.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    С времето, ще се разбере, но все пак не се отдавай сляпо на любовта, защото ако я изгубиш ще останеш сам... или поне ще се чувстваш адски сам.
    Обичай си я, но си обичай и заобикалящия те свят.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от щасливец
    Цитирай Първоначално написано от ^simple_plan^
    vupreki vsi4ko ti ne moje6 da bude6 siguren 4e sled vreme 6te misli6 su6toto! sega e taka no ni6to ne e ve4no!

от децки игрички ми омръзна, омръзна ми от много работи но от англе като нея никога няма да ми омръзне по простата причина че за мен тя е твърде хубава за да ми омръзне а и + това щом сме заедно две години и още дори малко не ми е омръзнало това значи че надали някога ще ми омръзне от нея.
    Това,че е хубава ще се промуни. След 20 години няма да е така свежа, а след още 20 ще има посребрени коси и бръчки. Ако я очиаше толока нявмаше да изтъкваш като причина за това нейната красота. Тя е нещо временно. Представи си само, че стане пожар и е обезобразена(да не дава Господ)-няма да е толкова хубава, но ти ще я обичаш ли все така?

охх ужас разбирам те...това страха да я загубиш е най гадното нещо...ако се оби4ате..наистина ще 4акате докато станете достатъ4но големи и трезвени ако това наистина е голяма любов...не може толкова рано да се каже защото може един от вас двамата дасе влщби в друг! не сам експерт защото сам само на 13..моето гадже сащо ми задава такива вапроси и аз му се смея защото до свадбата има много врееемеее сиг ще ме смени с още 20 дотогава..така 4е НЕ БЪРЗАЙ ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ

щасливец
    Guest
    хванахте ли се бе?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сигурна съм , че това ти искане , ще отшуми . И само ще нараниш момичето , ако тя ти е повярвала .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Пф, първо завърши, вземи висше, почни да вадиш пари чак после мисли за сватби и т.н.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Цитирай Първоначално написано от щасливец
    хванахте ли се бе?
    ti naistina si idiot...nqma kvo da izmislqsh i ni balamosvash s gluposti i nie ti pishem...IDIOT

е че вие сте си напрао женени бе 2год Мене 3 месеца едвам ме траят. Успех

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    [quote="krem4et0"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    добре а можеш ли да ми кажеш поне за една любов (през тинейджърски период) която да е останала завинаги ?
    Мога да ти кажа, семейни приятели са заедно от 9-ти клас, а сега имат син 12-ти клас Братът на една пирятелка е вече на 29-30, живеят заедно, скоро ще се женят и мислят за бебе вече. Заедно са от 9-ти клас.

А към автора, каков ще стане, ако след 3 месеца се влюбиш в друга, сега и се струва невъзможно, обачее напълно възможно. Аз също имам връзка от 2 години и в момента искам да прекарам остатъка от живота с и с него, Но знам, че това може да се промени или от моя или от негова страна. Това е и една от причините да не смятам за уместни браковете на по 18 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си