- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da si LIDER
За да си лидер трябва хората от обкръжението ти да са достатъчно глупави, за да ти се "подчиняват. Според мен примерите, които си дал/а не са точни - това, че си център на вниманието не те прави лидер; може хората около теб просто да те обичат и да ти се радват повече отколкото на някой друг. Да се допитват до теб в даден момент също не те прави такъв - не си ли давал/а съвет на приятел? Той се е допитал до теб - ти се чувстваш лидер така ли? В случая по-скоро се отличава приятелство, което доста се разграничава от лидерството. За лидерстваш определено трябва да имаш силен характер и да въздействаш на околните, така че те да се съгласяват с теб във всякаква ситуация, дори ако не си прав. Не мисля, че е задължително да имаш някакви постижения. Понякога и най-глупавите се изживяват като лидери, а още по-глупавите ги слушат. По последните въпроси:
1.Не съм лидер и не се стремя към това. Предпочитам да имам приятели пред подчинени.
2.Знам как да се измъквам от ситуация...с малко артистични умения всичко става![]()
3.Хората, които уважавам, ме уважават. За останалите не ми пука.
4.Когато мнението ми е обективно се вслушват.Но всеки е с мнението си и, ако отсрещният прецени, че моето такова не е достатъчно добро, просто го подминава.И в това няма нищо лошо, защото всеки си има своя гледна точка, и няма нужда от лидер, който да му я определя.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.