- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otgovorete mi molq
zdr znam 4e na nqkoi vaprosyt mi 6te se stori glupav no vi molq da otgovorite taka ... dosta 4esto eqkuliram (ot mesec nqkade) i ot togava ne mi idva zakusnqva mi dosta ne sum pravila sex vazmojno li e da mi ima ne6ty blagodariq predvariteno
да честито фащай некой момак за 18 години издръжка ! айде ше почерпиш !
Strength thru Oi!
аааа незнам що ама нещо не схващам?![]()
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
aide molq vi nqkoi seriozen da mi otgovori za6oto sumpritesnena
кво да ти има??? да си бременна??? без хуй малко трудно!! аве момиче ако се съмняваш за нещо има лекари,записваш си час и с готова.Пък пробвай питай майка си.Затова са и родителите.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Първоначално написано от Pussy_Searcher
С тази физиономия която е направило коте то на аватара наистина маи не схвашташ
![]()
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
mila ni6tu ti nqma![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
i az ne razbiram kato nqma kur kak 6te stane ne6to ot samozadovolqvaneto?![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
mersi mn yspokoihte me![]()
edin prostichyk,no mn ulesnqvash syvetNE SI NABIVAI TAKIVA PARANOII S POVOD I BEZ POVOD! samo si skapvash nervnata sistema...
predi i az hiper mn se tormozeh(e pone praveh sex de),ama veche kato znam che sme vzeli vsichki vyzmojni merki,pravim sex vinagi s prezervativ i toi ne svyrshva v men...prosto nqma kak da stane nqkoi fal(i vse pak da chukam na dyrvo)
taka che i ti po spokoino go davai
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
тези две неща нямат нищо общо... може да е от времето![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
moje da e ot edin milion hilqdi raboti-smqna na klimata,golqm stres,antibiotici i t.n. bez panika :PПървоначално написано от sexy_anji_
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Хм...аз ли съм тъпа или ко?Нещо не схванах....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
xax emi da temata e malko glupavi4ka...ama NE nqma ti ni6ty spokoino
Spored mene e bremenna
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Нищо ти няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
blagodaria vi)
![]()
abe ti znaesh li kvo e eqkuliram vuobshte....da ne si muj che da eqkulirash...
За информация ще ти споделя, че жените също, понякога, еякулират.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!