.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Брат ми

Мониту
    Guest

Брат ми

Тази вечер влязох в банята и поедно време вибдам че брат ми е отворил вратата и седи и ме гледа как се къпя Наще бяха излезли някъде и това не му е за първи път преди няколко дни както спях и усетих че има и друг в леглото домен и видях брат ми.Аз съм на 16 а той е на 15 години и имам чувството че постоянно ме следи и има влечение към мен което според мен е ненормално все пак ми е брат говорих с него но той се хили като луд и вика какво толкова готина си и искам да си легна с теб само ние ше си го знаем страх ме е да не ми посегне щото е по силен от мен по цял ден дигат щанги и такива дивотий и не мога да направая нищо ако ми посегне идиота.Да кажа ли на наще как мислите?Аз съм убедена че ако им кажа той ще излъже и ще излязаа аз лъжкинята защото наще му вярват повече на него

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    kofti trypka kazva6 6a ta kaja na mama i gutovu
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Няма значение кой е по-силен кой е по-слаб.
    Поговори с него изяснете си на 4 очи как стоят нещата и какво
    ще правите оттук нататък ако не става с добро пробвай с лошо
    забий му два три шамара или ако нямаш гадже си хвани за да
    прилага някакъв контрол малко или много над брат ти.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мониту ти мониту_стз от скаип ли си? И до колкото за това говори на семе с ващи!

© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved

Мониту
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mr_StZ
    Мониту ти мониту_стз от скаип ли си?
    А ти кой си?

Кристиан на мимито приател! Ако се сещаш! И ако си тая мони за която казах по нагоре!

© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved

кажи на ваще тоя е пълен олигофрен

dasdas
    Guest
    Mili4ka nai-dobre pogovori seriozno s nego a ako ne razbere ot duma kakto te posuvetvaha po-gore ako ima6 priqtel nakarai go da si pogovorqt po mujki ... a ako nqma6 varianta e da govori6 na same s va6te a ako misli6 4e 6te stane po - lo6o 6tom govori6 s tqh , izbqgvai go ne ostavai na same s nego za dulgo vreme ... uspeh mila i se radvam ako sum ti pomognala

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ама ти тая тема в колко раздели ще я пуснеш, а? Не ти ли писна ми кажи!!! Чак ти се чудя ти самата вярваш ли си на това, което твърдиш за брат си!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма нужда да пускаш две теми- http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=83089

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си