Цитирай Първоначално написано от SwEeT^hIlArY
Zdraveite hora !!! 4estit praznik na vsi4ki momi4eta da ste jivi4ki zdravi4ki, veseli4ki ,usmihnati4ki , mnogo mnogo 6taslivi4ki i vinagi da ima nqkoi koito da treperi za va6eto syr4ice {}
Iskam da vi pitam kakvo e za vas lubovta i dali izob6to sy6testvuva.Za6toto az ot kakto skysah s avera si i napylno mi se preobyrna sveta tolkova mn go obi4ah a sega izob6to ne vqrvam v lubovta i 4e izob6to moga da sre6tna nqkoi koito da obi4am taka silno kakto nego. Nqkak si o6te ne moga da go zabravq a minaha ve4e celi 4 meseca.Vyzmojno li e 4ovek da se vlubi pove4e ot vednyj??? Ima mnogo mom4eta okolo men koito me zaribqvat , no s tqh mi e prosto zabavno svalqm se dnes s edin utre s drug , no vsi4ko mi e stanalo super bezinteresno. Na nqkoi slu4valo li mu se e da se 4uvstva taka dali otnovo 6te povqrvam v lubovta , dali 6te sre6tna nqkoi koito da obi4am otnovo ili ...
Просто си мислиш, че едва ли ще се довериш на друг, както на бившия ти. Относно любовта.. абе да са живи и здрави хората, които са я срещали и изпитали/изпитва ли към някой от срещуположния пол.
Аз, лично, изпитвам единствено ОБИЧ към майка ми и най-добрата ми приятелка. И според мен не бива да си съсипваме живота, заради някое момче, колкото и силни чувства да сме изпитвали към него. За всичко си има оправия. Важното е Господ здраве да ни дава. АКо на някой не му върви в една сфера на живота, то със сигурност ще му върви много повече във някоя друга.
П.С. аз любов към някоя от половинките ми не съм изпитвала. Желание не зная дали имам, но не изгарям чак толкова много за любов. За мен доверието и уважението са най-важни в дадени взаимоотношения, и мисля, че може би съм права..