- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- VTULPQVAM SI 4E GO HARESVAM
skoro razbrah 4e edno mom4e me har i ..........az nego ne go har!! no sled vreme zapo4nah da go har.......... a vutre6no znam 4e ne e taka!kajete kakvo da pravq..............dori da vi se struva mn tup vuprosa![/i]
Явно си от хората, коит както другите се държат с тях, така и ти се държиш с тях. Пък и да го харесваш кво лошо има. А и щом младите се харесват.. хаха
Ем, кво да ти кажа, щом си втълпяваш, че го харесваш, що не си го оттълпиш?
Ами виждала съм и други като теб.Няма смисъл да лъжеш, както него, така и себе си(дори да ти е самотно).Харесай си някого наистина(огромен избор имаш), това ще помогне...
ox,abs sa6tata situaciq ama kakvo da se pravi,iskam go 6tastliv
Започваш да го харесваш, но вътрешно не знаеш?За пръв път чувам такова нещо.
su6tata istoriq e s men. opitvai seda se ubedi6 4e ne e taka. moje da pomogne
кво е "хар" ?![]()
знам, просто бях саркастиченПървоначално написано от Buttk0
![]()
axaxaПървоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
TreeHill, ти наруши т.11Първоначално написано от TreeHill
..както и аз
Ами ако вътрешно не го харесваш а само се опитваш да си го втълпиш и не е така,значи всъщност не го харесваш(така и не разбрах какво казах
![]()
![]()
)
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
nz az mislq 4e prosto si tupa![]()
Правилно ти се струва.dori da vi se struva mn tup vuprosa!![]()
ob6to vzeto sum suglasnaПървоначално написано от WindfaLL
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Абе и аз така, ама сигурно вече и такова нещо имаПървоначално написано от koalka
![]()
Иначе относно темата - насочи вниманието си към друг..може и да помогне..![]()
след като сърцето ти не трепва когато го видиш няма смисъл да бъдеш с някой, който не предизвиква в теб елементарни емоции на щастие![]()
tova e shizofreniq prosto spokoino nishto strashno nqmaxax
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Май сме много, тези които чуваме такова нещо за първи път.. ихуу![]()
Като за начало завърши 3-ти клас и после мисли с тъпата си главичка за момченца.
ei are we kfo obijdate momi4eto![]()
За обиди си е - харесва го и не го харесва. Това да не е тото...
az puk sum na mnenie 4e kogato nqkoi napi6e za ne6to takova prosto trqbva da se opitame da mu pomognem a ne da obijdame! kato ne ti e priqtno da 4ete6 ili ti se struva tupo prosto nedei da vliza6 tuk!![]()
az puk sum na mnenie 4e kogato nqkoi napi6e ne6to takova prosto trqbva da se opitame da mu pomognem a ne da se obijdame! tq prosto ne e naqsno s 4uvstvata si,kakvo lo6o ima v tova? tq ni moli za pomo6t,a ti q oplu! ako ne ti haresva prosto nedei da vliza6 tuk!![]()