- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вси4ко е стра6но объркано
Нямам никакви планове за бъдештето, живея механично тъпия си зубърски живот. Всеки следващ ден е като предишния или още по-тъп. Искам да изляза от този кръг, но не мога. Най-добрите ми приятели мислят само за учене и май и аз съм като тях. Нямала съм никога истинско гадже. Наскоро мислех, че харесвам едно момче, но забелязах, че в някои ситуации се държи много инфантилно. Искам разнообразие, но искам пак да съм отлична ученичка и да имам същите приатели.
i az bqx taka.napsoledak xi4 ne si davam zor za ni6to i se naslajdvam na svobodnoto si vreme.napravo use6tam kak zatavam v skuka oba4e-vapreki 4e ne bi trqbvalo da e taka.taka 4e ne se oplakvai 4e ti e sku4en jivota ami prosto posve6tavai pove4e vreme na sebe si/a az 6te se opitam pak da bada palna otli4ni4ka/.poslu6ai me,za6toto az se vra6tam ottam kadeto ti otiva6
изключително трудно се съчетава ученето с удоволствиятаили трябва да седиш непрекъснато над учебниците, а като се видите с приятели да говорите пак за училище (защото и те са отличници)... или да го подкараш на живот с нови приятели и нови компании, защото стратите приятели няма да се променят заради теб!
аз съм в една такава супер златна среда, която ми дава всичкопочти не уча в къщи, а повечето междучасието преди часа (хех 12 клас
), изкарвам средни оценки от сорта на 4-5-6, което в никакъв случей не ми е проблем, тъй като оценките които ми трябват от дипломата са две и при това са шестици
излизам винаги с приятели и винаги се забавлявам на 6
![]()
mi otreji si rukata![]()
то не може и да си отличен ученик и да се забавляваш..аз реших да уча само това което ме кефи (информатика) и се забавлявам винаги..средните ми оценки са 5 имам и 6 ама са малко но важното е да ти е готино![]()
Измислете си нови занимания; излизай повече, общо взето -> забавлявай се повече!
П.П: Хубаво е, че не искаш да сменяш приятелите си. (наистина ми направи впечатление). Повечето хора, търсейки разнообразие, първо сменят компанията си.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ili o6te po-dobre - samoubij seПървоначално написано от Анонимко
оф вие нема ли да престанете с тия ръце и самообисе това не е решение и изход кат ви е толкова зор що не ходите вие да го напраите ???
за автора на темата излизай повече,забавлявай се повече!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Po4ni da pu6i6 i da pie6 i jivotat ti opredleno 6te se promeni
Nqma da se promeni a 6te se PROVALI !!!![]()
Първоначално написано от mon4eto
Трудно биха се съчетали двете неща. Мммда...
Въпреки това трудното не е и невъзможно, така че може да опиташ. Едва ли ще ти струва много.![]()