- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много гадно!
Такам...имам нужда да споделя и мисля че тука е мястото..значи отскоро си слагам черен молив(началото на 8-ми клас..) и смятам ,че така ми отива повече,а иам един съученик който МЕ ИЗНУДВА да ходя без молив,защото на него така съм му харесвала повече..и вика"ако не спреш да идваш с молив ще кача всички твои снимки в сайта на даскалото(а да отбележа ,че са УЖАСНИ и съм ги изтъркала от моя комп от бая време...) и ще пиша от ника ти навсякъде и гарантирам че ще имам мн проблеми след това" ..
влизал ми е в компа доста пъти и си е теглил на воля кото му падне,добър е много с компютрите и е нещо като хакер!
Наистина не се харесвам без молив,но нямам избор!Освен това и на бившия ми приятел(с който сме в много лоши отношения) ще говори глупости и нз направо..а утре щял да пита целия ми клас как съм по-хубава и ако повечето кажат без молив ще тряа да ходя без...хора какво да правя,не искам да ме прай на глупачка ...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!