- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Какво да правя като вляза във фитнес залата?
Molq pomognete!moje da vi se stori glupavo 4e pitam no iskam da trugna na fitnes i se pritesnqvam super mn...Kato vlqza v zalata kakvo da napravq?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Баси въпроса....![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Права си - тъпичко е...хвани някой, който ходи, и отиди с него. Какво толкова![]()
вав една фитнес зала какво се прави ?
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Навиваш няколко приятели и отивате![]()
![]()
и мен ме беше срам като ходих за първи път обаче бях с едно отракано момиче тай че тя пита и той човека ни обясни всичко![]()
Хващаш щангите и гирите и вдигаш.
Лежанка не ти требва. Тяга, клек, скрипец (щото набирания сигурно не можеш), плиета, сумо тяга, евентуално нещо за бицепс и трицепс. Кардио от монотонните по 30 минути няма ефект. базови упражнение със свобидни тежести му е цаката.
Обикновенно като се влезе в фитнес зала се тренира .
Влизаш и почваш да правиш там каквото ще правиш и така-то друго не се прави![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
зависи в/у кое място от тялото искаш да работиш !!! а и там трябва да има инструктор !?!?!
да бе ко се бъзикате,то ясно по ясно че се тринира.сякащ вие като влезли за сефте и сте знаели от кое първо да започнете .мн ви бива да се подигравате
Ами хващаш фитнес-инструктора и му казваш какво искаш да стегнеш/оформиш в тялото си и той ще ти каже какви упражнения да правиш, на кои уреди и така докато си научиш нещата.После може и без инструктор.Аз лично във фитнеса правя повече упражнения колкото седя на уредите.И от 4 месеца ходя, но все още съм с инструктор защото всеки месец правя нови упражнения...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Седиш по средата на залата и си бъркаш в носабаси въпроса...
кво може да се прави в фитнес зала бре?![]()
Life sux but just keep smiling
kat te e sarm nema da hodi6 :P
No matter where you go, there they are...
АМи нормалните хора казват добър ден и плащат
трябва първо да си наясно защо си там и какво искаш да подобриш в тялото си. има хора които работят по програма която я изготвя инструктора но също може и сам/а да питаш инструктора кои уреди и упражнения са най-подходящи за теб. а колкото до притесненията от тях няма смисъл отпусни се прави си упражненията и толкова.ако много те е срам или ти е скучно зариби твои приятели и ходете заедно.първия път и аз се притеснявах но сега изобщо не ми пука. успех![]()
Първоначално написано от dinosaur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> Много радваш!
Ми значи..отиваш с няколко прииятели, по-добре те да са ходили и друг път, щото иначе ще станете прекалено много тия дето си бъркате в носа!Та...отиваш с приятелите, те плащат-ти плащаш, те сядат на някой уред- ти сядаш на него, те се мотат-ти се моташ и накрая ще схванеш кво да правиш! Просто прави като тях и няма да станеш за смях (най-вероятно!
)
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Говори с инструктора