.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kakvo da pravq?

taisnstvenata
    Guest

kakvo da pravq?

zdr!imam ogromen problem.hodq s edno mom4e pove4e ot 8 meseca!no za tezi 8 meseca vinagi sme kasali i sme se sabirali za6toto negovata biv6a provalq6e vsi4ko!sega toi ve4e me obi4a istinski i e 6tastliv!az su6to go obi4am mn no se vlubih v edin negov sau4enik i dosta dobyr priqtel!nz kakvo da pravq??pomognete mi pls!blagodarq vi predvaritelno!

Супер фен
    Град
    sofia
    e kvo ad pravi6-stoi si s tvoq i ne mu misli

Град
    по пейките

Re: kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от taisnstvenata
    zdr!imam ogromen problem.hodq s edno mom4e pove4e ot 8 meseca!no za tezi 8 meseca vinagi sme kasali i sme se sabirali za6toto negovata biv6a provalq6e vsi4ko!sega toi ve4e me obi4a istinski i e 6tastliv!az su6to go obi4am mn no se vlubih v edin negov sau4enik i dosta dobyr priqtel!nz kakvo da pravq??pomognete mi pls!blagodarq vi predvaritelno!
    ти май сама не знаеш какво искаш! Уж обичаш приятеля си пък си влюбена в друг...Реши си първо кой от двамата искаш че накрая ще паднеш от два стола на земята и ши та заболи дупето...шот кифленски работи прайш сега

Въведено от Coki:
    Писането с главни букви, е нежелателно.
    Благодаря!
    По последни данни на учени от Бруклинския университет, гълтането е полезно за здравето и намалява риска от рак на гърдата! За това - Драги жени, гълтайте, за Бога!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Виж маина.Влюбваш се и утре чувството го няма знам от личен опит.Стой си твоя защото ако го оставиш ще съжаляваш.Пък и точно е тръгнало!!

Re: kakvo da pravq?

на колко си години бе мойто момиче?На 11?Обичаш тоя, обичаш оня...поне не лъжи пича, дето си с него, защото така само го нараняваш..а ти седни и си помисли хубаво обичаш ли или се лигавиш....има разлика между това да обичаш и да си привързан към някого....
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Уф, защо, не знам защо, хората ни питат неща, които няма как да им кажем. Аве момиче!!! Как може ние да решаваме с кой да останеш. Това трябва сама да решиш според това какво ти диктуват сърцето и разума! Питайте нещо, което наистина можем да ви посъветваме. Същия успех ще имаш, ако хвърляш ези - тура и ни питаш кой да сложиш на езито!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    6tom "obi4a6" 2-ma, zna4i vsy6tnost ne oni4a6 nikoi! Prosto gi haresva6. A ina4e samo ti moje6 da re6i6 s koi da byde6.

negoviqt priqtel haresva li te?parvopporazpitai ako toi te haresva davai deistvai smelo i davai s nego ako oba4e toi ne te haresva moje6 spokoino da si ostane6 s tova mom4e,za6oto 6e si sigurna v negovite 4uvstva

Цитирай Първоначално написано от baby_angel
    negoviqt priqtel haresva li te?parvopporazpitai ako toi te haresva davai deistvai smelo i davai s nego ako oba4e toi ne te haresva moje6 spokoino da si ostane6 s tova mom4e,za6oto 6e si sigurna v negovite 4uvstva

baby_angel,темата е от 2004г,а ако случайно не знаеш - сега е 2007 година.

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си