- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mersi na vsi4ki
Mersi na vsi4ki koito mi pomognaha sys tehnite komentari mn sam vi blagodarna mn mi pomognahte i trqbva da vi kaja 4e:
eY!
6IU ne SAM STIGNALA DO TAM 4E DA SE samoubivam za nekvo typo skapano sy6testvo kato mom4e (ne govorq poprincip za mom4etata a samo za TOQ deto e na vypros ina4e ste mn gotini) toq ne zaslujava pove4e da go spomenavam tay 4e mn mersi za vsi4ko koeto mi kazahte i mi pomognahte
\
/
![]()
![]()
самообиството не е решение и изход! продължаваи напред и не се обръжаи към миналото да си смомняш болката и страданието помни само хубавите моменти![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Да ми ядеш куpа.Mersi na vsi4ki
=D>Първоначално написано от Digital
=D> pozd brato Fat Joe ft. Lil Wayne - Make it rain
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
От такива селски и елементарни неща ли се впечатляваш, та чак ръкопляскаш?Първоначално написано от Mike-Jones
Всеки може да каже "да ми ядеш к*ра", но не всеки може да даде умен и компетентен съвет.
Ъхъхъ, кво е kyp?Първоначално написано от malka_sladuranka
Радвам, се че някой ти е бил полезен!![]()
И не всички момчета са еднакви.
Light The Universe
ei borsuk ot gaza si akul ne iskam taka 4e mal4i ili v 4ofkata go zemiПървоначално написано от malka_sladuranka
Е, все пак поне си го забравила и си разбрала що за човек е.![]()
Хахаха трябваше да ме споменеш щото чак сега загрях че става дума за мене.toq ne zaslujava pove4e da go spomenavam tay 4e mn mersi za vsi4ko koeto mi kazahte i mi pomognahteЧувствам се известен.
![]()
Mike-Jones@
Поздрави и на тебе брат.![]()
Шо си толко зъл брат я обади !Първоначално написано от Digital
Strength thru Oi!
are kaji 6o nema da se samoubiva6???sq nqma da spq spokoino mnoo si lo6aaaasamoubii se molq te buaxaxaxaxaxaxa
Бравооо.. значи ако не бяха форумците да ти кажат кое е правилно, щеше да се самоубиеш..![]()
=D>
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
xax samo taka brat shte gi poburkame !Първоначално написано от Digital
[quote="Buttk0"]Шо си толко зъл брат я обади ! =D> =D> =D> kusaiiiiiiiiПървоначално написано от Digital
![]()