- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам я до . . .
С времето, ще се разбере, но все пак не се отдавай сляпо на любовта, защото ако я изгубиш ще останеш сам... или поне ще се чувстваш адски сам.
Обичай си я, но си обичай и заобикалящия те свят.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това,че е хубава ще се промуни. След 20 години няма да е така свежа, а след още 20 ще има посребрени коси и бръчки. Ако я очиаше толока нявмаше да изтъкваш като причина за това нейната красота. Тя е нещо временно. Представи си само, че стане пожар и е обезобразена(да не дава Господ)-няма да е толкова хубава, но ти ще я обичаш ли все така?Първоначално написано от щасливец
охх ужас разбирам те...това страха да я загубиш е най гадното нещо...ако се оби4ате..наистина ще 4акате докато станете достатъ4но големи и трезвени ако това наистина е голяма любов...не може толкова рано да се каже защото може един от вас двамата дасе влщби в друг! не сам експерт защото сам само на 13..моето гадже сащо ми задава такива вапроси и аз му се смея защото до свадбата има много врееемеее сиг ще ме смени с още 20 дотогава..така 4е НЕ БЪРЗАЙ ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ
хванахте ли се бе?![]()
Пф, първо завърши, вземи висше, почни да вадиш пари чак после мисли за сватби и т.н.
Първоначално написано от щасливец
ti naistina si idiot...nqma kvo da izmislqsh i ni balamosvash s gluposti i nie ti pishem...IDIOT
е че вие сте си напрао женени бе2год
![]()
Мене 3 месеца едвам ме траят. Успех
[quote="krem4et0"]Мога да ти кажа, семейни приятели са заедно от 9-ти клас, а сега имат син 12-ти класПървоначално написано от Анонимко
Братът на една пирятелка е вече на 29-30, живеят заедно, скоро ще се женят и мислят за бебе вече. Заедно са от 9-ти клас.
А към автора, каков ще стане, ако след 3 месеца се влюбиш в друга, сега и се струва невъзможно, обачее напълно възможно. Аз също имам връзка от 2 години и в момента искам да прекарам остатъка от живота с и с него, Но знам, че това може да се промени или от моя или от негова страна. Това е и една от причините да не смятам за уместни браковете на по 18 години.