.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    my hell

Строших и зъбите...

Не знам какво да правя сега.Вкъщи ще ме убият.Има една пача в даскало която винаги ме е тормозила. Днес сутринта ми причерня и се сбихме Направо исках да я убия.Блъснах я в един чин. Като ни разтърваха разбраха че си е счупила два зъба
    Не знам... Какво ще направят сега, ще ме изключат лиБ
    Баща ми ще ме пребие като разбере
    And i give it all away
    just to have somewhere to go to
    give it all away
    to have someone to come home to...
    This is my december

еми незнам може и да те изключат,но и сас сигурност ще плаштата за да и опеавят зубите
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

На два три пъти ми се е случвало да се сбия на едния път и слупих ръката тя ме исподра пък втория счупихме един прозорец осхте съм на даскало за нищо на света няма да спрът да те тормозят със тва даскало знаят че го мразим нема те искючи никои
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    софия
    eeeeee 4e tva e ni6to az sum 4upila nosove,razbix glavata na edna sau4eni4ka i kvo li o6te ne!i se pak ne me izklu4ixa drugiq put deistvai po-silno i udrqi ne v 4inovete a v stenata ili q xvani za kosata i q udari v kolqnoto ti vur6i rabota buaxaxaxaxaxaxaxaxa

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Би било ненормално ако не те изключат.

Guest
    ne.nqma da te izkliu4at,no sas sigornost 6te te nakajat v daskalo

Guest
    Ще плащаш М Н О Г О. Най-вече в пари.

Град
    sofia
    ami moje i da te izklu4at,no po-veroqtno da te nakajat.btw vuzhi6tavam ti se mn puti sum iskala da napravq su6toto

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами..най-вероятно ще те изключат, или ще те "предупредят". А, и ще трябва да платиш зъбите
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Сигурно около 300 лв, ще й излязат зъбите.
    Скоро един приятел си слага изкуствен зъб - 150лв. Моли се да може да се оправи само с изпилане.
    Да те изключат не вярвам.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Коя започна първа? Като те викат при директора, обясни, че тя те е предизвикала! Дано не те изключат!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Дали ще те изключат зависи от мн неща - от политиката на даскалото и обстановката там,от директора,от родителите на пребитото момиче,от твоите родители и от теб.
    Според мен няма да те изключат,но най-вероятно ще трябва да платиш за поправянето на зъбите и сигурно ще те накажат със забележка.
    Ама трябва да бъдеш малко артистка - като те заведът при директора(ако още не са те завели) почни да ревеш,тва винаги помага.Кажи,че тя първа е започнала,че те е обиждал и че е накърнявала личното ти достойнство и накрая ти е писанло и си почнала да я биеш...
    Дано не те изключат и ваще не ти се карат!Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    дуре за кво ще и плаща зъбите е маина ..тва е тъпо ...тя си е била виновна за да и счупят зъбите. .вярно е че е малко прекалено ..но случва се ся .. лично аз не мисля че трябва да и плаша каквото и да било ..въпреки че никога не бих счупила зъбите или каквото и да било ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе за да й плащаш зъбите, тва тряя се стигне до полиция. Тъй, че никви пари няма да даваш ти или ваще. И мене са ми чупили зъб, ама хубавото беше, че беше млечен хаха

Не се безпокой,не ми се вярва да те изклю4ат ина4е на оная патка няма да и плащаш зъбите пък кот ще да стааа !
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Супер фен
    Кво ти пука,нали си си отмъстила

Guest
    ako pita6 men. ako te izkliu4aqt. fani q i i s4upi si4ki zubi ne samo 2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си