.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Класът ми е ужасен ! Можеш да общуваш нормално с 9-10 човека от 26...
    Е то това е нормално, 9-10 са ти приятели, за другите здравей-здрасти-чао. Така е по-добре, от калкото да се мразите нали. Казва се колегиалност.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Класът ми е ужасен ! Можеш да общуваш нормално с 9-10 човека от 26...
    Е то това е нормално, 9-10 са ти приятели, за другите здравей-здрасти-чао. Така е по-добре, от калкото да се мразите нали. Казва се колегиалност.

Супер фен Аватара на Exothermic
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Моя клас е отврат!! Комплексирани, ограничени,надути и просто не мога да ги търпя...когато някой е по-различен или дори да слуша по-различна музика (според техните разбираня ,всичко друго различно от Анелия,Глория ,Токио Хотел и Рихана е противна музика и..)аз слушам метъл..те ме сочат с пръст и мислят ,че съм силно пристрастен към хероина ,защото метъла поттиквал употреба на хероин Ако нямаш руси кичури на косата си глупак ако си неподходящо облечен..(според техните вижданя) ако пушиш си наркоман, ако пиеш си алкохолик ..да не продължавам , но си представята за какво става въпрос
    Що си мислиш,че всички мислят тва за теб!Че класа ни е сдухан,сдухан е,ама...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ужас просто .. разбирам се с всички , но все пак не ме кефи . Толкова лицемерие и простащина на едно място .. бляя ..
    Добре , че най-добрата ми приятелка е в моя клас , щях да изперкам иначе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    И се разбираш с гадни лицемерни кучки?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И се разбираш с гадни лицемерни кучки?
    Понясяме се .. ако не друго , поне да се мазнят много добре умеят . Иначе говорят зад гърба ми . Не виждам смисъл да се страня от хората в класа , който има мерак , да говори зад гърба ми .. значи има за какво да ми завижда и си мисли за мен .. хах ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Аз с колежките не съм се сдушила все още за година и половина.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Само аз ли си харесвам класа...
    Е има и такива, които не ме нервят, но - нормално.
    хъхъ..

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Само аз ли си харесвам класа...
    Е има и такива, които не ме нервят, но - нормално.
    И аз съм така

Харесвам само половината от класа си,другите няма да ги описвам..Некви лицемерни кучки,дето само знаят да клюкарят и с ръст 1.45 се отварят кат и аз нз ко..А за момчетата да не говорим...Както и да е.Сички от хубавата част на класа ги уважавам страшно много,там намерих(надявам се) истински приятели и въобщеее..сички мн си ги лофкам =)

moq klas e zle..mn zle intriganti predateli klukarki..no imam i istinski priqteli v nego

Голям фен
    Харесвам си класа..няма да е нормално според мен,ако всичко върви по вода..все пак не може всички 25 човека да са еднакви-нали?Естествено има такива,които ме дразнят,но да са 3-4ма най-много.Винаги ни е весело кат сме заедно и въобщее...абе мн си ме кефкат

Повече от фен
    Град
    На луната
    По принцип 3-4 най-много от класа ми ги мразя. 7-8 са ми мн добри приятели и мн ги уважавам. Останалата част са ми безразразлични. 23 момчета сме и само 1 момиче за тва сички започват да се държат като абсолютни момичета. Абсолютни клюкарки (момчета имам предвид). 2-3 -ма не веднъж клюкарят на учителя ако знаят че някой е с пищов за контролно. Нямат никакво уважение един към друг. Водят се за приятели а зад гърба им говорят кви ли не неща. Тва го прават само МОМИЧЕТАТА в 3-4 клас а ние се води че сме МОМЧЕТА в 9 клас. Ако някой от класа ни в междучасието е излязал и си е оставил чантата или якето в стаята взимат чантата почват да я хвърлят да изпотрошат всичко вътре след тва я изхвърлят през прозореца (2 етаж) якето също го изхвърлят след тва го плюят от горе!!! Тва нормално ли е за 15-16 годишни момчета? Аз мисля че не е! Стария ми клас беше супер просто изкам цял живот да съм в него ама не може. Там ако някой отсъства примерно гледаме как да го покриеме или нещо е такова а в сегашния ми клас ако ще пред учителя да седиш някой ще искрещи че те няма и ако не чуеш като нищо ще ти напише отсъствие.

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Guest
    Момиче от моя клас: "бул. Черни Връх е в "Гео Милев", там дето минава трамвая".
    За темата за есе: Четенето мъка или удоволствие е? същото това момиче каза: "А, ако е мъка? Какви книги, като не четем?!..."
    Освен това тя никога не говори по теми като политика и наркотици, само пише доклади по тях и то защото са за в училище.
    Ех, колко е прекрасна само!

Като цяло може, че класа ми долу горе мяза на нормален... Момчетата са двойно повече от момичета, но като ми че така е по-добре..Разбираме се като цяло..само дето има четири кучки, толкова ограничени и комплексирани, чудят се само за какво да ти завиждат или защо да те мразят.. А и ако не ходиш на любимите им тъпи чалга дискотеки, си смотан 100% смотан и те игнорират, смятайки те за отрепка. Иначе в класа намерих и добри приятели, с които ти е просто кеф да си говориш на кфат и е да е тема..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Ще се мине време и класът ще ви липсва, независимо какъв е бил.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз с колежките не съм се сдушила все още за година и половина.
    Само женски ли сте в групата?
    Ние имаме 4-5 момчета... Миналата година бяха 8 ама...
    Иначе и аз много не се имам с хората в групата ми... Липсва ми класа
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Моя клас е долу-горе добре,повечето съм в добри отношения,а останалите са ми безразлични.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lamerbot
    Глупости, аз вече ги забравих, а още сме заедно. Всички хора, които познавам след 6 клас са говеда просто, или поне повечето от тях. Тъжно, но истина. Ще помня само хората от 1, 2, 3, 4, 5 и 6 клас.

Uff v moia klas ima individi ot seki vid ..
    naduti tupi feshun4eta koito igraiat ku4eci po 4inove4e
    "skateri" koito ne govorat s nikoi
    niakvi swestni horica deto polovinata se zarazixa i stanaxa 4ALGA strasr
    .. ima i takiva koito iskat i podrajavat na opredeleni hora
    awe obshto vzeto kato cialo moia klass e typp
    Don'T Lo.0k At Me !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lamerbot
    Глупости, аз вече ги забравих, а още сме заедно. Всички хора, които познавам след 6 клас са говеда просто, или поне повечето от тях. Тъжно, но истина. Ще помня само хората от 1, 2, 3, 4, 5 и 6 клас.
    а, да си дойдем на думата

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Аз пък си се радвам на класа... 20 момичета и 6 момчета... събираме се супер редовно, а пиянските изцепки са безброй Последният път подкарахме каруца, на некъв циганин

Град
    София
    понякога ме кефят друг път искам да се разкарам от там по-скоро...
    по-често е второто...
    доста са ограничени милите... често им казвам какво мисля за тях и тва много ги дразни...обичат много ама МНОГО да говорят за работи,от които най-малко разбират(доста смешна гледка е)..Незнам дали ми се струват толкова малоумни,защото са с година по-малки от мен,но наистина са големи лайна понякога... кажеш му ''млъкни малко'' то идва да ти дудне на главата само и само да си достави удоволствието,че те дразни..
    после ме питат защо съм била нервна...
    тия дни специално искам да им зашия лайняните устенца...

разбира се има някои индивиди,които не отговаярят на тва което казах сега.Броят ми се на едната ръка обаче...

Повечето са ужасни простаци...Надуват някой кючек на Амет и просто в стаята не се стои.... Мислят само и единствено за себе си,подиграват се ,обиждат някой други хора от класа,които са по-затворени,понеже ги заплашват....абее такива истории.На мен не ми се отварят,но само да посмеят,аз не ги търпя такива ларви.
    Има доста курви,а момчетата са безбожни простаци,вършат какви ли не идиотщини.То понякога си правим базици,ама си има граница...понякога изобщо не зачитат мнението на някой съученици.Имало е и случаи ,в които съм чувствала целия клас като едно цяло,например срещу някоя г-жа или нещо такова,но е много рядко.Делим се и то много.И въпреки всичко сега ни е последна година и ще ми е ужасно мъчно за тях,всички глупости ,които сме правили ще ми носят много спомени,независимо от всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си