.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    where-is-she?
    Guest

Хиляди километри.

просто исках да се оплача под формата на един монолог тук. изглежда много се привързах към едно момиче преди година, което живее в Австралия и самата тя е австралиика, никога не сме се виждали, сещате се. тя също много се привърза към мен и дори започнах да се чувствам страшно зле, понеже не мога да я видя, да я докосна. изгежда звучи налудничево с тези "интерконтинентални" връзки, ала наистина я искам страшно много, дори и като допускаме възможността, че на живо може да не се харесаме. обещал съм си жив или мъртав, че след година-две-пет ще отида при нея и ще я видя! ако ще и това да е последното нещо, което ще направя в живота си.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    ЪЪъ... да не е някоя негърка Пф тая вечер съм мн лигава сори..
    Сериозно: Еми са незнам кога ще идеш,ама се надяваме.Сички сме с тебе...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Сички сме с тебе...
    Ахъм...

Интересноо..
    Еми щом така си го решил...
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

where-is-she?
    Guest
    да, и нека подигравателните отгворои да започнат.
    ами, не е негърка. всъщност е много красивo нормално момиче. прекрасна е. готов съм да захвърля всичко и да отида при нея, просто да я погаля по бузата, просто да видя нещата у нея, които липсват в мизерния ми живот.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Случват се такива работи...Интересно е как понякога, някой успява да докосне душата ти така, както никой друг. Тогава няма особено значение това, дали си го виждал. Моята най - добра приятелка е влюбена в момче от Малта, той е идвал в България, тя се надява скоро и тя да отиде в Малта...Далеко са един от друг, но ако наистина силно искат, ще се видят пак.
    Така е и с теб. Сега нямаш възможност да идеш и да я видиш, карай си живота както досега, недей заради нея да униваш, но ако ти се одаде възможност да отидеш, направи го. Паулу Куелю е казал "Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства"
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Приятно пътуване

П.С. утре ще си харсаш друга по Скайп , не се заблуждавай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми