Az lichno nikoga ne sym se smqtlaa,che sym liderkata v kompaniqta.i mislq che s kakvato i kompaniq da sym bila vsichki sme bile ravni i e nqmalo lideri.A i ne sym iskala da byda takava.Men mi stiga tova,kogato moga da byda polezna na horata,koito sa mi priqteli,blizki i rodnini.Mnogo chesto sym davala syvedi i chesto sa se vslushvali v tqh i sa uspqvali.Kak ushq da spechelq doverieto im za da iskat syveti i da spodelqt s men li?Ami mnogo prosto.Kakvoto i da mi kajat si ostava mejdu nas,ne go kazvam na nikogo.AKo ne moga da dam dobyr syvet,samo izslushvam choveka otsreshta,zashtoto dori tova pomaga i mu e leko na dushata,ako se setq za neshto polezno mu go kazvam ili ponqkoga mislq s dni i sedmici dokato stigna do nai - dobroto reshenie i mu go kazvam.Estestveno nikoga ne sym se mychila da naloja mnenieto si na nqkogo i da mu kaja da pravi tochno tova,koeto az smqtam za dobre ... vinagi gi ostavqm da izberat sami ... neka si schupqt vednyj glavata i te i drugiq pyt shte sa po - vnimatelni i shte se vslushat v dumite mi.