.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Моят клас не е въобще единен. Но се радвам, че няма налагане на сила над по-слабите, няма подигравки и тн. Но пък има доста кавги. Може би ако ги няма 2-ма човека ще спрат интригите и настройването и абсолютно всички кавги.

По относно чалгата. В клас не се пуска, тъй като само 3-ма човека слушат такава музика. Курви няма. Даже 6 от момичетата сме със сериозни приятели /за над 6 месеца връзки говоря/. Другите 2 в момента нямат приятели, а осатналите 4 дори са девствени. Така че такива простотии няма.

Момчетата, обаче ги интересуват главно компютрите и тоав е една от причините да не сме единни и да се делим така. Не казвам, че са някакви затворени и по купони ходят, но... Ако можеше да не се делим така, щеше да е прекрасно.

ami ve4e izob6to ne me interesuvat tezi ne6tasnici tfa e sbir6tina ot 25 4oveka 10-pu6a4i (mislqt se za krale) 5 kompeksara 5 klukarki 1 heitur i az izob6to ne me interesuva kakvo pravqt kakvo gi govorqt i t.n. otivam u4a vru6tam se v ku6ti i se otdavam na muzikata izob6to ne me gree za nekfi ne6tasnici
    Дъ бест аватар от галерията

Guest
    Ами 5 години си късах нервите с тях, но вече не ги забелязвам. Даже и не мисля за тях. Безразлични са ми.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InviSibLe`SuN`__
    Повечето са ужасни простаци...Надуват някой кючек на Амет и просто в стаята не се стои.... Мислят само и единствено за себе си,подиграват се ,обиждат някой други хора от класа,които са по-затворени,понеже ги заплашват....абее такива истории.На мен не ми се отварят,но само да посмеят,аз не ги търпя такива ларви.
    Има доста курви,а момчетата са безбожни простаци,вършат какви ли не идиотщини.То понякога си правим базици,ама си има граница...понякога изобщо не зачитат мнението на някой съученици.Имало е и случаи ,в които съм чувствала целия клас като едно цяло,например срещу някоя г-жа или нещо такова,но е много рядко.Делим се и то много.И въпреки всичко сега ни е последна година и ще ми е ужасно мъчно за тях,всички глупости ,които сме правили ще ми носят много спомени,независимо от всичко.
    Те може и да са простаци, но как имаш подлостта да сложиш отвратителния си подпис. Просто ужасен е! Ако бях жена и бременна щях да пометна. Как може да си такъв болен мозък вмекто нещо оптимистично ти да си слагаш идиотщини. щастлив ли ще си, ако утре някое малко дете, което влиза тук или тинейджър, който не е наясно със себе си го приеме за нормално и го направи това на подписа ти?!?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InviSibLe`SuN`__
    Повечето са ужасни простаци...Надуват някой кючек на Амет и просто в стаята не се стои.... Мислят само и единствено за себе си,подиграват се ,обиждат някой други хора от класа,които са по-затворени,понеже ги заплашват....абее такива истории.На мен не ми се отварят,но само да посмеят,аз не ги търпя такива ларви.
    Има доста курви,а момчетата са безбожни простаци,вършат какви ли не идиотщини.То понякога си правим базици,ама си има граница...понякога изобщо не зачитат мнението на някой съученици.Имало е и случаи ,в които съм чувствала целия клас като едно цяло,например срещу някоя г-жа или нещо такова,но е много рядко.Делим се и то много.И въпреки всичко сега ни е последна година и ще ми е ужасно мъчно за тях,всички глупости ,които сме правили ще ми носят много спомени,независимо от всичко.
    Пак ти блазе, моите момчета си бъркат в анусите и момичетат ни курвите се радват!

Тъпа БРюнетка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lamerbot
    Ще се мине време и класът ще ви липсва, независимо какъв е бил.
    Глупости, аз вече ги забравих, а още сме заедно. Всички хора, които познавам след 6 клас са говеда просто, или поне повечето от тях. Тъжно, но истина. Ще помня само хората от 1, 2, 3, 4, 5 и 6 клас.
    а, да си дойдем на думата
    Това пък със думата какво общо има.

Guest
    oh,iskam da se opla4a ot klasa si, ne kazvam 4e sym idealna,ama tva ne se trae ve4e,nie sme 25 4oveka(7 mom4eta,18 momi4eta)za mom4etata ne moga da kaja ni6to lo6o,s vsi4ki se razbiram(az sym momi4e)i mi izglejdat dosta po-umni ot momi4etata.ta.. v na6iq klas sy6to ima grupi4ki-horata v ednata slu6at 4alga,obli4at se sme6no(ot bitaci i t.n. i to s to4no tezi drehi,koito gi ima vyv absoliutno vseki magazin i moje bi si mislqt 4e sa moderni(nali gi ima vyv vseki magazinne govorq za hubavi i skypi magazini))),ta tezi hora slu6at to4no kakto po-gore nqkoi be6e kazal-gloriq,preslava,rihana(a kak me draznqt s massari-real love(tazi pesen e na godina ve4e,a te ot 1 mesec q 4uha za pryv pyt i sega postoqnno q puskat ot telefonite,vyrvqt po koridora i slu6at(ujasna gledka sa(pone da bqha sys slu6alki!)ocenkite im sa m/u 2 i 3,prez po-golqmata 4ast ot denq viqt,izdavat nqkakavi ujasni zvuci,kukorigat,hilqt se ujasno grozno(kurvarsko nqkvo takova...)i 6umqt non-stop,glavata postoqnno me boli ot tqh i vsi4ko tova nqma6e da e tolkova lo6o i nqma6e da me draznqt taka ako ne be6e ogromnoto im samo4uvstvie,mom4etata gi obijdat,a te se smeqt i im se natiskat(dori gi gonqt!)oh,o6te mn imam da kazvam za tqh,oba4e naistina ne mi e priqtno
    drugata grupi4ka..oh,v neq vsi4ki sa razli4ni,no nqkak si po mi dopadat,az moje bi sym kym tqh,vypreki 4e nqmam opredeleni priqteli,s pove4eto si govorq,no s malko ot tqh mi e priqtno
    zabravih da kaja koi klas sym-9 i ne koi da e, a 9a(v na6eto u4ili6te a i b paralelkite se priemat za elita na u4ili6teto) 16 4oveka ot klasa sa ot okolnite sela(iskam da kaja 4e pod selqnin ne razbiram samo horata koito sa ot nqkoe selo,selqni vsy6tnost sa tezi,koito se dyrjat kato takiva,nai-ve4e vika6tite kato ov4ari i tezi,koito pravqt izcepki ot roda na "aaa,gosopojoooo,nimoa poi4i,stoq moi um dala4 6a stigna,naprauuu..."tova go kaza edno momi4e,za6toto se okaza 4e znae kak se pi6e nqkakva duma,be6e v 4as po bg(ezikova kultura)
    oh,sigurno vi e omryznalo da 4etete,no pone si go izlqh...nadqvam se samo po-byrzo da porastnat i i nie da sme zadryjen klas i da hodim nasam natam zaedno i izvyn u4ili6te(imam priqteli,no vse pak dosta vreme prekarvam s klasa i iskam da mi e priqtno)ami tova e...

Ami edna 4ast sa mn gotini ot druga gore/dolu no pak onqkoga sa gotini abe ob6to vzeto sa pe4eni

Имам чувството,че класът ми е най-ужаснят!!!Мразя ги!Толкова са ПРОСТИ,ТЪПИ,направо са невероятни лигавета,отврат!Искам просто да се махна от тези животни,опа да не обиждаме животните! [-o<

Сиките са малоумни бавноразвиващи се същества..
    Най-лошото е,че и аз ставам като тях..
    Канадци..

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми... До 7ми клас си мразех класа - адски много ме тормозиха и ми образуваха някакви комплекси, които впоследствие почти унищожих. Хората от сегашния ми клас ми помогнаха да открия себе си, но времената, когато някой от тях би се интересувал от мен, отдавна преминаха. Абе или аз не попадам на хора, или няма вече добри такива. Незнам...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Ми до сега трудно търпя класа си. Момичетата са ебати ограничените. Т'ва как от началото на годината не си купиха няква нова дрешка, или вземат се епилират малко, че са по космати от момчетата. Момичетата са просто гнусни. Има 5-6 човека които се мазнят на госпожата, и се грижат да и кажат абсолютно всичко. Имаме и такива психопати които само да се спомене думата СЕКС и производните почват да викат кати побъркани и да казват на госпожата че псуваме. За момчетата... половината клас ми клас незначт що за животно е това футбола. Останалите ги бива.

А се водим "елитно пловдивско училище"...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Моя клас...Общо - взето бива. Има и по - зле. Нервех се, не харесвах класа си, защото миналата година имаше големи скандали, деляхме се на групички и постоянно имаше разногласия. Сега обаче(да чукна на дърво) нещата взеха да се изнясняват. Ние сме 20 момичета в класа и само 4 момчета
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    дО мИнаЛатА гОдиНа сЕ бЯхмЕ раЗдеЛиЛи нА гРупИчКи и пОстОяНнО сЕ каРахМе... Но сЕга...всИчкИтЕ 6тИ клАсОве Сме каТо еДин кЛас, сАмО прЕз чаСовеТе смЕ раздЕлЕнИ. дОри НякОи От 7 кЛас сА каТо хОра От наШия кЛас...МногО е ХубАвО. ОбичАм кЛасА сИ кАктО и дРуГиТе кЛасОве. Мн Ще мИ е гадНо таЗи гОдиНа кАто 7мИтЕ кЛасОве сИ тРъгНат

Guest
    Значи до 6 клас включително учех в едно НЕелитно училище, но там ми бяха най-добрите класове, в 7 се преместих и бяха ужасни, тъпи, прости, наркомани и скинари, обременени с глупости от малки, после в 8 бях в скапан клас след кандидатстването и затова се преместих в съседния, там отначало ми беше добре, но от 9 до 11 клас и там стана същото, но ето, че през 2006 си промених характера, пак намерих ебе си, същия съм като от 6 клас, и се оказа, че до някъде сам съм си виновен за проблемите с класа - а именно, много съм забелязвал и обръщал внимание на другите, пренебрегвайки себе си. Само знам, че желая да помня само 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 12 клас, а другите искам (и ще) ги забравя. Това бяха най-лошите пет години през живота ми, имах ниско самочувствие и комплекси. Сега вече пак самочувствието ми е нормално, както до 6 клас.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Моя клас е страхотен
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Прастария ми клас - беше отдавна, не си спомням, а и тогава ги виждах по друг начин нещата. Ама като се има предвид, че сега поддържам връзка с 2-3ма от там, сигурно са били тъпанари.

Стария ми клас. Започна много добре: бяхме единни, задружни, ала-бала, прекарвахме си супер яко. В 9 клас беше апогея, когато 2/3 от класа се мъкнехме заедно. В 10 клас започнаха да се появяват конфликтите. Имаше хора, които умишлено правеха интриги с цел да се изпокараме. Така голямата "компания" започна да се цепи на 2, на 3, на 4 и т.н., докато класа не остана на групички по 2ма-3ма в 11 клас. Това продължи до края на 12ти клас, когато с наближаването на бала започнахме да осъзнаваме, че този клас беше много важна част от живота ни и ще си липсваме, дори и тези които не се понасяхме. От бала, до моя рожден ден миналата година през август, бяхме все едно както в 9 клас. След това нещата започнаха да се "нормализират". Пръснахме се по университети в страната и чужбина. Въпреки че 3/4 от класа учи в София сега, се получи така, че поддържам връзка с 6-7 души. Другите ги виждам на 3 месеца. Не знам защо е така, може би хората са заети. Разбираемо е, и аз съм така.

Сегашната ми група - доста са пекани, особено като ги сравня с останалите групи от випуска. Може би не се познаваме достатъчно, за да започнат интриги. Или сме по-зрели и над тези неща... времето ще покаже. Единствения проблем при нас е, че сме 20 момчета и само 5 момичета .

Повече от фен
    mi nai qkiq klas kvo da kaja nqma nito edin ot nego iliiiii mai edin deto il ito mai edna deto ne q 6ta v klasa ama kato cqlo sme super kolektiv

момчетата - смешни,тъпи,смотани нещастници с които нищо друго не можеш да направиш осен да се напикаш от смях
    момиетата-опитват се да заприличат на некви мацки,ама са супер смешни..2-3 ме кефат като хора само

Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    момчетата - смешни,тъпи,смотани нещастници с които нищо друго не можеш да направиш осен да се напикаш от смях
    момиетата-опитват се да заприличат на некви мацки,ама са супер смешни..2-3 ме кефат като хора само
    брей. ти над всички тях ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си