.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Guest
    Леле абе вие мозък нямате ли че й приказвате такива неща. Как ще няма смисъл от жалба тя е непълнолетна а той на 20, можеш да поддадеш жалба, ще ти вземат проба предполагам и нали не сте го правили с презерватив 100 % ще има от него, дори и да е свършил навън. Ще го осъдиш като едното нищо.Незнам кой ви пълни главите с глупости че нямало смисъл от жалби. Тя ще има и разкъсвания така че много лесно ще докаже че си е било чисто изнасилване.

Мега фен
    Явно някой е голям оптимист по отношение на българското правосъдие.

Град
    sofia

Re: беше страшно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами... излизаме от близо 6 месеца, ама не сме го правили все още.
    Той е на 20, а аз на 17. Каза ми, че ще ме чака колкото време искам... но вчера.
    Вчера ме покани у тях, за да пием уж по едно кафе. Докато стояхме усетих, че се приближава опасно близо до мен, хвана ми ръцете и ме повлече към стаята си. Крещях, виках... но нямаше кой да ме чуе... молих му се, накрая се разплаках но той не потрепна, а продължи. Бях девствена, мамка му Болеше ме страшно много, но него не го интересуваше. Накрая ми каза, че следващия път ще е по-хубаво. Целуна ме, облече се и излезе. Не използвахме презерватив, ама едва ли това е най-малкия ми проблем. Не съм казала на майка си. Срам ме е да й го споделя. Не знам дали това нещо може да се класифицири като изнасилване или не... за да подам жалба.
    leleel ebati ne6tastnika mn qsno 4e e sled kato ti ne si iskala burzo zemi po-dobre da proveri6 dali ne si bremenna ili dali ne te e zarazil s ne6to,4e da deistva6 dokato e rano i kaji na maika ti tq 6te te podkrepi

Guest
    Специално за изнасилвания и то на непълнолетни пък камо ли при наличието на доказателства осъждат без никакъв проблем.Ти не си ли чувала колко случаи има на такива които са правили секс доброволно и после се изкарват изнасилени и осъждат момчето.Пък в нейният случай си е чисто изнасилване това, има доказателсва така че какво те кара да мислиш, че няма смисъл от жалби.

Мега фен
    Съдебната система ме кара да мисля, че няма смисъл. Имаше един случай с пребит мой съученик, тогава беше непълнолетен, и 1 година след това ни извикаха да дадем показания...и резултат нямаше.

Град
    sofia
    estestveno, 4e trqbva da podade takuv tapanar ne moje da ostane nenakazan,samo za6toto e po-silen da si misli ,4e moje da pravi kvot si iska nadqvam se pone tq da ne produljava da se vijda s nego 6tot tva negovoto ne e lubov

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Съдебната система ме кара да мисля, че няма смисъл. Имаше един случай с пребит мой съученик, тогава беше непълнолетен, и 1 година след това ни извикаха да дадем показания...и резултат нямаше.

Едно е за побой, друго е за изнасилване на непълнолетна.Че системата куца и то много - вярно е, но има неща който могат да бъдат доказани и извършителя да си получи съответното наказание. А той точно на това разчита че тя няма да го обвини и че всико си е О.К. Трява малко повече смелост от нейна страна, трябва и да каже на родителите си и да го осъдят тоя нещастник.

Мега фен
    Хммм...значи подкрепям да го обвини.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Подай жалба, неълнотелна си, ще го осъдиш.

Супер фен Аватара на _donna_
    хаХАХАхах

Хубавото било,че вече не е девствена.
    Услуга й бил направил.Само ако можехте да се гледате
    от страни кви малоумщини бълвате ..

Авторката,как можеш да питаш дали е изнасилване?!
    Изнасилване е всичко,което се е случило без твоето
    изрично съгласие..освен ако викането за помощ не те възбужда ..

И няма какво да те е срам,сподели с майка ти
    и вземете някви съдебни мерки пък каквото стане.
    Ако го оставите така безнаказан тоя боклук ще започне
    да си мисли,че може винаги да постъпва така и да му се разминава.

А..и съвет.Следващия път като решиш да не правиш секс
    в продължение на шест месеца,не си хващай някой на 20. (:

задалжително кажи на вашите и подайте жалба
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Повече не се занимавай с него. Кажи на майка си и заедно решете дали ще подадете жалба, защото това си е чисто изнасилване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    i az mislq kato drugite-nqma smisul ot jjalbi. ne se vijdai s nego pove4e i dano vsi4ko se opravi
    no exit

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    щом те е насилил НЕ го защитавам но все пак погледни от добрата страна -> вече си отворена! радвай се!
    боляло те е малко но все пак човека ти е направил услуга защото следващия път като си лягаш с някой ще си вече готова
    абе ти тъп ли си бе?!?@!?@!??

Бейби, това си е чисто изнасилване. Искам да ти кажа, че повече изнасилвания има от хора, които са познати и/или приятели, а не на тъмна уличка...не знам дали жалбата ще има ефект, но не пречи да пробваш.
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Искрено ти съчувствам!Моят съвет е да споделиш с майка си всичко,тя ще те разбере и ще ти помогне.А също е добре да пуснеш жалба,за да не се случи това и на някое друго момиче!Но запомни едно-ТИ НЯМАШ ВИНА Тревожи ме и факта че е било без презерватив,може да си бременна!Направи си тест,за да няма съмнения.Успех и помни че всичко ще се оправи,само бъди силна!

Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    щом те е насилил НЕ го защитавам но все пак погледни от добрата страна -> вече си отворена! радвай се!
    боляло те е малко но все пак човека ти е направил услуга защото следващия път като си лягаш с някой ще си вече готова
    абе ти тъп ли си бе?!?@!?@!??

Бейби, това си е чисто изнасилване. Искам да ти кажа, че повече изнасилвания има от хора, които са познати и/или приятели, а не на тъмна уличка...не знам дали жалбата ще има ефект, но не пречи да пробваш.

eii ti si prava mila tva si e 4isto iznasilvane aa kolkoto do toq idiot deto kazva da se radva 4e ve4e ne e devstvena 6te mu kaja samo da si ebe maikata za6toto tova pri parvia ti pat da te nasilqt e mn mn gadno i moje totalno da obarne predstavite i za sexa.I dr- az smqtam 4e ne e lo6o edno momi4e da e devstveno parvia i pat da e s mom4e koeto obi4a, i koeto q obi4a za nego 6te e udovostvie spored men da i e parvia i da znae 4e ne e bila na nikogo drug osven na nego!!!

eii fulldelight ti mai si mom4e-izvinqvai

Guest

Той е на 20, а аз на 17. Каза ми, че ще ме чака колкото време искам... но вчера.
    Вчера ме покани у тях, за да пием уж по едно кафе. Докато стояхме усетих, че се приближава опасно близо до мен, хвана ми ръцете и ме повлече към стаята си. Крещях, виках... но нямаше кой да ме чуе... молих му се, накрая се разплаках но той не потрепна, а продължи. Бях девствена, мамка му Болеше ме страшно много, но него не го интересуваше. Накрая ми каза, че следващия път ще е по-хубаво. Целуна ме, облече се и излезе. Не използвахме презерватив, ама едва ли това е най-малкия ми проблем. Не съм казала на майка си. Срам ме е да й го споделя. Не знам дали това нещо може да се класифицири като изнасилване или не... за да подам жалба.
    А ти какво търси да ходиш в тях?Сама си си виновна.Правилно е постъпило момчето даже се радвай че само той те е опънал.Щото аз така прекарах една в нас и я чукахме с аверите цял ден бяхме 5 човека и беше много яко като от секс филм,само ем е яд че нямахме камера да си напраиме филмче

Град
    София
    Това е чисто изнасилване...и не говорете, че си го е търсила!!!
    6 месеца са много време, да не мислите, че за първи път са ходили в тях!?
    от жалби,обаче няма смисъл, защото Правосъдието ни е....ще се влачиш по съдилища и всички ще разберат,а на края не се знае какво ще стане..да не говорим, че ще има такива идиоти като някой форумци, които те питат за какво си ходила в тях и ще кажат, че си си го търсила.. след 6 месеца с някой му имаш доверие-ето защо е отишла!
    най-добре кажи на майка ти, за да ти помогне да преодолееш това!

Guest
    Първо, този форум не е мястото, където е правилно да бъде поставен проблема. Това си е престъпление и не може група тийнейджъри, които се карат по между си или се правят на възмутени да дадат чак толкова адекватен съвет.
    За тези, които искат да го съдят, един съдебен процес би травмирал момичето още повече. Според мен трябва да се обърне към родителите си, колкото и да я е срам и да и е трудно и разумно да решат как да подходят към случая.
    И не изкарвайте човека престъпник веднага, може би просто има по различни разбирания относно това кое е добро за приятелката му. Казусът е сложен и към него трябва да се подходи сериозно.

Супер фен
    Замислям се дали темата не е ебавка... въпреки че с такива неща не трябва да се шегуваме. Малко странно ми стана, защото пишеш, че сте били у тях, след като той си е свършил работата се е облякъл и излязъл... Разбирам да беше у вас, за да направи така, ама в тях... И ти какво... сигурно остана да го изчакаш да се върне, та да те оправи още веднъж

Guest
    СМЪРТ ЗА ТОЯ !!!!

Guest
    Здравей, хубаво е да си кажеш тъй като си пряко засегната и е трудно да се мисли когато е така..най-хубаво е да кажеш на маика си, след като всичко сварши и не получиш никакво възмездие дай 10 лева на някой циганин или твой приятел заедно със списък на нещата които искаш да му се случат..сигурен съм че след изшълнението на всичките точки от списъка ще е в много кофти състояние и вероятно в болница...само че каквото и да му се случи на теб няма да ти е по-добре от този факт... а и не е много християнско...така че просто бъди внимателна следващия път и ако си се пазила до сега с някаква цел продължавай все така все едно нищо не се е случило.УСпех и дано бързо да се оправиш!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    балъци

ЕБАТИ ТЪПИЯ ЦИГАНИН НЕЩАСТЕН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си