- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- беше страшно
Хипер зле си...Първоначално написано от deusex
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Кои болен мозък те е създал теб!!!?!?!?!!? Абее къвто и да си- кви са тия глупости дето пишеш,това,което си написал/а мислиш ли,че е ХРИСТИЯНСКО...БОЛЕН ТИП НЕНОРМАЛЕН....Първоначално написано от Анонимко
По повод темата- миличка,разбира се,че се налага спешно да кажеш на майка си, не е срамно, напротив- довери и се, тя е човекът, който може да ти помогне сигурна съм...не се затваряй в себе си в никакъв случай, бягай далеч от този тип, но говори с майка си, моля те
Горкичката по-добре не се виждай с него повече,направо много те съжалявам...няма смисъл да подаваш жалби,но е добре да споделиш с майка си тя е човека който може да ти помогне да превъзмогнеш ужаса който ти е причинил тоя з****к....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от Анонимко
ei takiva kato tebe,pichove kato priqtelite mi gi pravqt na sapun,da ti e qsno,smotano typo jalko kopele,zaslujavash jiv da ti oderat kojata,eh kak mi se iska da si se rodil evrein po vremeto na HitlerПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
prostak neshtasten....
znam,che nqmam pravo da obijdam,ama to takiva goveda biva li pak da ima?!![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
A VIE SKYPI MOI NE RAZBRAHTE 4E TEMATA E EBAVKA!HAHAHAHAHAHAH!
А shte me fanesh li?Първоначално написано от Анонимко
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!