- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли е?
Девствена съм, но мога да ти кажа, е с 1 пръст НЕ боли!!!
ако е възбудена и с 2 не боли...чак при третия се усеща болка...
за мен те лъже...девствената ципа е с отвори и затова тампони или 1 пръст много трудно биха я разкъсали...просто не вярвам, че я боли...за мен те лъже..
Ами, и на мен ми беше странно, че я "боли"... Въпреки че е възможно, защото всяко момиче си е индивидуално, както и има най-различни варианти на вид, големина, форма и т.н. на химена, но аз просто не й вярвам... благодаря на всички за отговорите.
Госте позната ситуацияНе й се е опекъл акъла още,въпреки че е на 16
Остави я да порасне,нека си поблъска малко кратуната
...it's WilD ObseSSioN...
айде сега той трябва да я предразполага за да си казват истината ?Първоначално написано от bungle
каква е тая връзка , щом тя сама не иска да бъде честна с него ?!
каква е тая обич ?
никаква...
Приятел , не слшай феминистките тука - направо изобщо не и вдигай телефона на тая лъжлива лигла .. явно ония "батковци" са и вдигнали самочувствието и си мисли , че може да си играе с теб . Късай я!
Аз съм съгласна с OtherDimension,макар че си прав че всяко момиче е индивидуално...и мен ме болеше с 1 пръст като бях девствена...![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Според мен мацката си е девствена, а и хименът не се усеща така лесноТакаче си длъжен да и повярваш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абе, да Ви кажа - не е надута. Ситуацията е много сложна, както и отношенията ни... Има предистория, има много събирания и късания, като цяло сложна работа... Общо взето, тази тема беше по-скоро въпрос за анатомията, защото не съм имал опит с девственица, въпреки че съм чел (а и сега прочетох още някои неща), все пак си е друго да питам момичета, които знаят за това от първа ръка.
а бе пич праста да ти е 7-8 санта щотот нали все пак няма да си го вкарал целия.А на мене много хора са ми казвали че девсвената ципа на една жена е на 12 сантиметра така че не може да я е заболяло![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela