- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pove4e SEX - zima vs prolet? Koi sezon ste po aktivni?
Koi e aktivniq sezon pri vas ot dvata?
esen i prolet s16to se vklu4vat no tezi zima i prolet e dokazano 4e sa nai sexuaslni po princip
Пролет. Нещо се затопли временцето и станах ненаситна. Не може да ми смогне![]()
![]()
Робинята на Quench
Всички![]()
И аз така.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
според мен пролет-лято
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Абе всичките няма значение от сезона при мене.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
наетроението го имам винаги, но най-често го правя през лятото
Пролетта и лятото ми се увеличава желаниетоЕсента и зимата ми е малко... по-трамаво и мързеливо!
Ами през някой буен, мрачен зимен ден през лятото едва ли сте толкова ненаситни, колкото говорите. Попринцип кофти времето предразполага към по-кофти настроение. Тъй, че яко е слънце да има (и партньор хаха).
Ам, че то и мастурбирането си е секс ( с невъодушевен предмет хаха). яко ли ви е ся
Ami po-skoro zimata, po-studeni4ko e i mi se iska samo da stoq vky6ti i da se gu6kam s priqtelq mi ... i drugi ne6ta da pravim![]()
по сяко време съм готова щом става дума за секс.Няма значение пролет зима се ми е тая![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не зависи от сезона, винаги съм в настроение. Но все пак зимата и лятото.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Зима, пролет, лято, есен ... все тая![]()
Важното е партньор да има![]()
пък зимата защо да не съм активен ... да не съм мечо пух ... да спя зимен сън ??![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !