.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: До дамите

Див
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mr_StZ
    Еи искаш ли аз да ти кажа от каде сам! Нея няма да я бараш!
    Теб ко та бърка бе келеш?Ти ко можеш да предложиш на една дама?Мен не ме е зор ти откъде си а дамата откъде е-ясно ли ти е ПЪН такъв?

Цитирай Първоначално написано от Див
    Теб ко та бърка бе келеш?Ти ко можеш да предложиш на една дама?Мен не ме е зор ти откъде си а дамата откъде е-ясно ли ти е ПЪН такъв?
    Ъхх... ходя с тая дама от почти четери месеца! Затова че забрави да я барнеш! Не че може де ! Кво ли си гъбя времето!

© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved

Ъхх... ходя с тая дама от почти четери месеца! Затова че забрави да я барнеш! Не че може де ! Кво ли си гъбя времето!
    Дивия ако е готин пич може да му се пусне вярвай ми \/

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Див
    Guest
    Абе намериме и ше ти покажа каф келеш сам!
    Хайде де отворко да те намеря нали си мъж голям?Къде да те намеря?Да не запалиш патъците от бягане само Жалко лайно ако та пипна ще ти скъсам задника от бой запомни го Какво се мешаш в чужди разговори бе келеш?Говоря с момичето не с тебе-ти ако се чукаш за кинти да занеш че аз педераси не чукам а ги бия имай го в предвид.

От Стара Загора сам! Кажи ти от каде си да ти отворя касмета! И тва е приятелката ми не мое да е момиче! Посмисли ти кво би направил!

Абе намериме и ше ти покажа каф келеш сам!
    Хайде де отворко да те намеря нали си мъж голям?Къде да те намеря?Да не запалиш патъците от бягане само Жалко лайно ако та пипна ще ти скъсам задника от бой запомни го Какво се мешаш в чужди разговори бе келеш?Говоря с момичето не с тебе-ти ако се чукаш за кинти да занеш че аз педераси не чукам а ги бия имай го в предвид.
    Kато ти чета мнението и и се сещам за оня филм мъжко жиголо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Дивия ако е готин пич може да му се пусне вярвай ми[/color] \/ [/b]
    Разбира се че съм готин и тя може сама да се убеди ако даде мейл да и пратя снимки-а до оня пън дето се обажда-абе келеш ти какво можеш да предложиш на една дама освен един гол кур?Щото аз мога доста неща да предложа на една жена за които ти четеш в лъсквите списания,гледаш по тв-то и в нета-ама на живо само можеш да мечтаеш да ги видиш камо ли да ги имаш лайно смрадливо такива като теб вместо да се скрият се обаждат навякъде и не забравяй че никой не е толкова анонимен в мрежата макар и проксита и други лайна да ползва та ако искам да разбера кой си ще го разбера ама не ми трябва щото си някое лапе и си под моето достойнство да се занимавам с теб.

Стара Загора Анастасия Тошева 2 Вход В етаж 1ви 68 апартамент! гсм 0883338183 ако искаш можеш и да ми се обадиш! Ако си от някои др град можеш спокоино да доидеш ще то платя линейката за обратно!

Див
    Guest
    От Стара Загора сам! Кажи ти от каде си да ти отворя касмета! И тва е приятелката ми не мое да е момиче! Посмисли ти кво би направил!
    Аз съм от София така че си ми малко далече и аз на теб също А щом ходиш с дамата можеш да кажеш като човек не да се дуеш като петел на клонка.Аз бих направил същото ако ходя с дадена дама.Извинения от мен за недоразумението

Еми аз ти казах после но явно беше касно Караи все пак!

Добре де ама аз имам покана отрпавена от красивата милейди да дойда в СТЗ да я видя..да ме изяде защото съм сладък! :P

Див
    Guest
    Няма проблем-хубаво е че се намеси в спора щом държиш на приятелката си Напоследък са малко такива хора.А това че си даваш адреса и телефон говори за теб че си готов на всичко заради въпросното момиче.Лека вечер от мен.
    Поздрави

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Добре де ама аз имам покана отрпавена от красивата милейди да дойда в СТЗ да я видя..да ме изяде защото съм сладък! :P
    От моита? И кога е било тва?

Няма проблем-хубаво е че се намеси в спора щом държиш на приятелката си Напоследък са малко такива хора.А това че си даваш адреса и телефон говори за теб че си готов на всичко заради въпросното момиче.Лека вечер от мен.
    Поздрави
    Лека! И наистина си пич

Мега фен Аватара на koalka
    Не.

100000% има, но няма да си признаят те от 12год се е.ат без мн мозък в главата... к'во няма да има такива дет' ще се навият и на няк'ва смешна сума ли... пхах...

госте, регистрирай се... и току-виж някоя ти пише ЛС
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Може и да има, но аз мога да се похваля, че не съм сред тях.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Купи ми 2 Майбаха,3 жълти ламборджинита,5 сиви поршета,2 червени ферарита,1 яхта -150 метра на кей в Санта Моника,1 вила в Малибу,1 апартамент в Ню Йорк,парцел на Малдивите,3 златни карти,диамантите на Лиз Тейлър,обиколка на Земята с космическа совалка,едно чихуа хуа,фабрика за шоколад и съм ТВОЯ.
    Друг вариант няма.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Ето - всеки има цена

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ето - всеки има цена
    ммм дам,ама автора може да ми предложи само едно шоколадче "Милка",тъй че офертата му се отхвърля.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

аз съм съгласен някоя яка кака да ме ебе срещу шоколадче милка
    тя да ми даде шоколадчето естествено...
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

malee tova ili e nqkoe lape ili nqkoi starec,awe otidi na magistralata vse 6te si nameri6 nqkoq
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    НЕ

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    otnosno po temata,nali znaete,che "vsichko,koeto ne se kupuva s pari se kupuva s mn pari"...i vse pak vsichko si ima cena...da ne go zabravqme,otnosno dali az bih priela,cqlo lqto otkazvah,ne,ne bih priela sex s/u pari...no vse pak ne kazvam nikoga,zashtoto nikoi ne znae dokyde shte go dokara jivota,nedai boje de ;(

Mr_StZ mn hubavo si zashtiti priqtelkata,a otnosno tva det beshe kazano za boq,che e golqma selqniq i ninam kvo i az ne sym fen na poboishtata,obache vseki istinski myj tr da moje da si zashtitava momicheto!!! i moq myj syshto bi razbil nechiq glava zaradi men i zatva i mn se kefq na picha,che si pazi mackata! samo taka! =D>
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    Варна
    Аз да не съм някоя магистралка,че да се съгласявам .....ХаХаХа Тцтц....Бе я бягай от тука с тоя тъп въпрос....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си