.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    ZuZiii
    Guest

NqKoi talant Da Pomogne!

Zdr.Uchitelkata mi po literatura, poiska ot celiq klas eseta ili stihotvorenie za nasheto u-she, koeto April pravi 20 godini-iubilei ! Uchilisteto v koeto ucha,ne e prosto obiknovena gimnaziq za men,to e VSICHKO!Vinagi kazvam,che e nai-slunchevata sgrada v kvartala mi i sqkash e vinagi usmihnato. Uchitelite ni sa strahotni hora,dori moje dase kaje,che v nqkoi ot tqh vijdam priqtel, a za klasa i obshto vzeto uchenicite v cqloto u-she sme golqm EKiP.Zaedno hodim po koncerti,ponqkoga se islagame,no bez tova ne moje, kogato pechelim nagradi sichki sme shaslivi (horeografi sme) hodim na ekskurzii i t.n. Mnogo mi se iska da napisha stihotvorenie,estesveno probvah no nqkak si ne moga da rimuvam vsichkite si misli.A za ese oshte ne sme uchili podrobno kak se pishe ese,az sym v 8mi klas i oshte ne sme go vzeli tva...Iskam da vi pomolq,ako moje da mi pomognete po nqkakyf na4in,nadqvam se da ima nqkoi talant,kotio rimite mu ne mu myrat i dam i pomogne! Blagodarq vi predvaritelno!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    to za da napi6e6 ese ne e nujno da si go u4il podrobno kak se pi6e..
    kato cqlo v pove4eto eseta izrazqva6 tvoeto mnenie po daden vupros i t.n.
    ako kaje6 kakvi temi sa vi kazali za ese moje i da moga da ti pomogna s tova kakvo da napi6e6
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

ZuZii
    Guest
    svobodna tema

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    mmmmmmmm svobodna tema....
    ne moa ti pomogna ne moga as da ti mislq temite ina4e za konkretna tema moga da ti kaja 6to gode za kakvo moje da pi6e6
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си