- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми ме насили
чувствам се ужасно-гаджето ми ме насили анално и въобще не сиакше да спре когато му казах че ме боли многоПроблема е че държа много на него,какво да правя да го зарежа ли заради това?Това се случва вече за втори път но все нямам смелост да му кажа че ще го зарежа,имам чувството че ме използва само за да си задоволи сексуалните потребности
![]()
Ем явно не сте много време заедно! Щом реагира така, пак и ти сигорно го вазбуждаш много! Абе пусни му, ще те боли в началото и после щи стане яко! Тои поне предразположи ли те???????
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
Опита се да ме предраположи-но аз не исках като знам че предишният път ме болеше-но той настоя и не можах да му откажа![]()
Отскоро сме с него от 3 месеца аз съм на 16 а той на 17
Ти пак само за пишката ли си мислиш че трябва да си мисли!Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Апак теб как така е предразположил че те боли! Обикновенно става с целувки, после език от горе до доло! И след това вече ако ти не се вазбудиш значи не си готова!
![]()
brehh mi ti si bil mnogo opiten be kissko![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ем виждаш ликремвирш
![]()
kaji mu da te cunka po vratleto![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Абе цуни-муни е най добре![]()
![]()
lesno ti e da go kaje6 !![]()
![]()
![]()
3 meseca ne sam malko![]()
aaaaaaaa![]()
аз ако бях щях да го зарежа.как ще прави неща против волята ти.вярно е че е по силен от тебе,но ако те обича и уважава трябва да се саобеази и с тебе
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Правилно, за колежката отгоре![]()
![]()
be ne znam moje bi i az 6tqh da go zareja ako me nasilva![]()
Никога не бих нали знаеш![]()
![]()
znam![]()
![]()
Естествено, че трябва да го зарежеш! Щом те боли, казваш му и не спира, значи е свиня и не му пука за теб.
Той още ли ти е гадже?Ако е незабавно се махни от него.
направил го е веднъж, повторил го е УМИШЛЕНО и ти се чудиш какво да правиш ?!?!?! ОМГПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
теглиш му една 'нашенска' и въобще не се занимаваш...
к'ва дилема само.... той ме насилва, а аз се чудя да го зарежа ли...
![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Освен свиня е и манаф явно...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Животът е БРЯГ!
Не заблазявам на приятелката ти. Изобщо нямаш представа от човешкото тяло. С целувки и езичета се подготвя за вагинален секс, анусът не се навлажнява и подготовката е друга.Първоначално написано от Mr_StZ
И аз това щях да кажа...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Кой говори за анален секс!?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Първоначално написано от Никол
Първоначално написано от Mr_StZ
Ем начи сам се обаркал![]()
![]()
![]()