- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 8 март е празник = комунизма нема да умре
търчат ли хората по улицата .. 2 седмици не са минали - пак подаръци , цветя , бонбони , плащане на сметки в ресторанти.. А нима не знаят , че комунизма загина и с него празниците му ?
Можеше и да спестиш тая тема
Ама явно искаш да четеш дълги обяснения, че не си прав и че нежния пол заслужава свой празник, което е така де
P.S. Честит празник на всички които се чувстват жени
Това е част от големия план, не си ли го разбрал още...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
какъв комунизъм, бе, момче![]()
8 март е международен ден на жената
а, да и много мрънкаш![]()
предпочитам да си задавам въпроси , отколкото като офца да се съгласявам с всичко , което ставаПървоначално написано от Seizure of Power
Това не е комунистически празник![]()
(за разлика от 9 май)
ех бе разбирачиии...
-> Започнал като политическо събитие, празника постепенно става част от културата на много страни (предимно Русия и страните от бившия Съветски блок)...
Демонстрациите на жените в Русия се смятат за първия етап на Руската революция от 1917. На 8 март 1917 работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и царизма. След Oктомврийската революция в Русия, участничките във Втората международна конференция на жените-комунистки през 1920 в Москва също препоръчват Осми март за Международен ден на жената. През 1965 8 март е обявен официално като неработен ден и празник на жената в СССР. И днес денят е неработен в Русия и други страни от бившия Съветски съюз - Беларус, Молдова, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Украйна, както и в Македония и Монголия.
В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911, през 1915 е първото публично честване. Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944. Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено щироки размери и става любим празник на жените от всички възрасти, особено в държавните учереждения.
това не го прави по-малко международенПървоначално написано от OtherDimension
![]()
ти не си добре есамо се чудиш с кой и за кфо да се заядеш
б*хти тъпанара...![]()
как да не приема забележка от една .. тралала ?Първоначално написано от ТраЛаЛа`f
Аз пък не съм съгласна с това, че е комунистически празник.
Дразни ме заради друго - ДИСКРИМИНАЦИЯ.
Щото сме дискриминирани, ето затова имаме някакъв тъп празник, на който мъжете ни подаряват китка и ни плащат кафето. Дееба.
Има ден на детето, на хомосексуалистите, на възрастните хора ( май в Японие беше.. )
Много тъжно.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Приятно съм изненадан от тематаЧлен за комунистическия празник
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Това е деня на МАЙКАТА , също така празника е свят , защото е мой рожден ден :р
и моля избите си го , че е ден на ЖЕНАТА , това е деня на майката , jesus
Бънгле , като станеш възрастна и ти ще си имаш празник , ае нереви![]()
И , дори да се водим по-общата , заблуда , че е ден на ЖЕНАТА , немога да приема за жена някоя пикла на 15,16,17 е.т.с , години която е убер-зле.
Period.
180- бан на профил 2 т.
hubav e 6toto si jenaПървоначално написано от koalka
pita6 li ni nas deto samo pileeme pari -st.valentine - za6to jenite ne pravite podaruci za toq "praznik" a samo 4akate nqkoi na vas da dade?
Та в кои други жени се чества?Първоначално написано от Seizure of Power
Ти осъзнаваш ли к'ви ги дрънкаш?Първоначално написано от BastardOfChrist
И недейте мрънка че само тогава сме се били сещали за вас. Вие освен на Свети Валентин да ни подарите едни чорапи друго няма да се сетите. Ама ви празнуваме празника, ама 02.02 бил на педалите нали? Що 08.03 не е ден на лезбийките?
задавай си ама никой няма да ти отговори.Колкото и да мрънкаме или се питаме,трудно ще имаме шансът да получиме отговор.Защото колко и да не ни се иска обшеството е разделено на управляващи и управляваниПървоначално написано от OtherDimension
и никой няма да ни зачете думите
затова е хубаво да си мрункаш ако си имаш и нерви
Не ...
пречи ли ти мнението ми?
дразни ли те?
това ме радва , сабирам още сила , нали съм dark lord of da' sith
180- бан на профил 2 т.
Всъщност да , празник на жената е като се замисля
на 8ми март , 1912 ако не се лъжа се създава първото женско движение за борба за равни права за жени и мъже...
гледам , сегашния 8ми март няма нищо общо с това , което трябва да бъде?
180- бан на профил 2 т.
Всеки празник е хубав и трябва да се празнува...
Японците как празнуват КОледа- през оная работа им е за тва кой се е родил- те не са християни... Но оценяват , че това е един хубав семеен празник...
Същото е и с осми март...
Никой не ви задължава да го празнувате.
Мен ме кефи, пък ако ще да е комунистически, какво значение има??
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Между другото, това го научих вчера, когато отидох на курс по история и учителя ми каза: "Аз комунистически празници не зачитам, така че няма да ти честитя празника"Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Хах, малко трудно щеше да ми е... той е с поне 20 см над мен и 50 кила отгореПървоначално написано от Shangri La
![]()
Че аз на св. Валентин купих подарък на гаджето си и той беше по-скъп от този, който получих. И от тук следва-защо празнуваме св. Валентин като е католишки празник, а в България официалната религия е православно християнство?Първоначално написано от qwertyu
Който иска да си празнува. Празникът е на жената, а не на майката. сега, друг е въпроса, че жената ставала жена, когато роди, ама аз не го мисля точно така. Празникът си е хубав, защоо е позитивен и не навява мисли за война, смърт илие унижожения. А вие дето не го зачитате сте стиснати мухльовци, на които им свиди да купят по 1 цвете(дори не е нужно да го купуват-може и да го откъснат) на жените, които са ви носили в утробата си 9 месеца, родили са ви, отгледали са ви и са ви дали образование!