.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Majoretki

Hybrid View

milka
    Guest

Majoretki

Abe vijte sega v nashto uchili6te izbirat majoretki i razbirase izbraxa edni ot nai sinpati4nite momi4eta - izbraha i men.No tuk idva problema vsi4ki drugi sa po-slabi4ki i stegnati a az sam po zagraglenka.Pritesnqvam se mnogo i se cudq dali da se otkaja vapreki che mnogo me vlechat tancite.Razbirase ako ne se otkaja 6te se sloja malko na dieta,no 1-to ni predstvalenie e sled 2 sedmici.Kakvo li 6te si pomislqt horata kato me vidqt ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    сваляи килограми със секс
    свалял съм 3 кила за една седмица

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не се отказвай, може би втори път няма да получиш шанса да бъдеш мажоретка, а щом те влече, значи ще си на загуба ....
    щом са те избрали сигурно не си някой трикрилен гардероб=)
    спортувай повечко, изготви си режимче на хранене (НЕ ГЛАД, просто по-здравословни храни) и си готова.

п.с. темата ти не е за тук
    алелуя.

Повече от фен
    Nese ottkazvai neslu6ai kakvo ti govorat drugite "Nee vajno kakvo govorqt horata zad gurba ti , vajno e kat se obarne6 da sprat !!" uspeh v na4inanieto
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    6tom sa te izbrali mn qsno 4e ne gi interesuva tolkova tvqta figura,kolko gi interesuvat kak moje6 da tancuva6.6tom ti se e otdala takava prekrasna vuzmojnost kakvo drugo moje6 da napravi6 osven da se vuzpolzva6 ot neq
    няма любов

Е че на тебе к'фо ти пука като си малко по закръглена?По ли е хубао да си кат некой скелет..да ти се четат кокалите?
    Отивай при мажоретките момичее нема да имаш друг шанс..е може и да имаш де а знам

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не се отказвай, може би втори път няма да получиш шанса да бъдеш мажоретка, а щом те влече, значи ще си на загуба ....
    щом са те избрали сигурно не си някой трикрилен гардероб=)
    спортувай повечко, изготви си режимче на хранене (НЕ ГЛАД, просто по-здравословни храни) и си готова.

п.с. темата ти не е за тук
    Абсолютно!
    След като е имало кастинг и са те избрали -> "Само напред и нагоре", при това ти сега като започнеш тренировки (за мажоретка) и ще се уравновесят нещата. Всъщност мажоретките не са чак, точната дума не е важни, обаче не са като мажоретките в Америка, примерно. И не знам дали си виждала други мажоретни отбори, но не са изключително слаби,а и това не е най-важното. Ако имаш излъчване и гъвкавост е много по-интересно.

Супер фен
    аз така разбирам не6тата 6том са избрали,както ти самата каза,най симпати4ните моми4ета и 6том м/у тях си била и ти,зна4и хората са преценили 4е не си по ло6а от останалите моми4ета.Второто не6то което трябва да ти кажа:хи4 да не ти пука за хорското мнение!Стига да има6 амбицията може6 да отслабне6,но най важното е 4е оби4а6 да танцува6 и 4е това ти доставя удоволствие.като танцувате пред публиката мисли единствено за това!!!

Град
    U doma;)
    nqma kfo da se pritesnqvash kak izglejdash ... taka ili ina4e 6tom sa te izbrali zna4i sa precenili za dobre a i pri polojenie 4e obi4ash tancite ... ne se 4udi a davai ! Uspeh

Яко фитнес и тичане за отслабване. По стриктна диета. Тренировки. И ще станеш секси мажоретка

Guest
    OTIVAI

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не се отказвай.

Супер фен
    Диета!

Guest

Re: Majoretki

awe kato ti haresva ne se otkazvai.s vremeto se otslabva.i az bqh zakryglena,obache otslabnah.malko dieta i vsichko se opravq.

Ne se otkazvai, bori se. Oshte poveche, che kaza, che obichash da tancuvash. S vremeto shte svalish kilogrami i vsichko shte se podredi. Ako se otkajesh obache moje bi vtori put nqma da ima. Uspeh!!!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не трябва да се отказваш, може би няма да имаш 2-ри шанс. Спортувай малко повечко. А и не вярвам да те избеерат ако си толкова закръглена. Няма смисъл да се отказваш.

Град
    Po SveTa I U Nas
    ЕЕй и аз сам мажоретка хихи и спече... не е по темата Требва да отслабнаш малко а пък и с тез тренирофки кадет ще имате то и с тех ще отслабнеш така че сега се стегни а пък с времето сичко ще си е окси докси

Guest
    Ami i az sym majoretka i 4estno da ti kaja nqmame po-zakrygleni v otbora no pyk hi4 da ne ti pre4i 4e si po zakryglena tova ne e problem pyk i ponqkoga ema nujda ot po-zdravi4ki momi4eta osobeno ako ste sportni majoretki i ako imate piramidi i t.n. \/

Mila , i az sam majoretka (no sam si normalna na kg) s mnogo tanci se svalqt kg az svalih 4 kg za 2 sedmici no po4nah da se hranq redovno za6toto savsem otslabnah i sega sam si dobre taa pove4e tanci i po malko qdene i 6e stane

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си