- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам един вапрос???
Как се отваря момиче??? Питах приятели и те ми казаха че сас времето ще разбера моляви кажете за да мога да бада потготвен![]()
хахас к*р
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе умник как по точно ша я отвориш с к*р ле да не да й го набияш сас се сила у ****
ima mnogo temi po vuprosa kak da zemi6 devstvenosta na momi4eto bez da e nasilva6 zdravo
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
с тирбушон, а може и с права лопата
probvai s riba![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
а с шило?
ХАХАче се написал "SEX Machine" абе момче паржо питаи мама как те е донесал щъркела! И после вече отваряй!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
Ника ти не отговаря с въпроса ти.Но все пак трябва да си внимателен към момичето.
Тоа е някакъв грубиян с Кур вика хахаха дай теб дате отворим с кур.Пич стегни се излагаш се. Прочети малко тоя форум преди да постнеш нещо има 10000000 такива теми! =D>
164забрана за ползване на профил 2т.
ми как...с Бухалка много ясно - зимаш бухалка и караш някой да те удари по главата няколко пъти.... Имаш ли 10 годинки въобще![]()
![]()
6tom ne znae6,mojebi ti e rano da go pravi6,a ti na kolko si?
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
накарай я да си отвори широко гърлото и готово - отворена е![]()
ХаХаХа...баси тъпата тема.....
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
O boje na toq vapros kak moi se otgovori e glupak .....
s kvo moi da q otvori o boje hahaha
sh ma ubiite e hora vij sq m/y krakata si imash edin organ nare4en pi6ka
ima momenti kogato se nadyrvq(stava kato kamyk) i togava rygash v mejdukra4ieto na momi4eto ama glei da ne q rygnesh otzad ne 4e sh uspeesh 6tom nz kak da otvorish momi4e no kakto i da e brat ti me prasna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i tai otvarqsh si q i si q 4ukash ot vreme na vreme
![]()
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!