кармааааа, Кармаааа, Кармаааа... Оп са я, о да, оп са, я о да! Оп са я о да! Кармаааааа!

Попът е най-добрият.
    Hit Me Baby One More Time

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    С удоволствие.

*замахва*
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest
    Both suck
    Metal: Уга, буга, буга. АРрррррррррррр! Уга, буга, буга.
    Чалга: Кармааааа, Кармаааа, Кармаааа... Оп са я, о да, оп са, я о да! Оп са я о да! Кармаааааа!

Попът е най-добрият.
    Добро описание и на чалгата и на метъла.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Заключете шибаната тема! До консенсус няма да се стигне! Ще хвърчат обиди насам натам, ще се казват неща без да бъдат подкрепени от аргументи... Това май е достатъчно.
    A za6to trqbwa da se stiga da konsensus? 4oweka prosto pita za mnenieto na ostanalite i kuw wkus imat.
    What you do that's nothing new
    It's all been said and done
    You can do whatever you want
    If it's what you call fun
    You can hang around with all you pals
    Drink 'til you are beat
    Dirty looks to all you pass
    Walking down the street

Guest
    Чалгата не се пее, тя се друса. Така че метъл.

Град
    Kill the kifla co.
    Чалгата не се пее, тя се друса. Така че метъл.
    Дам, това бях аз.

Guest

аз не вярвам да има хубави метъли! дай снимков материал да видим критериите ти за красота.
    п.с. и моля без снимки на членове на банди, там е ясно, че са все манекени или ако не са, то грима допринася за това

та моля за снимковия материал на красиви метъли и метълистки да не забравяме.

nito edno ot dvete

Guest

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз твърдо съм застанала и си стоя зад метъла!
    Е, не мога да твърдя че съм голямата красавица, но пък мога да кажа че съм манячка на тема чистота и лична хигиена! Не мога да зацепя, как пък го измислихте тва , че щом са метъли, са грозни и миришат лошо... Не съм на тва мнение. Е разбирасе всяко правило има своите изключения, но това че някой е попадал само на тези "изключения" не означава че всички метали сме такива!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хаххаха... метълите били грозни и миришели...
    Айде замислете се какво слушат ЦИГАНИТЕ... после говорете кой мирише.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Хаххаха... метълите били грозни и миришели...
    Айде замислете се какво слушат ЦИГАНИТЕ... после говорете кой мирише.
    пхах!Иначе те не всички роми миришат! (Баси явлението ще е циганин метъл (джипси метъъъъл!))

Иначе аре стига с тия общи прикакзи, как метълите миришели, били с мазни коси и т.н.!Щото нито един от метълите които познавам аз не смърди!Тва дет се разправя е достааа далеч от истината!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    пхах!Иначе те не всички роми миришат! (Баси явлението ще е циганин метъл (джипси метъъъъл!))
    АЗ съм виждал такъв. Веднъж като се беше разболяло някакво момиченце (циганче) в болницата и на посещение дойте брат и, който слушаше хеви метъл.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Иначе аре стига с тия общи прикакзи, как метълите миришели, били с мазни коси и т.н.!Щото нито един от метълите които познавам аз не смърди!Тва дет се разправя е достааа далеч от истината!
    Tо и никой от чалгарите, които познавам, не е кух като лейка... Но общите приказки продължават и продължават...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Абе може ли да се води толкова безмозъчен спор на 10 страници?! Тва е просто неандерталско........................ .................................................. ..
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    planet of HysterIa
    дори не виждам смисъл в тази тема кой може дори да си помисли да сложи два стила като тези в една такава анкета дори да прави изречения където тези две думи да присъстват в него ебаси хора събудете се
    Something burning me inside
    Just get away, get away to clear my mind
    Pieces of a useless life
    Falling down, everything is falling down

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си