- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Чалга или метъл?
Metalut e edna ot nai trudnite muziki nqma 4algar koito da "sviri" taka na kitara vsi4ko e na zapis perihdrolenite kravi mu4at tupite izruseni fenove to4at ligi po izkustvenite im gurdi i lica skriti pod ton grim nqma da komentiram "pev4eskiqt" im talant a koito misli 4e metala ne e muzika moje da mi lapne....
I worship His Shadow!
аре МЕТЪЛАААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!! много ясно кво друго,та зна4и тва 4е слу6ам МЕТЪЛ тва не зна4и 4е не съм образована или ме прави по-малко интелигентна от другите!!!!хаиде братя и сестри да се съиузим и да покорим светааааа!хахахаха!![]()
![]()
![]()
чалга съкс
метъл съкс
...first rule...I rule![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
I want to be the minority
I don't need your authority
Down with the moral majority
'Cause I want to be the minority
![]()
поне е СВЕТОВЕН както каза,а гадната 4алга само тука я знаят и то пияниците.аз по принцип слу6ам house,drum'n'bass,gabba,trance,no se keфя и на метал и о,Боже как може някои да сравнява метал и 4алга,тва е е като някав вид богохулство!
Метъл,разбира се!На чалгата музика ли му викат още?!?![]()
Не можеш просто да кажеш "чалга" или "метъл",защото това са две крайности.Все едно да те питат Ферари или Вартбург![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
И двете!![]()
Е да не би в чалгата да няма инструментал? При тва, доста добри музиканти работят в тоя бизнес... Слушал съм китарни сола в чалга песни, и признавам, че са доста добри.Първоначално написано от Rogue
И от какво е толкова ясно?Първоначално написано от ISSP
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Съживихте любимата ми тема!
Абе... пастнете смислен чалга текст плс, една приятелка ми търси.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
И как трябва да си го изтъркувам? Нищо не се сещам-тук става дума за символика, но какво символизира шкембето?Първоначално написано от exploitedteen
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз съм си чалгарче. Чалгата повече ми допада от метъла (без да се опитвам да обидя някой запален метъл фен).
Абе, жено. За кфо са ти смислени чалга текстове. Чалгата е музика за грозно парти на грозни хора и толкова. За парти човек няма нужда от смислени текстове. Никой чалгар никога не е казвал "Абе знаеш ли, вчера точно слушах еди кое си парче на еди коя си поп-фолк дива и ми хрумнаха ебати гениалните мисли за света." Просто хората слушат чалга, за да им е весело, а не за да размишляват и да търсят скрития смисъл. Такъв просто няма и няма нужда от такъв.Първоначално написано от Muse_of_Madness
Saatana vittu perkele hate crew!
живот, ново начало... зора...Първоначално написано от Muse_of_Madness
един живот...една борба...БИРА! и ШКЕМБЕ ЧОРБА!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Групата на автара му (Cypress Hill) е правила доста "метъл" парчета и е работила доста със Fear Factory. Но Сайпръс нямат и една чалга песен.Първоначално написано от Бунтар
Boot - по твоя пост ще дам следния коментар:
"Джаза е музика за хубави хора в кофти настроение.
Чалгата е музика за кофти хора в хубаво настроение.
Метъла е музика за кофти хора в кофти настроение."
Тогава песента е... мизантропическа! Такъв жесток, отварителен смисъл няма и в gore метъла!Първоначално написано от експлойтед...
нещо за шкембето ли искаш да кажеш??!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нито едното, нито другото !![]()
... k33p w@lkinG ...
А Пусикет Долс и 50те стотинки, нали? И хаус, естествено...Първоначално написано от young_rich_famous
r&b, soul, chili out, house, retro ... има доста по интересни стилове от тези двата ! А за пуси-то и 50-те не си познал ... не слушам помиички ... 2 pac, Busta Rhimes, Fabolous ... А за хаус ... Chambao i Dr Kucho мога да кажа, че са доста по-добри от някои метълчета или чалгаджийници ... !!Първоначално написано от Muse_of_Madness
p.s. Peace !![]()
... k33p w@lkinG ...
Чушки.
Еми аКо НЕ харесваме и дветезащото аз НаПример Не харесвам Нито чалга Нито метЪл но засигурНост бих ПредПочела МЕТЪЛА