- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До дамите
Теб ко та бърка бе келеш?Ти ко можеш да предложиш на една дама?Мен не ме е зор ти откъде си а дамата откъде е-ясно ли ти е ПЪН такъв?Първоначално написано от Mr_StZ
Ъхх... ходя с тая дама от почти четери месеца! Затова че забрави да я барнеш! Не че може деПървоначално написано от Див
! Кво ли си гъбя времето!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
Дивия ако е готин пич може да му се пусне вярвай ми \Първоначално написано от Mr_StZ
/
Хайде де отворко да те намеря нали си мъж голям?Къде да те намеря?Да не запалиш патъците от бягане самоПървоначално написано от Mr_StZ
Жалко лайно ако та пипна ще ти скъсам задника от бой запомни го
Какво се мешаш в чужди разговори бе келеш?Говоря с момичето не с тебе-ти ако се чукаш за кинти да занеш че аз педераси не чукам а ги бия имай го в предвид.
От Стара Загора сам! Кажи ти от каде си да ти отворя касмета! И тва е приятелката ми не мое да е момиче! Посмисли ти кво би направил!
![]()
Kато ти чета мнението и и се сещам за оня филм мъжко жиголоПървоначално написано от Див
Разбира се че съм готин и тя може сама да се убеди ако даде мейл да и пратя снимки-а до оня пън дето се обажда-абе келеш ти какво можеш да предложиш на една дама освен един гол кур?Щото аз мога доста неща да предложа на една жена за които ти четеш в лъсквите списания,гледаш по тв-то и в нета-ама на живо само можеш да мечтаеш да ги видиш камо ли да ги имашПървоначално написано от MG-X-Power
лайно смрадливо такива като теб вместо да се скрият се обаждат навякъде и не забравяй че никой не е толкова анонимен в мрежата макар и проксита и други лайна да ползва та ако искам да разбера кой си ще го разбера ама не ми трябва щото си някое лапе и си под моето достойнство да се занимавам с теб.
Стара Загора Анастасия Тошева 2 Вход В етаж 1ви 68 апартамент! гсм 0883338183 ако искаш можеш и да ми се обадиш! Ако си от някои др град можеш спокоино да доидеш ще то платя линейката за обратно!
![]()
Аз съм от София така че си ми малко далече и аз на теб същоПървоначално написано от Mr_StZ
А щом ходиш с дамата можеш да кажеш като човек не да се дуеш като петел на клонка.Аз бих направил същото ако ходя с дадена дама.Извинения от мен за недоразумението
![]()
Еми аз ти казах после но явно беше касноКараи все пак!
![]()
Добре де ама аз имам покана отрпавена от красивата милейди да дойда в СТЗ да я видя..да ме изяде защото съм сладък! :P
Няма проблем-хубаво е че се намеси в спора щом държиш на приятелката сиПървоначално написано от Mr_StZ
Напоследък са малко такива хора.А това че си даваш адреса и телефон говори за теб че си готов на всичко заради въпросното момиче.Лека вечер от мен.
Поздрави
От моита? И кога е било тва?Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Лека! И наистина си пичПървоначално написано от Див
![]()
![]()
100000% има, но няма да си признаятте от 12год се е.ат без мн мозък в главата... к'во няма да има такива дет' ще се навият и на няк'ва смешна сума ли... пхах...
госте, регистрирай се... и току-виж някоя ти пише ЛС![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Може и да има, но аз мога да се похваля, че не съм сред тях.![]()
Купи ми 2 Майбаха,3 жълти ламборджинита,5 сиви поршета,2 червени ферарита,1 яхта -150 метра на кей в Санта Моника,1 вила в Малибу,1 апартамент в Ню Йорк,парцел на Малдивите,3 златни карти,диамантите на Лиз Тейлър,обиколка на Земята с космическа совалка,едно чихуа хуа,фабрика за шоколад и съм ТВОЯ.
Друг вариант няма.![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ето - всеки има цена![]()
ммм дам,ама автора може да ми предложи само едно шоколадче "Милка",тъй че офертата му се отхвърля.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
аз съм съгласен някоя яка кака да ме ебе срещу шоколадче милка
тя да ми даде шоколадчето естествено...![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
malee tova ili e nqkoe lape ili nqkoi starec,awe otidi na magistralata vse 6te si nameri6 nqkoq
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
otnosno po temata,nali znaete,che "vsichko,koeto ne se kupuva s pari se kupuva s mn pari"...i vse pak vsichko si ima cena...da ne go zabravqme,otnosno dali az bih priela,cqlo lqto otkazvah,ne,ne bih priela sex s/u pari...no vse pak ne kazvam nikoga,zashtoto nikoi ne znae dokyde shte go dokara jivota,nedai boje de ;(
Mr_StZ mn hubavo si zashtiti priqtelkata,a otnosno tva det beshe kazano za boq,che e golqma selqniq i ninam kvo i az ne sym fen na poboishtata,obache vseki istinski myj tr da moje da si zashtitava momicheto!!! i moq myj syshto bi razbil nechiq glava zaradi men i zatva i mn se kefq na picha,che si pazi mackata! samo taka! =D>
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Аз да не съм някоя магистралка,че да се съгласявам .....ХаХаХаТцтц....Бе я бягай от тука с тоя тъп въпрос....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.