- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boli ot lubovta
OT LUBOVTA MNOGO BOLI !!!!
kak da spra bolkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za6to lubovta ima i hubavi strani i lo6i ?
mnogo go obi4ah no mai si4ko svar6i i ne mi se jivei ....
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
ДА от любовта боли.Няма как за това имаите си я аз хаир да ви е!
За мен тя вече е нищо отдал съм се на Амбиците ми за бъдещето!
Нищо друго не ме интересува всичко е жертва към тази моя цел,
всяка връзка има край в такъв случаи според мен по-добре да не създвавам такава(към този момент)!Това е лично мнение не го натрапвам.
Light The Universe
С всяко нещо е така. Целия ни живот е един баланс - щастие и нещастие, усмивки и сълзи, обич и омраза, издигане и падение. Въпроса е да бъдеш много силна, да не се отдадеш изцяло на мъката. Някой беше казал, че сладкото никога няма да е така сладко без горчивото. Всеки проблем си има решение, стига да го потърсиш, а не да се затвориш в себе си с болката...
emi boli nqma kak...spoko i az bqh taka![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
С ножа в слънчевия сплит !Първоначално написано от SiMiLi_
Strength thru Oi!
Да от любовта наистина боли понякога,но не е дошъл края на света така че се стегни и продължаваи напред.И аз бях като теб.МИслех си,че живота ми няма смисал щом не съм с него,но не е така.Не е единствен.Огледай се наоколо и ще видиш,че има безброй много други момчета,които са много по - свестни от бившия.В такъв момент трябва да си силна и да не се предаваш.Знам,че е трудно,но трябва да се справиш с болката и да я преодолееш.
Да, и аз ще потвърдя, че боли.. боли ужасно много ... нечовешка е болката ...
Лек срещу нея няма .. единствено времето .. времето обаче притъпява болката, не я премахва .. Да, от любовта боли, кофти, но факт ... Затова се радвайте на всеки един момент с любимият човек и не го проваляйте със скандали, забележки и тем подобни..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Болката ще се притъпи с времето.Не може в живота на човек да има само радост и да няма мъка.При любовта е същото-не може без болка, а само хубави моменти.
от любовта винаги боли и само времето лекува тази болка
И аз мога да си потвърдя, че от любовта си боли не малко. За това и съм си на мнение, че не трябва да се водиш сляпо от нея (любовта).
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
taka e ..lubovta e roza s ostri bodli ..tq idva za da si utide , da ni zaradva i da ni narani...![]()
А бе айде моля ви се...
Болка изпитвали те...
Смешки
пфф... пожелавам ви и да не разберете к'во е болка...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Mila i az sam taka v momenta.Napravo mi ide da pochna reva no se sdarjam niakak si i se opitvam da mislia za drugi neshta zashtoto shte se pobarkam.Tolkova si napatih ot taia tapa lubov 4e ve4e nz neiskam da 4uvam za nikoi i ne mi puka za nishto.Bolkata nemojesh da ia spresh trqbva da se preborish s neia.Neznam mnogo mi e bolno i useshtam che skoro niama da mi mine.......
![]()
![]()
![]()
МНого добре казано. ПОдрепям!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Защото не може всичко да е розово и да хвърчат сърчица, сещаш ли се...
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
spokoino ot lubovta boli no kogato si misli6 4e vsi4ko e svar6ilo i 4e nqma za kakvo da jivee6 otnovo 6e se vlubi6 i pak 6e badi6 6astliva tozi krai e edno novo na4alo samo ne se predavai
За съжаление само времето лекува....
mi kat ne6to ne trugne na dobre na4i ne e trqbvalo da stava..
За съжаление е така в 99% от случайте...Рано или късно скандалите идват и розовите сърчица,хвърчащи около вас изчезват.
Аз лично винаги се успокоявам с това,че не съм единствената,на която й се случва това,дори има и по-зле от мен![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Боли , миличка .. безбожно много боли . Но с времето се свиква .. човешкото същество може да понесе огромни товари на плещите си . И ако приемеш тази болка като затишие пред щастие .. ще осъзнаеш , че това е светът . В нашия живот се редуват болката и щастието . Господ ти отнема нещо , за да може да ти даде друго .
Спокойно ..
Спокойно мога да ти кажа че нищо истинско не свършва така лесно.Може би си се заблуждавала през цялото време с този човек. И аз съм го преживяла и знам какво ено това е живота. ВРЕМЕТО ЛЕКУВА !!!