- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До дамите
Има ли тук дами които биха се съгласили на сексуална връзка срещу заплащане?
Абе на грешно място тарсиш! Излез кам 10-11 по улиците и ще намериш в изобилие![]()
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
6to za tapa tema
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Защо мислите че е тъпа темата а?и нима си мислите че тука няма дами които биха си легнали с някой заради някаква полза например срещу пари????
ne ne bih se saglasila za ni6to na sveta
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
koi znae sq kav magnal e tva![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Абе баце ти кво правиш в женски теми бе?Първоначално написано от Mr_StZ
![]()
![]()
![]()
Абе баце квото и ти! И защо си мислиш че е женсака тва че някаф идиот си написал предложение за платен секс кво толкос има да му отг.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Жиголо![]()
![]()
![]()
nik ti da ne si pil ne6to
Точно за по горния пост!
![]()
Не не съм пил....Първоначално написано от SiMiLi_
Не съм мангал споко ако искаш дай мейл да ти пратя снимка и ако имаш желание може да се разберем нещоПървоначално написано от SiMiLi_
![]()
![]()
![]()
Охоо точка на пресичанеПървоначално написано от Див
![]()
ne mersi pritrqbval si mi
![]()
![]()
Ша го обия!
![]()
Поне кажи откъде си-може все пак да измислим нещо не са прави на светица плсссПървоначално написано от SiMiLi_
такива сме ги виждали много.Помисли и дай мейл
![]()
Тцък.Не бут ,че пляс тя първо мен е обещала да яде след това си тиПървоначално написано от Див
![]()
Тихо келешПървоначално написано от Mr_StZ
-говоря с дамата лайно смачкано
![]()
Еи искаш ли аз да ти кажа от каде сам! Нея няма да я бараш!Първоначално написано от Див
![]()
Див.След мен си ти...Първоначално написано от Див
Абе намериме и ше ти покажа каф келеш сам!Първоначално написано от Див
![]()
Искаме бой искаме бой мале по-голяма селяндурщина и комплексарщина от боя няма![]()
![]()
![]()