- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- music idol
molq vi da mi dadete link4e na pesenta na music idol kogata gi razpredeliha v otdelni stai i kato na ednite im kazaha 4e ne prodaljavat im pusnaha edna pesen takava bavna ako se setite koq e pi6ete
mne se se6tam kaji i imeto pone da se setaПървоначално написано от Анонимко
Поне какво се пееше?
a btw nqkoi moje li mi dade link za pesenta koqto q pqha" ne me vini za moeto bezpokoistvo..."
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
[-o< [-o< [-o<
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Тъпата песен която пяхме и за която питаш е на Маргарита Хранова и се казва Устрем гргргргргргрггр![]()
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Песента е просто върховна(за който разбира от хубава музикаПървоначално написано от Wife^of^goD
)
http://store1.data.bg/bivu/Bulgarian...-%20Ustrem.mp3
За който не я е пял пред Слави и киомпания нали!!! Ако си бил на мое място и ти щеше да я мразиш след като от половин месец не мога да си я избия от главата и ставам и лягам с нея...
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Може би си права, но в крайна сметка какво те интересува мнението на някакъв музикален инвалид и силиконовата му съседкаПървоначално написано от Wife^of^goD
Я се оплачи едно хубаво и можеш да минеш на "Детелини" вече(шегувам се, де
)Усмивки!!!