.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Donqkude sym suglasna s mnenieto na ATAKABG . Naistina ti si mu izneverila normalno e sled tova da te prishporva i da te pomuchi malko no toi shtom ti e "prostil"(takiva neshta ne se proshtavat lesno) a i ti si izbrala da produljish da budesh s nego togava bi trqbvalo i ti da si ponesesh otgovornostite ... inahce toi kak trqbva da ti vqrva. Savsem choveshko e postupilo momcheto taiche nqma za kakvo da go uprekvash . A i e normalno da te mrazi tai kato si mu izneverila toest vednyj si go naranila posle ste skusali oshte vednyj si go naranila a pak posle mu davash prazni nadejdi che moje da probvate pak no si hvashtash drug oshte vednyj e naranen . E ne mislq che ti shteshe da se radvash super mnogo na chovek koito ti prichinqva tova. Estestfnu che toi ne bi trqbvalo da te obijda i psuva no tyi pak zashto mu obrushtash vnimanie izobshto?! Prejivei go i tolkova!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    По-лесно е да продължиш напред, когато можеш да намразиш любимия.
    Дам , така е

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Според мен си го наранила малко или много,но той има голяма вина,защото с тази ревност е убил чувствата ти.. Разбира се,че и ти си си виновна..изневярата е най-тъпото нещо!
    Но това дали ще те намрази и ще се прави на каруцар си зависи изцяло от човека,и от възпитанието му.А това,че всеки мрази бившето си гадже не е съвсем вярно (поне за мен)-защото ние с бившия сме много добри приятели-и се разбираме идеално. Но пак да кажа,това как ще постъпи,зависи от самото момче..твоя, вече бивш явно е глупак.Няма какво да ти пука-бъди си щастлива с новия си фр,пък стария ще се осъзнае рано или късно,че не е прав
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    От мненията до тук разбрах, че момчетата са като бившия ми....
    Да, направила съм грешка, да, изневярата е тъпо нещо, но като е бил толкова наранен тогава да ми е теглил една майна, щом уж е простил, нека прощава качествено Не, не ми пука за него, питам ви, за да знам занапред, ако в мен е проблема да се поправя
    Благодаря за отговорите, направих си някои изводи
    И да, f@nt@zi@, знам, че при не всички бивши има омраза, аз с повечето си поддържам приятелски отношения, с другите сме си ОК, просто не излизаме като приятели и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    От мненията до тук разбрах, че момчетата са като бившия ми....
    Да, направила съм грешка, да, изневярата е тъпо нещо, но като е бил толкова наранен тогава да ми е теглил една майна, щом уж е простил, нека прощава качествено Не, не ми пука за него, питам ви, за да знам занапред, ако в мен е проблема да се поправя
    Благодаря за отговорите, направих си някои изводи
    И да, f@nt@zi@, знам, че при не всички бивши има омраза, аз с повечето си поддържам приятелски отношения, с другите сме си ОК, просто не излизаме като приятели и т.н

Аз не съм момце и пак дадох отговор че и ти имаш вина в това . То момчето е простило но това не значи че е забравило. Не те е зарязал поради причината че те е обичал и е искал да бъде с теб и ти да го правиш щастлив точно заради това а не за друго.

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Каква е тая омраза към бившето гадже?

Цитирай Първоначално написано от Излъгания
    Може да съм дребно(почти на 17 години), но си празнувам този празник Получих цветя, получих и подарък от гаджето, такаче съм си доволна
    Мерси, и честит празник на всички мацки :P
    Немам ДумИ пО лОшО нЕ м И се беШе СлУчВалО ... Не сЕ ЛъЖетЕ дА имаТе ЗемаНе дАвАне с Индивида ... !!!
    Уважавана от ВАС ТУК , но не я познавате ...
    ТъпО пАрчЕ си !!!
    "ТвОя Любим" - Както Казваше
    [/color][/b]
    miloto_girl-4e, изобщо не се ядосвай заради този.По-добре го погледни от истинската му страна - ядосан е,че си скъсала с него и сега те обижда(логиката "Щом на мен ми е гадно,нека и на нея да й е гадно" от втори клас).Нали знаеш,че момчетата се развиват по-бавно(умствено имам предвид) и като видиш някое момче в пубертета трябва да извадиш 6 от хронологичната му възраст и ще можеш да си обясниш реакциите му.
    Аз също скъсах с бившето гадже през февруари 2007,а ходихме от февруари 2006.Имаше същата реакция - няколко обиди и обяснения кой бил тъп и кой не(да не говорим какви лъжи ми наприказва...абе майтап отвсякъде),но това време премина,вече с него не си говорим почти.Това с твоето бивше гадже не е омраза,а защитна реакция.Така се опитва да си възстанови нараненото мъжко его,а нали знаеш,че от мъжко его лечение няма Ти си си намерила ново гадже и той просто ревнува и го е яд,че те е загубил по този начин.Ще се наслушаш на още такива глупости кое е тъпо и кое не е и сигурно ще те послъже доста яко как не му пука за теб и си продължава напред...но ти просто не му се връзвай на глупостите.Това,че изобщо си е направил труда да те цитира и да пише глупости под цитата ти,говори само по себе си и би трябвало да ти отвори очите за това момче.Не казвам,че е лош,просто още е дете и се държи съвсем нормално за едно непораснало дете.Ще порасне,спокойно Но ти не го мисли.Продължавай си живота и се радвай на прекрасните мигове с новото си гадже

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Бтв и аз забелязах мнението което си копнала... Ами чуства се наранен и затова го прави..обаче не знам какво момче е като те "псува като каруцар"
    По добре простак отколгото гадна и лъжлива КУРВААААА.

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника
    Леле, тръгнала съм да ви питам вас, а вие сте по-големи селяни и от него...
    Ма виж кво, ти хубаво ше си модерираш тия мнения дето не ти харесват ама истината винаги не ни харесва и щи кажа нещо и съм ти го казвал от преди. Аз щом от 5 твои изречениа разбрах ква си гнида, какво интригантско и скапано животно си ти направо не си и представям момчето какво е трябвало да изживее само и само да може да се похвали че тие теглил един ку-р. И го казвам и на другите форумци - не се лъжете да си имате вземане даване с ИНДИВИДА .
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си