- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- беше страшно
Ами... излизаме от близо 6 месеца, ама не сме го правили все още.
Той е на 20, а аз на 17. Каза ми, че ще ме чака колкото време искам... но вчера.![]()
Вчера ме покани у тях, за да пием уж по едно кафе. Докато стояхме усетих, че се приближава опасно близо до мен, хвана ми ръцете и ме повлече към стаята си. Крещях, виках... но нямаше кой да ме чуе... молих му се, накрая се разплаках но той не потрепна, а продължи. Бях девствена, мамка муБолеше ме страшно много, но него не го интересуваше. Накрая ми каза, че следващия път ще е по-хубаво. Целуна ме, облече се и излезе. Не използвахме презерватив, ама едва ли това е най-малкия ми проблем. Не съм казала на майка си. Срам ме е да й го споделя. Не знам дали това нещо може да се класифицири като изнасилване или не... за да подам жалба.
![]()
Най-добре прекрати всякаква връзка с него. От жалби няма смисъл. И да, изнасилване е.
lele gorki4kata spored men e iznasilvane no ot jalbi nqma smisal
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
щом те е насилил НЕ го защитавам но все пак погледни от добрата страна -> вече си отворена! радвай се!
боляло те е малко но все пак човека ти е направил услуга защото следващия път като си лягаш с някой ще си вече готова![]()
![]()
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Това си е чиста проба изнасилване. Веднага кажи на майка си и се обърнете към полицията. Щото този тип утре може и на друго момиче да приложи този номер.![]()
![]()
Ти мнооого знаеш за женския организъм. Ще ти кажа, че 2-рият път не е безпроблемен почти никога. И е почти като първия.
хубавото че вече не е девствена,но лошото е че може да й остане като психическа травма.познавам едно момиче което го изнасилиха .някаде от 2-3 години няма сексуални контакти.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
vyh strahotna logika imash...Първоначално написано от deusex
da ne hodish na uroci?!
toi sig i onq neiniq priqtel e mislel kat tebe i za da i napravi usluga q e izchukal nasila...toi sig shtot mn q obicha nali...?
a otnosno temata : milichka,spored men TRQBVA da podadesh jalba!!! ne biva da go ostavqsh ei taka beznakazano...az ako bqh(da chukna na dyrvo dano ne mi se sluchva kakto na men taka i na vsichki drugi momicheta) bih podala vednaga jalba...ili ako naistina tolkova me e sram...bih razkazala na bashta si,na chisho si...na nqkoi priqtel,koito taka shte go podredi,che cql jivot da syjelqva,che i s pryst me e barnal!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ходите от шест месеца ти отиваш у тях....![]()
Той на 20 какво си мислеше,че ще играете Шах ли!?
Другия път си вземи некои на 50 и отиди у тях с мисълта,че ше готвите!
Light The Universe
еее много феминистки се сабраха тука...Първоначално написано от ^KaSiDi^
вече казах че съм ПРОТИВ насилието но си има и добри страни...
все пак и вълкът е направил услуга на червената шапчица нали (хехе вероятно тя затова е "червена")
така я!Първоначално написано от Valar
както е казал народът:
"като те е страх от мечки не ходи в гората!"
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Първоначално написано от Valar
Да, ако тя не иска секс на шах ще играят. Годините му са без значение.
Това е изнасилване и имаш пълното право да подадеш жалба. Говори с родителите си.
Подай жалба естествено! Баси мухлиото е този за кав се мисли да те насилва! За такива БГ буклуци си има специялно място!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
NE,NE E TAKA!!! Znachi kakvo oznachava "Ходите от шест месеца ти отиваш у тях....Първоначално написано от deusex
![]()
Той на 20 какво си мислеше,че ще играете Шах ли!?" ....?!?!?
nepremenno li znachi,che tr da pravqt sex...? dubre,vie dvamata naprimer kato pokanite gadjetata si u vas nepremenno li tr da gi izchukate(kato v sluchaq dori tva e za pryv pyt) az kat sme si s moito dete v nas,kvo postoqnno li tr da pravim sex...? non stop...i vinagi plius tva!
![]()
za men se vryshtate kym gadniq mit,che kogato edna jena e iznasilena NEPREMENNO tr tq da e vinovna,che e bila...vinagi shte se kaje,che e bilo zaradi provokativnoto i obleklo ili zaradi neshto dr,v sluchaq che se e navila da ide v tqh...![]()
![]()
![]()
spored men momicheto v nikoi sluchai ne e vinovno i sym absoliutno syglasna,che moje dori da ne e podozirala che moje da se sluchi taka...zashtoto ako bqh az bih si predstavila naprimer edin romantichen sledobed,da si se gushkame na legloto,da si pushim,da si govorim i taka...
aaa i oshte neshto deusex...ne sym feministka,prosto...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
Съд за буклука нещастен!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
Първоначално написано от deusex
Къде виждаш феминизъм тука? Добри страни НЯМА. Това, че е "отворена" не е кой знае какъв повод за щастие. Принципно за момичетата е важно да свързват първия си път с положителни емоции. Едно такова "начало" може да се отрази зле на сексуалния живот на девойката занапред. И "следващия път, когато си ляга с някого" няма да е "готова" - напотив, съвсем възможно е да е по-притеснена и уплашена от едно девствено момиче. Идеята на първия път не е просто да загубиш девствеността (брех, имам чувството, че тва още малко ще се превърне в мръсна дума
), а да споделиш момента с някой определен човек. Да ви имам и ценностната система...
![]()
Когато човек отива с гаджето си в дома на единия от двама, трябва да е наясно, че има голяма вероятност да се стигне до секс. Извинете, ако тук има Деви Марии.
Има вероятност да се стигне до секс ако и двамата имат желание за секс. Ако единият обаче отказва, на другия ще му се наложи да уважи решението на партньора си и да си кротува.Първоначално написано от `Death`Whore`
Това е така. Особено ако единият го боли...
Devi Mari nqma,dokolkoto znam e samo edna,ama ne sym syglasna...!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ne mislq,che trqbva da se stiga do sex vinagi i osobenno pak nasila...Dubre we az li sym sbyrkana ili kvo...?!?! zadyljitelno li e kat ida u gadjeto da me izchuka,che da e dovolen,ponqkoga mi stiga samo da me gushne i celune i pak umiram ot kef ...
aaa otnosno veroqtnostta,razbira se ima,to vsichko na pryv pogled e veroqtno,vyprosa e kolko...tuk e nishtojno...pone spored men!
Говорех принципно. Постъпката му е отвратителна, естествено. И никой не е казал, че не е приятно просто да гушнеш гаджето...но възрастните хора имат нужда от секс, а ако се прибави това, че обичат гаджето си и то ги възбужда, е почти неминуемо.![]()
ne ne e zadaljitelno no v golqma 4ast ot slu4aite se stiga do tovaDubre we az li sym sbyrkana ili kvo...?!?! zadyljitelno li e kat ida u gadjeto da me izchuka,che da e dovolen
no vse pak e dobre da go ima6 v predvid kato hodi6 u nqkoi![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
a otnostno tos maloumnik det si e pozvolil volnosti s avora na temata - qko boi po tikvata i posle v zatfora![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
chestno kazano principno mn trudno se navivam da hodq po gostita,na mnenie sym che zatva si ima kafeta,klubove,diskoteki,samo ako se nalaga i sym dostatychno sig kyde otivam :P aaa inache v moq myj s gotovnost i si mi e mn qsno dokyde bihme mogli da stignem,no absoliutno vinagi s jelanieto i na dvama ni...Първоначално написано от n1ght_shadow
xixix ama drug e vyprosa,che nie vinagi imame takova
![]()
Ох, миличката ... много кофти нещо ти се е случило..
Да, това си е чисто изнасилване, нищо, че сте били гаджета, всичко против волята ти си е насилие..
Както преди мен казаха от жалби няма особен смисъл, такаче по-добре просто се отърви от него ...
И следващият път бъди по-внимателна и не се доверявай никому![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Анонимко
Банн по ЕГН за тоя "изнасилвач"
Strength thru Oi!