- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- glupavo li e da priznae6 4e REVNUVA6???
glupavo li e da priznae6 4e REVNUVA6???
Да признаеш, че ревнуваш не е глупаво, но начина, по който го направиш може да се окаже такъвПървоначално написано от ^I_believe_i_can_fly^
![]()
Every moment is another chance...
Не, не е глупаво. Даже е полезно от време на време, но не и да се водят някакви супер луди скандали, че единия от двамата е погледнал еди си кой еди си как.
Всички хора ревнуват.. дори някои бащи ревнуват дъщерите си от някой млад момък, приятелките се ревнуват една друга от всевъзможни простотий и така.
Важното е цялата тая ревност да е умерено кколичество, да не се прекалява с нея и да не се задушава партньора с нея.
Наистина може да е глупав, но всеки човек разбира глупостта по различен начин. и абе права си,Първоначално написано от Need_A_Girl
Не, не е. В една връзка човек трябва да е откровен.
защо да е глупаво???който ти го е казал той е бил глупав
няма нищо глупаво да признаеш кво чувстваш
Не е глупаво, дори е за предпочитане.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не, не е глупаво, но то и без това по някое време ще си проличи.Добре е да ревнуваш човека до теб, но в умерени граници, а не да се вдигат скандали, караници и т.н.
Не. Глупаво е да си личи и да не си признаваш.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
не не е глупаво полезно от време на време, но не и да се водят луди скандали че ревнуваш прекалено много трябва се пак в някакви умерени граници за да не разбиеш връската си!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Ами според мен не е глупаво да го кажеш. По този начин малко или много показваш на човека до теб, че ти пука за него, но наистина зависи от начина, по които го правиш. Тези истерични кризи на ревност или да се съмняваш за всяко действие на човека...ето това вече е глупаво.
emi spored men ne e :P az sym si go priznavala i da me pitat pak shte si priznaq che revnuvam...
4ove6ko e ! \/
Ne e glupavo.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ne e glupavo.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не не е глупаво,а е нормално.Нормално е да ревнуваш,но в определени граници.Не е нуждно да се правят скандали,защото тогава глупавата ще излезеш ти.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
да бе ти луда ли си как ще е глупаво...казваш на гаджето си и така той ще внимава и няма да флиртува с други моми4ета
Еми нз ама според мен не е мн добро решение...Така ще му покажеш че му нямаш доверие а и ако е с теб значи наистина го иска...Колко пъти приятелите ми са ми правили проблеми и то само че говоря с някое момче...Супер дразнещо е...
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Не е глупаво ама не трябва д прекаляваш
Ми мисля,че не е глупаво-все пак трябва да сме честни с гаджетата си.Няма нищо лошо в това да споделяме такива неща..![]()
f@nt@zi@
Ревноста може и да е полезна понякога,защото по нея пазбираш дали дали харесваш някои,дали изпитваш някакви 4увства към него и дали изпбщо ти пука за него.Но е добре само в умерени коли4ества ина4е става направо"семеен скандал".
въпреки 4е на някои им е приятно да карат любимите хора да ревнуват ужасно.!!!!
По-добре да кажеш, отколкото да човека сам да си разбере по много глупав начин...Няма нищо тъпо в това да кажеш какво чувстваш.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
normalno e da se revnuva vseki revnuva![]()
ne e glupavo,taka pokazvash na choveka do teb che se interesuvash ot nego.e ako e v ramkite na normalnoto razbirase
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!