- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият клас?
Е то това е нормално, 9-10 са ти приятели, за другите здравей-здрасти-чао. Така е по-добре, от калкото да се мразите нали. Казва се колегиалност.Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
Е то това е нормално, 9-10 са ти приятели, за другите здравей-здрасти-чао. Така е по-добре, от калкото да се мразите нали. Казва се колегиалност.Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
Що си мислиш,че всички мислят тва за теб!Че класа ни е сдухан,сдухан е,ама...Първоначално написано от 182+44_4adel
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И се разбираш с гадни лицемерни кучки?
Понясяме се .. ако не друго , поне да се мазнят много добре умеят . Иначе говорят зад гърба ми . Не виждам смисъл да се страня от хората в класа , който има мерак , да говори зад гърба ми .. значи има за какво да ми завижда и си мисли за мен .. хах ..Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз с колежките не съм се сдушила все още за година и половина.![]()
Само аз ли си харесвам класа...
Е има и такива, които не ме нервят, но - нормално.
хъхъ..
И аз съм такаПървоначално написано от Shadow_Walker
Харесвам само половината от класа си,другите няма да ги описвам..Некви лицемерни кучки,дето само знаят да клюкарят и с ръст 1.45 се отварят кат и аз нз ко..А за момчетата да не говорим...Както и да е.Сички от хубавата част на класа ги уважавам страшно много,там намерих(надявам се) истински приятели и въобщеее..сички мн си ги лофкам =)
moq klas e zle..mn zle intriganti predateli klukarki..no imam i istinski priqteli v nego
Харесвам си класа..няма да е нормално според мен,ако всичко върви по вода..все пак не може всички 25 човека да са еднакви-нали?Естествено има такива,които ме дразнят,но да са 3-4ма най-много.Винаги ни е весело кат сме заедно и въобщее...абе мн си ме кефкат
По принцип 3-4 най-много от класа ми ги мразя. 7-8 са ми мн добри приятели и мн ги уважавам. Останалата част са ми безразразлични. 23 момчета сме и само 1 момиче за тва сички започват да се държат като абсолютни момичета. Абсолютни клюкарки (момчета имам предвид). 2-3 -ма не веднъж клюкарят на учителя ако знаят че някой е с пищов за контролно. Нямат никакво уважение един към друг. Водят се за приятели а зад гърба им говорят кви ли не неща. Тва го прават само МОМИЧЕТАТА в 3-4 клас а ние се води че сме МОМЧЕТА в 9 клас. Ако някой от класа ни в междучасието е излязал и си е оставил чантата или якето в стаята взимат чантата почват да я хвърлят да изпотрошат всичко вътре след тва я изхвърлят през прозореца (2 етаж) якето също го изхвърлят след тва го плюят от горе!!! Тва нормално ли е за 15-16 годишни момчета? Аз мисля че не е! Стария ми клас беше супер просто изкам цял живот да съм в него ама не може. Там ако някой отсъства примерно гледаме как да го покриеме или нещо е такова а в сегашния ми клас ако ще пред учителя да седиш някой ще искрещи че те няма и ако не чуеш като нищо ще ти напише отсъствие.
Момиче от моя клас: "бул. Черни Връх е в "Гео Милев", там дето минава трамвая".
За темата за есе: Четенето мъка или удоволствие е? същото това момиче каза: "А, ако е мъка? Какви книги, като не четем?!..."
Освен това тя никога не говори по теми като политика и наркотици, само пише доклади по тях и то защото са за в училище.
Ех, колко е прекрасна само!
Като цяло може, че класа ми долу горе мяза на нормален... Момчетата са двойно повече от момичета, но като ми че така е по-добре..Разбираме се като цяло..само дето има четири кучки, толкова ограничени и комплексирани, чудят се само за какво да ти завиждат или защо да те мразят.. А и ако не ходиш на любимите им тъпи чалга дискотеки, си смотан 100% смотан и те игнорират, смятайки те за отрепка. Иначе в класа намерих и добри приятели, с които ти е просто кеф да си говориш на кфат и е да е тема..
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Ще се мине време и класът ще ви липсва, независимо какъв е бил.
Само женски ли сте в групата?Първоначално написано от `Death`Whore`
Ние имаме 4-5 момчета... Миналата година бяха 8 ама...
Иначе и аз много не се имам с хората в групата ми... Липсва ми класа![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Моя клас е долу-горе добре,повечето съм в добри отношения,а останалите са ми безразлични.
Глупости, аз вече ги забравих, а още сме заедно. Всички хора, които познавам след 6 клас са говеда просто, или поне повечето от тях. Тъжно, но истина. Ще помня само хората от 1, 2, 3, 4, 5 и 6 клас.Първоначално написано от Lamerbot
Uff v moia klas ima individi ot seki vid..
naduti tupi feshun4eta koito igraiat ku4eci po 4inove4e
"skateri" koito ne govorat s nikoi
niakvi swestni horica deto polovinata se zarazixa i stanaxa 4ALGA strasr
.. ima i takiva koito iskat i podrajavat na opredeleni hora
awe obshto vzeto kato cialo moia klass e typp
Don'T Lo.0k At Me !
а, да си дойдем на думатаПървоначално написано от Анонимко
Аз пък си се радвам на класа... 20 момичета и 6 момчета... събираме се супер редовно, а пиянските изцепки са безбройПоследният път подкарахме каруца, на некъв циганин
![]()
понякога ме кефят друг път искам да се разкарам от там по-скоро...
по-често е второто...
доста са ограничени милите... често им казвам какво мисля за тях и тва много ги дразни...обичат много ама МНОГО да говорят за работи,от които най-малко разбират(доста смешна гледка е)..Незнам дали ми се струват толкова малоумни,защото са с година по-малки от мен,но наистина са големи лайна понякога... кажеш му ''млъкни малко'' то идва да ти дудне на главата само и само да си достави удоволствието,че те дразни..![]()
после ме питат защо съм била нервна...![]()
тия дни специално искам да им зашия лайняните устенца...
разбира се има някои индивиди,които не отговаярят на тва което казах сега.Броят ми се на едната ръка обаче...
Повечето са ужасни простаци...Надуват някой кючек на Амет и просто в стаята не се стои....Мислят само и единствено за себе си,подиграват се ,обиждат някой други хора от класа,които са по-затворени,понеже ги заплашват....абее такива истории.На мен не ми се отварят,но само да посмеят,аз не ги търпя такива ларви.
![]()
Има доста курви,а момчетата са безбожни простаци,вършат какви ли не идиотщини.То понякога си правим базици,ама си има граница...понякога изобщо не зачитат мнението на някой съученици.Имало е и случаи ,в които съм чувствала целия клас като едно цяло,например срещу някоя г-жа или нещо такова,но е много рядко.Делим се и то много.И въпреки всичко сега ни е последна година и ще ми е ужасно мъчно за тях,всички глупости ,които сме правили ще ми носят много спомени,независимо от всичко.![]()