Цитирай Първоначално написано от deusex
Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
Цитирай Първоначално написано от deusex
щом те е насилил НЕ го защитавам но все пак погледни от добрата страна -> вече си отворена! радвай се!
боляло те е малко но все пак човека ти е направил услуга защото следващия път като си лягаш с някой ще си вече готова
vyh strahotna logika imash... da ne hodish na uroci?! toi sig i onq neiniq priqtel e mislel kat tebe i za da i napravi usluga q e izchukal nasila...toi sig shtot mn q obicha nali...?
еее много феминистки се сабраха тука...
вече казах че съм ПРОТИВ насилието но си има и добри страни...
все пак и вълкът е направил услуга на червената шапчица нали (хехе вероятно тя затова е "червена")
Къде виждаш феминизъм тука? Добри страни НЯМА. Това, че е "отворена" не е кой знае какъв повод за щастие. Принципно за момичетата е важно да свързват първия си път с положителни емоции. Едно такова "начало" може да се отрази зле на сексуалния живот на девойката занапред. И "следващия път, когато си ляга с някого" няма да е "готова" - напотив, съвсем възможно е да е по-притеснена и уплашена от едно девствено момиче. Идеята на първия път не е просто да загубиш девствеността (брех, имам чувството, че тва още малко ще се превърне в мръсна дума ), а да споделиш момента с някой определен човек. Да ви имам и ценностната система...