.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Аз и моя смотан член !!!

Познаваме се с момичето от 3 месеца. Първия път когато решихме да го направиме моя член не иска да се възбуди (реших че е от притеснение понеже ми беше за 1-ви път) Втория път също не можа д астане нищо. На третия път вече през сила правихме секс като члена пак не беше твърд но с мъка сваршихме работата. Тази вечер пак се натиснахме преди да си сваля гащите сичко беше точно члена се беше предървил даже и след това все едно го завързах той не иска да се взъбуди и не го направихме пак. Какво да правя

Човек и аз сам го имал тос проблем! Просто иска повече говорена на темата секс да се опуснеш! Пак и тя можв да погне с рака ако е малко опитна или с уста няма нищо лошо!

© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved

Guest
    Птрежи го бе като не те слуша не ти върши работа и само те излага-за кво ти е?

Ama che si prozd! Za da pikae estestveno.
    A seroizno, opitaj se da se otpusnesh, pogovorete i t.n.q kakto kaza kolegata.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мерси колежке

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    mi dam
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Само един път не ми е ставал ама тогава бях мъртво пиян чак себе си не можех да помръдна...всичко опира до физическа нагласа и възбуда трябва да си контролираш фантазиите трябва да вкараш малко мръсно подсъзнание..накарая я преди тва да те опипва през дънките накарай я да ти намери ерогенната зона да те възбуди ..мисли с долната си глава

www.dragon.bg - елате цъкайте..

И с тва сам сагласен! =D>

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: Аз и моя смотан член !!!

Цитирай Първоначално написано от fifa
    Познаваме се с момичето от 3 месеца. Първия път когато решихме да го направиме моя член не иска да се възбуди (реших че е от притеснение понеже ми беше за 1-ви път) Втория път също не можа д астане нищо. На третия път вече през сила правихме секс като члена пак не беше твърд но с мъка сваршихме работата. Тази вечер пак се натиснахме преди да си сваля гащите сичко беше точно члена се беше предървил даже и след това все едно го завързах той не иска да се взъбуди и не го направихме пак. Какво да правя
    normalno e tova shto se shashkash slet vreme se opraqt neshtata turpenie i razbirane !
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Тя започна да ми го търка и се опитах да се възбуда обаче члена беше стигнал до средно положение и не мърда

това е защото тя НЕ знае как да ти го търка!
    тя какъв опит има? шото май не знае какво прави... опитай следващия път да и покажеш точно как да те пипа може да си сложиш ръката върху нейната и да действате
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

хмм аз съм нямал случай да не ми стане.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Супер фен
    Сигурно е нещастен нещо - готина ли е мацката? Може да не иска.
    2т. системно

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Абе тука само такива дефектни ли има бе ... !
    Strength thru Oi!

Град
    sofia
    trenirovki batka trenirovki

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Сигурно е нещастен нещо - готина ли е мацката? Може да не иска.
    Ако е някоя мадама на 70 кг разбирам кво му е те такива момичета действат като студен душ...кво се учудваш...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си