.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: До дамите

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    аз съм съгласен някоя яка кака да ме ебе срещу шоколадче милка
    тя да ми даде шоколадчето естествено...
    Letish bate

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Купи ми 2 Майбаха,3 жълти ламборджинита,5 сиви поршета,2 червени ферарита,1 яхта -150 метра на кей в Санта Моника,1 вила в Малибу,1 апартамент в Ню Йорк,парцел на Малдивите,3 златни карти,диамантите на Лиз Тейлър,обиколка на Земята с космическа совалка,едно чихуа хуа,фабрика за шоколад и съм ТВОЯ.
    Друг вариант няма.
    КАТО ЧЕТА КАКВО СИ НАПИСАЛА СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПОРЕДНЪТА ТЪПА ПАЧАВРА КОЯТО ИМА МНОГО ВИСОКО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИ ВДИГА КРАКАТА ЗА ЕДНО КАФЕ БЕЗ ЗАХАР

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Купи ми 2 Майбаха,3 жълти ламборджинита,5 сиви поршета,2 червени ферарита,1 яхта -150 метра на кей в Санта Моника,1 вила в Малибу,1 апартамент в Ню Йорк,парцел на Малдивите,3 златни карти,диамантите на Лиз Тейлър,обиколка на Земята с космическа совалка,едно чихуа хуа,фабрика за шоколад и съм ТВОЯ.
    Друг вариант няма.
    КАТО ЧЕТА КАКВО СИ НАПИСАЛА СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПОРЕДНЪТА ТЪПА ПАЧАВРА КОЯТО ИМА МНОГО ВИСОКО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИ ВДИГА КРАКАТА ЗА ЕДНО КАФЕ БЕЗ ЗАХАР
    Като чета какво си написал си личи,че си поредния тъп чикиджия в тоя форум,който се прави на голям отворко и се мисли,че е номер 1 като ругае непознати и прави заключения без да познава човека отсреща!
    В грешка си,кафе не пия!

Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Друг вариант няма.
    Като чета какво си написал си личи,че си поредния тъп чикиджия в тоя форум,който се прави на голям отворко и се мисли,че е номер 1 като ругае непознати и прави заключения без да познава човека отсреща!
    В грешка си,кафе не пия!

И кафе не пиеш ти съвсем на вересия даваш за спорта се чукаш само много си пропаднала гръмни се и се отърви и отърви и света от теб

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Честно,не ми е до твоите простотии.Пиши си колкото искаш по мой адрес,дреме ми на п@тката.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си