- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mom4eta-tip ''putki''
Ei mn me draznqt tiq tipove zna4i-edni t1pi,t1pi,ne uvajavat momi4etata,nqkoi se gavrqt daje s tqh,pravqt im mizerii,obijdat se ot nai-malkoto(uj ne go pokazvat,ama si vr16ta6 t1pkano za vsi4ko,dori nai-malkata izmi6liotina..),samo mn prikazvat,a ni6to ne struvat,vse se pravqt na interesni s razni ''laf4eta'',na koito trqbva da se smee6(a te sa dosta plitkoumni..),obi4at da unijavat,ako ne spomenah i gledat na sveta s nadsme6ka(za vsi4ko),praqt razni t1pi izkazvaniq za momi4etata,koito sa malko po-nejni..pff,abe p1lna oligofreniq! Vie poznavate li takiva mom4eta? Draznite li se ot tqh? Ayy,na men ve4e mi pisna ot takiva tipove-mom4eta,a se d1rjat kato p1lni putki,s izvinenie! I na tova,ako mu se vika m1j...po nikak1v na4in ne bih mogla da kaja pone 1 m1jko ka4estvo da imat tiq s1zdaniq,koito opisah...mn sa zle gorkite s16testva,4ak mi e jal za tqh ...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
мн комплекси имаш моето дете. Ако си момиче - изолирай се от тези момчета. Ако си момче - просто гледай и се учи какъв не трябва да бъдеш!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
е какво да ги правиш.... пубертета ги тресе... и всеки иска да се покаже като по-мъж от другия... и естествено ще го направи на чужд гръб, защото само така би могъл да изпъкне с няк'во според него 'велико' качество...а всъщност не осъзнават, че постъпките им са смешни... като пораснат ще им увре акъла... като бях 9ти клас... момчетата ни се държаха по ей такъв начин както ти си го описала...и ние момичетата бяхме писнали от тях 'щото то не се издържаше... те момчетата като малки деца... и г-жата по български като ни казваше, че 11-12кл ще се оправят...никой не й вярваше... но сега...3год по-късно...разликата е очевидна...е... ест винаги си има и изключения... но пак не се проявяват като ЧАК такива кретенитъй че сега просот не им обръщай внимание... и не им се връзвай на глупостите...
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ohh,ami gre6ka e stanala,az se usetih malko sled kato napisah temata i si vikam sega koi znae kak 6te me napadnat vsi4ki i prava izlqzloh...Ta,olive_oil ne se smqtam za kompleksarka,ama aide... prosto izrazih mnenieto si,4e me draznqt..tova e si4ko..;]
лелел колко ткаива познавам ,3-ма от моя клас,се праят на големи газари,аз също се движа с тях , но не обичам да обиждам другите,не ме интерсуват другите,Впрочем че момчетата клюкарстват повече от момичетата е вярно.Немате си идея като отидем на кафе и тея тримата почват всеки подред,нямат спирка и това ме дразни някой път щото ми е писнало вече,секи път слупам едно и също....някой път си мисля че би трябвало да се отделя от тях ,но пък и са забявни в някой случай.... Оплъват всяко момиче което виждат ,което на мен не ми се нрави много де,един път пред мен бяха коментирали приятелката ми ,но после си нямате идея как ги насрах.На един купон тея тримата индивиди се бяха намазали със смета и се бяха близали, и аз ги бях снимал, изкарах доста снимки и цялото даскало много и се посмя...ОХХХ ето какви индивиди познавам. (това е най дулгия коментар който пиша до сега)
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Ауу Путки са тея ,дето са праят не "ФЕШЪНИ" ...нова мода - Бляяяякс
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Първоначално написано от feshankaa
И аз не ги харесвам особено.
"нова мода" хахаха тва па е толкова смешноооо хахахаха ама така е тряаа да си ф крак с модата че да се харесаш хахаах !
Strength thru Oi!
Не всички я харесват тая нова мода.Първоначално написано от Buttk0
![]()
Първоначално написано от Buttk0
ХаХа *бахти аз новата мода.Криво бритонче опашле и дънки запасани в ботушките.Леле опазил ме Господ.![]()
А колкото до авоторката----> Моито момиче тебе май много те гъзят в даскало \/ .
Не им обръщай внимание като не ти допадат.
повечето момчета са такива...мн малко са тези дет да имат мозък в главата и да не говорят само простотии и да те обиждат..но кво да са прай тряа ги търпим др начин няма е има де освен да ги убием др не виждам![]()
![]()
te ne sa li nari4at pedetrasi? ili se burkam ne6to?
za tqx ima samo edna duma `kompleksar4eta` vseki den se sre6tame s tqx i sa navsqkade nqkakvi neoformeni puberteti koito se mislqt 4e kat se rpatq na golqmata rabota stryvat ne6to a vs6atnost sa acki neosaznati glupavi sme6niii i samo na prikazki ako stane ne6to naistina golemite biq4i stavat mi6ki tqxnite priqteli sa6to taka yj spored dumite im mnogo izvestnii ii biqt nared izvednja iz4ezvat abee mani gi ee nqmam dumi za vsi4ki takiva mom4enca edin sreden lo6oto e 4e ima momi4eta det im se vrazvat
Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq
Първоначално написано от ivan4oooo
ne burka6 to4no taka si eabsolutni,100% pederasi buaxaxaxaxaxa
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА,ФЕШЪНИ,СКЕЙТЪРИ ,ПЪНКАРИ И ЗА ВСИЧКИ ТАКИВА БОКЛУЦИ !!!
pf to pove4eto deto znam sa takia :]
em kvo da se pravi ... to ot gazariq....;]
to svqstno mom4e ako vidi6 si e 4ist kusmet ve4e :P
Life sux but just keep smiling
za feshunite sum suglasna ama za drugoto-ne :]Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Life sux but just keep smiling
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Тоз бахти хейтърчето.Мрази всички.Братле кво стана ве като са събуди сутринта да не би като сра лайното да та опръска по гъза.Нещо нервен ми изглеждаш.Иначе и мене не ме кефят тия ама всеки си има право на избор как да изглежда и никой не е виновен че са е родил мангал.
Ами да съжаление се срещат и такива момчета.Но освен да ги отминеш и да не им обръщаш внимание, друго няма какво да направиш.
АУШВИЦ ВИ ЗОВЕ !!!! ЧЕРНИЯ ОРЕЛ ЩЕ ВИ ОПРАВИ !!!!
Вие тъпи ли сте бе? Некви момченца ми се правят на гъзарчета с женски прически,женско обличаме ,женски навици...Фешъните са повече жени отколкото мъже ,даже въобще не могат да бъдат смятани за мъже.
Unknown-18 само едно ще ти кажа.ЩОМ СИ ЧЕРЕН СИ ВИНОВЕН ЕЙ ЕЙ !!!
Бахти пак некое бивше мое гадже![]()
2т. системно
точно такаПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
и НЕКА БЕЗХАРАКТЕРНИТЕ ЖИВЕЯТ!!!
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
И мен страшно много ме дразнят.Аз лично се бях забъркала с един такъв педераст иии никога няма да си го простя.Това беше най-голямата ми грешка...Ужс,не искам да се сещам.А сега като се видиме и едно "здр" не може да каже...И това,ако не е путка.....Направо не мога да ги гледам.Мислят се за най-готини и,че могат да имат всяка и,че могат да правят каквото си поискат с когото си поискат...No Comment за такива като тях.Още от тук им виждам бъдещето..Най-много да станат някои квартални пияници-с повечето.Някои,ако успеят да се набутат с паричките на мама и тати ще си намерят работа,но ще си останат същите путки и ще си им се върне рано или късно...Ще си намерят майстора,за всичко си има Бог!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!