Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Ами... излизаме от близо 6 месеца, ама не сме го правили все още.
Той е на 20, а аз на 17. Каза ми, че ще ме чака колкото време искам... но вчера.
Вчера ме покани у тях, за да пием уж по едно кафе. Докато стояхме усетих, че се приближава опасно близо до мен, хвана ми ръцете и ме повлече към стаята си. Крещях, виках... но нямаше кой да ме чуе... молих му се, накрая се разплаках но той не потрепна, а продължи. Бях девствена, мамка му Болеше ме страшно много, но него не го интересуваше. Накрая ми каза, че следващия път ще е по-хубаво. Целуна ме, облече се и излезе. Не използвахме презерватив, ама едва ли това е най-малкия ми проблем. Не съм казала на майка си. Срам ме е да й го споделя. Не знам дали това нещо може да се класифицири като изнасилване или не... за да подам жалба.
А ти какво търси да ходиш в тях?Сама си си виновна.Правилно е постъпило момчето даже се радвай че само той те е опънал.Щото аз така прекарах една в нас и я чукахме с аверите цял ден бяхме 5 човека и беше много яко като от секс филм,само ем е яд че нямахме камера да си напраиме филмче
ei takiva kato tebe,pichove kato priqtelite mi gi pravqt na sapun,da ti e qsno,smotano typo jalko kopele,zaslujavash jiv da ti oderat kojata,eh kak mi se iska da si se rodil evrein po vremeto na Hitler prostak neshtasten....

znam,che nqmam pravo da obijdam,ama to takiva goveda biva li pak da ima?!