- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Теен оргия
Чудех ше се навият ли доста хорица (от сф и под 19 ) да си направим 1 теен огриязасега говорих с разни френдки и фреднове и от 10 чоевека 10 искат ама маи сме малко и сички се позанаваме и си мислех няма ли да е супер яко 30-40 теенчета да се ...
![]()
ааааааааааааааааааааааа супер е ,аз съм навит само че проблема е че не съм от СФи аз искам оргийка!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Ти луТ ли си ве???Бахти кретения...до ся подобна простотия не бех чувал честно!!!![]()
![]()
![]()
бахти па после що се ебаали с тия тийнове,ми как да не се ебаат брат...
![]()
![]()
ти бил ли си на такива оргий че знаеш !?!?!??!Само можеш сио мечтаеш
Предполагам поредната тема - ебавка!
Az sum za. Ako nestata sa seriozni, pishete v temata da se organizirame
бе да ви кажа може и да не е ебавка.
Надявам се да е ебавка, защото иначе ...![]()
![]()
![]()
И трябва да си доста ...ЛУДичък, за да се навиеш на такова нещо, най-вече с непознати !
аз викам да ти правим gang bang![]()
МИ идеята ми доиде от душата
Напраих я темата яко сериозно
Skype на което да се саберем даже напраих:
Teen_funs
то си личи, че не ти е дошла от мозъкаПървоначално написано от lilOutlaw
![]()
Пфф.. ей такива на сапун...
Бахти заблудените...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
мъжът винаги си мисли с главата (долната) !!! това е закон на природата и неможе да бъде променен
тва са глупости и тъпи клишетаПървоначално написано от Pussy_Searcher
![]()
Пък ти си мислиш, че си много интересен и забавен, а си пълен паляк.Първоначално написано от Seizure of Power
Да та еба в заблуденото лапе.
![]()
квооо за мене ли става въпрос,Еи патко заспала не претендирам че съм забаве или къвто и да е,просто съм себе си и съм тук в тоя форум да се разтоварвам, да се забавлявам а не да се занивамес с тъпаци като теб.Беги се гръмни !!
...каза смешния гост, докато се гледаше в огледалотоПървоначално написано от Анонимко
![]()
ЕДНО УМНО МНЕНИЕ,и путка сърчър аз не съм бил да нито имам намерение да ходя щото си миля с главата коята тряаа ма вие праете кото искате,макар че не вярват ти да си ходил и много да знаеш ти земи помечтаи...боже боже колко мъка има по тоя святПървоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бла бла
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
are kakvo stana she ima li Gang BangПървоначално написано от koalka
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
да бе айде събирайте се за оргийката и аз съм навит!!
само кажете място и час
но се надявам като сте толква ентусиазирани да съберете и повече желаещи момичета шото да не стане после гей-оргийка![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Първоначално написано от deusex
xaxxa kat nishto,shte se syberete 20 zagoreli prycha i ne vy znam kvo shte pravite
i samo se zamislete shto za momiche bi se navilo na neshto takova...i plius tva s neposznati...?trqbva da si e golqma kurventiika! a vie v toq red na misli se zamislete,na pytq li ste si gi namerili,che ste gotovi da ebete nared(po vashi dumi"vsichko-putka ima li zlato e")...?!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
hah moje da se saberat 20 pru4a i 5 ciganki e![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ами ние ако се съберем ще бъде само за удоволствие и никой няма да опрекне някой че бил курва и т.н.Първоначално написано от ^KaSiDi^
а доколкото ебането наред не е баш така много ясно че някоя готинка ще си намеря а ако няма шси ходя...
ама то в тъмното да ти кажа кой квото хване няма голямо значение мъжко женско еби бегай![]()
![]()
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!