.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    щом те е насилил НЕ го защитавам но все пак погледни от добрата страна -> вече си отворена! радвай се!
    боляло те е малко но все пак човека ти е направил услуга защото следващия път като си лягаш с някой ще си вече готова
    Хипер зле си...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравей, хубаво е да си кажеш тъй като си пряко засегната и е трудно да се мисли когато е така..най-хубаво е да кажеш на маика си, след като всичко сварши и не получиш никакво възмездие дай 10 лева на някой циганин или твой приятел заедно със списък на нещата които искаш да му се случат..сигурен съм че след изшълнението на всичките точки от списъка ще е в много кофти състояние и вероятно в болница...само че каквото и да му се случи на теб няма да ти е по-добре от този факт... а и не е много християнско...така че просто бъди внимателна следващия път и ако си се пазила до сега с някаква цел продължавай все така все едно нищо не се е случило.УСпех и дано бързо да се оправиш!
    Кои болен мозък те е създал теб!!!?!?!?!!? Абее къвто и да си- кви са тия глупости дето пишеш,това,което си написал/а мислиш ли,че е ХРИСТИЯНСКО...БОЛЕН ТИП НЕНОРМАЛЕН....

По повод темата- миличка,разбира се,че се налага спешно да кажеш на майка си, не е срамно, напротив- довери и се, тя е човекът, който може да ти помогне сигурна съм...не се затваряй в себе си в никакъв случай, бягай далеч от този тип, но говори с майка си, моля те

Град
    Варна
    Горкичката по-добре не се виждай с него повече,направо много те съжалявам...няма смисъл да подаваш жалби,но е добре да споделиш с майка си тя е човека който може да ти помогне да превъзмогнеш ужаса който ти е причинил тоя з****к....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това си е чиста проба изнасилване. Веднага кажи на майка си и се обърнете към полицията. Щото този тип утре може и на друго момиче да приложи този номер.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: беше страшно

Ами... излизаме от близо 6 месеца, ама не сме го правили все още.
    Той е на 20, а аз на 17. Каза ми, че ще ме чака колкото време искам... но вчера.
    Вчера ме покани у тях, за да пием уж по едно кафе. Докато стояхме усетих, че се приближава опасно близо до мен, хвана ми ръцете и ме повлече към стаята си. Крещях, виках... но нямаше кой да ме чуе... молих му се, накрая се разплаках но той не потрепна, а продължи. Бях девствена, мамка му Болеше ме страшно много, но него не го интересуваше. Накрая ми каза, че следващия път ще е по-хубаво. Целуна ме, облече се и излезе. Не използвахме презерватив, ама едва ли това е най-малкия ми проблем. Не съм казала на майка си. Срам ме е да й го споделя. Не знам дали това нещо може да се класифицири като изнасилване или не... за да подам жалба.
    А ти какво търси да ходиш в тях?Сама си си виновна.Правилно е постъпило момчето даже се радвай че само той те е опънал.Щото аз така прекарах една в нас и я чукахме с аверите цял ден бяхме 5 човека и беше много яко като от секс филм,само ем е яд че нямахме камера да си напраиме филмче
    ei takiva kato tebe,pichove kato priqtelite mi gi pravqt na sapun,da ti e qsno,smotano typo jalko kopele,zaslujavash jiv da ti oderat kojata,eh kak mi se iska da si se rodil evrein po vremeto na Hitler prostak neshtasten....

znam,che nqmam pravo da obijdam,ama to takiva goveda biva li pak da ima?!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    СМЪРТ ЗА ТОЯ !!!!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    A VIE SKYPI MOI NE RAZBRAHTE 4E TEMATA E EBAVKA!HAHAHAHAHAHAH!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    A VIE SKYPI MOI NE RAZBRAHTE 4E TEMATA E EBAVKA!HAHAHAHAHAHAH!
    А shte me fanesh li?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си