- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за бенките
Намирате ли ги за грозни, например на лицето! А какво мислите за малките бенчици по лицето?
mi kvo da ti kaja zna4i spored men vseki sam si re6ava ako ima benka dali da ia ostavi ili pak da si sloji![]()
ma ne mislia 4e sa tolkova gadni 6tot i az imam
pa i tva ne ma kompleksira tolkovadosta izvestni li4nosti si slgat za filmi , snimki i t.n ae tva be6e o t moia milost
![]()
Simpatichni sa :P Stiga da ne sa prekaleno ogromni :P
az imam edna malka benka na lqvata buza i mnogo si q obi4kami ba6ta mi ima na absolwtno sy6toto mqsto...!!! \
/
a az imam edna mnogo simpatichna malko pod papcheto... mnogo q obicham ... a sashto taka mnogo mi xaresvat momicheta s bemki nad ystnata..![]()
Мене лично много ми харесват..аз имам доста ( не чак толкова,но умерно много),но най ме кефят тези около пъпчето ми-от двете му страни имам по едничка и са мнооого сладинки \
/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Aмии не е лошо-зависи иначе ако са малки и са над устната е яко
ооо аз бенчици си имам навсякъде и мн си ме радват...само лошото е ,че не трябва да се излагат на слънце
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Аз имам десетина на лицето, колкото точки и мн се комплексирам от тях!![]()
И аз имам около дестина по лицето, малки са, не са пръснати по цялото лице де...аз мн си ги харесвам..преди го намирах за странно, но досега нито някой ми се е подигравал за тях нито е казвал че са смешни...те са част от мен и аз си ги харесвам![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Чекайте малко! За кво става въпрос? За бенките дето са като огромни окосмени топки и брадавици? А освен това знам че е опасно да имаш бенки, а аз имам![]()
![]()
I qz imam 2 benki,golemi kolkoto zrunce ot leshta na lqvata buza na razstoqnie ot 2,3sm i mkslq che pridavat sexi vid na liceto.Nikoga ne sa mi gi pravili na problem![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....