.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Сузка
    Guest

Какво мислите за бенките

Намирате ли ги за грозни, например на лицето! А какво мислите за малките бенчици по лицето?

Guest
    mi kvo da ti kaja zna4i spored men vseki sam si re6ava ako ima benka dali da ia ostavi ili pak da si sloji
    ma ne mislia 4e sa tolkova gadni 6tot i az imam
    pa i tva ne ma kompleksira tolkova dosta izvestni li4nosti si slgat za filmi , snimki i t.n ae tva be6e o t moia milost

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Simpatichni sa :P Stiga da ne sa prekaleno ogromni :P

az imam edna malka benka na lqvata buza i mnogo si q obi4kam i ba6ta mi ima na absolwtno sy6toto mqsto...!!! \/

Повече от фен
    a az imam edna mnogo simpatichna malko pod papcheto... mnogo q obicham ... a sashto taka mnogo mi xaresvat momicheta s bemki nad ystnata..

Супер фен
    Мене лично много ми харесват..аз имам доста ( не чак толкова,но умерно много ),но най ме кефят тези около пъпчето ми-от двете му страни имам по едничка и са мнооого сладинки \/
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На мен ми харесват бенките , стига да не са някви супер големи . Аз лично нямам .. имам де , ама 3 супер малки , които няма как всеки да ги види .
    А относно лицето - на някои им седи много сладко .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    На някои малките бенчици по лицето са им чара и са страшно сладки

Голям фен
    Aмии не е лошо-зависи иначе ако са малки и са над устната е яко

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    ооо аз бенчици си имам навсякъде и мн си ме радват...само лошото е ,че не трябва да се излагат на слънце

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Какво мислите за бенките

Цитирай Първоначално написано от Сузка
    Намирате ли ги за грозни, например на лицето! А какво мислите за малките бенчици по лицето?
    бих казала че са сладки.И аз имам доста бенки по лицето но те са много малки и не се забелязват особено ,но не мисля че са грозни...

Zavisi kade e i kolko e golqma suotvetnata benka.Na nqkoi hora imenno v tova se krie 4ara im
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Guest
    Аз имам десетина на лицето, колкото точки и мн се комплексирам от тях!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    И аз имам около дестина по лицето, малки са, не са пръснати по цялото лице де...аз мн си ги харесвам..преди го намирах за странно, но досега нито някой ми се е подигравал за тях нито е казвал че са смешни...те са част от мен и аз си ги харесвам
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Guest
    Чекайте малко! За кво става въпрос? За бенките дето са като огромни окосмени топки и брадавици? А освен това знам че е опасно да имаш бенки, а аз имам

..

I qz imam 2 benki,golemi kolkoto zrunce ot leshta na lqvata buza na razstoqnie ot 2,3sm i mkslq che pridavat sexi vid na liceto.Nikoga ne sa mi gi pravili na problem
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си