.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

НиНуРмАлНуУу
    Guest

Нормално ли е?

Искам да ви питам нормално ли е момче да плаче заради/за момиче. Наскоро разбрах, че май някво момче ревало за мене ама нз дали тва е нормално . Та въпроса ми е главно към момчета, но и за момичета се пак...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами по принцип всички хора плачат..при момчетата е по-рядко, но и те са хора... Така че е възможно и нормално
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Пловдив
    разбира се че е нормално това е нещо естествено

Мега фен Аватара на koalka
    Да, и момчетата плачат и в това няма нищо срамно.

НиНуРмАлНуУу
    Guest
    И аз съм на това мнение но все пак искам да знам и мнението на другите . а някое момче няма ли да се обади?

Guest
    да

Beb4o{}
    Guest
    Da savsem normano si e prosto majete go praviat mnogo po rqdko otkolkoto jenite revat za shtialo i neshtialo (i az sam ot tezi .Moiat priatel dva tri pati go e pravil pred men ne sam ocharovana zashtoto ne mu prilichashe da reve nqkaksi izglejdashe tapo no vse pak i majete sa hora nali taka

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Няма лощо да плаче. Но задавала ли си си въпроса как е ревал за теб? Дали е ревал от яд, че не може да е с теб, или дали е ревал за теб, заради евентуално някакви чувства каквито изпитва към теб

Да, възможно е момче да плаче за момиче. И те са хоа, и те плачат, макар и по-рядко. В това няма нищо срамно и смешно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Не съм момче,ама ще се обадя Така,значи и момчетата са хора нали!? Еми естествено е да плачат,всички плачем..независимо от пола.Може да ти се струва странно,защото мъжката част плаче по-рядко,а когато плаче е от сърце.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си