Първоначално написано от
Amayo

Първоначално написано от
Muse_of_Madness

Първоначално написано от
Amayo
Друго си е да си метъл яко, да понамирисваш на лисичо дупе от мазнотийка, чалга ше ми слушат, я земеете исчезнете от тука бе глопациии, некви кифли ми се расхождат тука със силиконите един КАМАЗ грим - мъжете се по тях...ми те са тапанари, чалгаджии, по пички ше ми ходат. Вместо си фанат едно спретнато ароматно металско момиче, да има косми под мишниците и под носа, друго си е истинската музика, вече е модерно да се кланяш пред уредбата с музиката на Черния лорд, не си ли режеш вените начи си от тълпата и си тъп. Готин ли си, си тъп. АКо те харесват си тъп. Ако си грозен и черен си як. Е тва е, ми да, кщво ше се занимавам а, ше си хабя времето ви обяснявам тука истината до която стигнах след серия неуспешни самоубийства без никой да ми обърне вниманието което заслужавам като един дарк лорд.

От всичките метъли дето познавам нито един не мирише(е, добре де, един съученик от МГ, ама не защото не се къпе-къпе се към 2-3 пъти седмично- а защото пърди честичко). Колкото до метълките-метълки са най-красивите жени, които съм виждала. Знам и доста хубави метълисти, межди другото. Само ми поискай снимков материал. Освен това от всичките ми познати метълисти никой не си реже вените- всичките са интелигентни и леко надути хорица, прекалено много обичащи живота и уредили или уреждащи се достатъчно добре в него, че да не искат да го напускат. Например братовчед ми дето слуша Рамщайн и Металика миналата година спечели първо място в страната по математическа лингвистика, тази година -трето... Не казвам, че всички метъли са такива, но тези, които познавам определено са готини.
От мнението ти направих извод че ти имаш доста объркана представа за тия понятия:
- често къпане
- красиви жени
- добре уреден живот

По-скоро индивидуални. Надявам се да
не позволя на мейнстрийм общестовото да ми промие мозъка напълно, макар че вече е успяло до накъде. Както е казал един именит чичко с големи мустаци- Конторолът е най-възможен, когато съзнанието е отдалечено от съществуването. Този чичко е разправял и доста за индивидуалността, някои метъли сред познатите ми си падат по творбите на този господин и ако си чел нещо негово ще разбереш какво имам предвид. И какво искаш да кажеш с това за живота? Че да си номер едно в България с нещо, да си с отличен успех в 10, 11 или 12 (със стипендия)клас или да си женен/а с дете и добра работа-хоби не е наред ли?
А за красотата... В метъл групите винаги най-важното е талантът, но и хубавци/хубавици има. Дори според твоите (демек тези, които (най-вероятно)са ти втълпили) представи, най-вероятно гласящи, че не можеш да си красива без чифт дини в пазвата. За мен красотата е неподражаема и представлява присъщото на младостта, здравето, чистотата, жизнеспособносста и прогреса. Никой, който се счита за разумен няма право да налага други идеали (не броя обществото, то кога ли е било разумно... но въпреки това го обичаме, ние,шматките...), да кара иначе красивите деца да се тормозят с диети, за да постигнат един преходен идеал.
Та... сники искаш ли?