taka...i az da pusna temichka...che ot otdavna ne sum...puk sega vijdamproblema si dosta seriozen i ujasen...v daskaloto ima momche,koeto opredeleno haresvam..puk i spored men i toi ne e koi znae,kolko bezrazlichen,zashtoto postoqnno otvrushta na pogledite mi...az iskah da se zapoznaq s nego oshte predi edna sedmica...obache vse otlagah i otlagah za sledvashtiq den...po-skoro ne ot sram,a ot nesigurnost dali tochno tova iskam..i eto doide i denqt ,v koito bqh tvurdo reshena da se zapoznaq s tozi chovek...bilo to dori ottam natatuk vsichko da e samo za ednoto zdrasti..ako se okaje che dosegashnite prognozi za chuvstvata mu nqmat nishto obshto s realnostta...vsichkite mi priqtelki mi kazvat che me haresva..negoviq priqtel postoqnno gleda nakude hodq...no vse pak...taka ot duma duma zapochnah da porazpitvam vcher za nego v skype...poneje me beshe mnogo qd che ne uspqh i v petuk da se zaoznaq s nego..a puk dva dena da ne go vijdam si e mnogo i izvednuj nauchavam ot razni hora...che vuprosnoto momche,koeto tolkova mnogo haresvam e trevoman...i to ne che pushi samo po kuponi...zashtoto s mnogo trud tova mojeh da go preudoleq...ako imashe za kakvo da se hvana...ami pushi absoliutno vseki den....i to ne ot tazi godina a ot otdavna...i izvednuj za men vsichko se srina...a dori ne beshe pochnala...i sega sedq i se chudq,kakvo mi se sluchva i kakvo da napravq....znaeh si che ne moje vsichko da e tolkova hubavo,kolkoto izglejdashe...daite mi suvet kakvo da pravq,zashtoto naistina ne znam...imam opredelen plan,no iskam i da chuq drugo mnenie..