- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам я до . . .
Може да ви се стори странно но повярвайте истина е. Еми ето какво е 10 клас съм и съм безкрайно влюбен в една която е 11 клас и с нея сме си гаджета. Само че работата е там че вече сме заедно 2 години а аз я искам до края на живота ми. Може ли да ми кажете как мога да направя за да може един ден да се оженя за нея. Наистина адски много я обичам и я искам до края на дните ми .
Първоначално написано от щасливец
а тя същото ли изпитва ?
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
навършвате 18 години и двамата, ти й предлагаш и се жените. делничните дни е безплатно да го направите, а събота и неделя струва 30 лева без екстри. По-лесно от това да се ожени човек няма-трябват му само двама свидетели, които може да са хванати от улицата. По-важното е, че за да се решиш на тази крачка трябва да си абсолютно обеден,че това е човекът, трябва да можете да живеете заедно, да се издържате, да сте си ново семейство. И най-вече трябва да сте страшно отговорни. 10-ти и 11 клес едва ли сте такива. Айде изчакай още 3-4 години. Ако се обичате няма да има проблеми да почакате!
Първоначално написано от Plamen †
да и тя много ме обича но не мисля че е готова да се съгласи да прекара остатъка от живота и с мен. Но въпреки че се оважаваме и обичаме не се караме да ревнуваме взаимно нито си изневеряваме все пак много ме е страх че някой може да ми е отнеме просто много ме е страх![]()
Първоначално написано от krem4et0
това е вторият проблем все още сме твърде млади за да се издържаме (финансово) и трябва да изминат още няколко години за да можем да се оженим а мен от това ме е страх че през тези години може да стане нещо лошо![]()
Не ти ли е малко рано? Според мен си бъди щастлив още с нея...на 16-17 ти е доста раничко за семействоЕдин съвет: не и споделяй идеите си за сватба, че... ще вземе да се уплаши
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
знам че може да се оплаши (но все пак се че и тя се чуства тъка) тя също много ме обича но незнам дали е готова за това и незнам как да разбераПървоначално написано от In4iTu_
![]()
И затова мисли, мисли и реши, че ако се ожениш за нея никой няма да ти я вземе?Първоначално написано от Анонимко
Слез на земята, бе хах...
когато сме женени връзката ни е тройно по-здрава такаче само хора като Арналд шварценегер могат да ми я взематПървоначално написано от Octofunk
Недеи живя в заблуда момчеПървоначално написано от Анонимко
! Ако тя иска винаги може да си намери някой друг! Бракът няма да промени това, или поне не за дълго!
Подписът нищо не променя. Пак може да сте заедно и без подпис. След като не си сигурен значи има все пак нещо не както трябва. Ако се обичате няма значение дали сте женени или не. Сигурността не трябва да идва от 1 хартийка, а от това, което изпитвате 1 към друг. Ако то е истинско-няма защо да се притесняваш. Ако обаче е малотрайно и фалшиво никой документ не може да го заздрави!
Просто И кажи, че не искаш никога да се разделяте...не И предлагай женитба по-добре обаче.
добре а можеш ли да ми кажеш поне за една любов (през тинейджърски период) която да е останала завинаги ?
Първоначално написано от `Death`Whore`
да това е доста добра идея![]()
Майка ми и баща ми. Гаджета са от 11 клас и са женени вече 31 години.Първоначално написано от Анонимко
мерси това е укоражаващо (НЕ ИРОНИЗИРАМ А ГО КАЗВАМ В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ! ! ! )
vupreki vsi4ko ti ne moje6 da bude6 siguren 4e sled vreme 6te misli6 su6toto! sega e taka no ni6to ne e ve4no!![]()
Първоначално написано от ^simple_plan^
от децки игрички ми омръзна, омръзна ми от много работи но от англе като нея никога няма да ми омръзне по простата причина че за мен тя е твърде хубава за да ми омръзне а и + това щом сме заедно две години и още дори малко не ми е омръзнало това значи че надали някога ще ми омръзне от нея.
Бих ти предложила първо да завършиш 12-ти клас,да се понаучиш на четно и писмо,да си намериш работа,да събереш малко начален капитал,достатъчен за издържането на едно младо семейство, и чак тогава да се замисляш за брак и ала,бала.
Пък и ако мацката реши,тя ще се раздели с теб,независимо женени или не,така че не виждам защо мисълта за една хартийка толкова те успокоява.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Къде ше се жениш беее пич седни помисли по-добре,че некои ден може да се сабудиш на Улицата!
Light The Universe
Първоначално написано от Ekita
това всъшност е целта която искам да постигна жупросът е как да извъртя този номер без да я губя
Ако си се обичате няма какво да те притесняваш....Щом тя изпитва същото като навършите 18 се оженете УСПЕХ!!!
Това зависи само и единствено от чувствата и на двамата.И естествено дали се разбирате.
Първоначално написано от koalka
да ние доста добре се разбираме от както се си гаджета нито единпът не сме се карали нито изневерявали нито ревнували. . .