.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: TECHNO & HOUSE

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    sr za vaprosa ama kva to4no e razlikata m/u xaos i tehno 6tot az ne6to ne q otkrivam
    primerno drupni si DJ Rush - Live @ Renesanz (club Black Box, Sofia - Bulgaria 06.05.2006) i Club Shock House Party 22.01.2005 i nai dobre 6te razbere6
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

[quote="enclave"]@ GoHardeR: А ти ходи ли сега на Global Control ?? Аз бих добавил и Felix Kroecher също.... беше велико как на размаза този маняк рано сутринта и вдигна цялата зала на крака \/

da,i mi beshe super kofti,4e Rush ne doide...do 4h v zalata beshe niama takava boza,otvrat,baltho i jr pak razdvijiha malko,a Felix behse neverpoiaten love that gay
    we like it DARK&HARD

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Dj Tiesto Dj Balthazar Dj DonCho Dr-KuCho JERRY ROPERO

Мила Уискъс не съм ти казвал да му се кефиш зорлен на Балтазар, просто да не се изказваш така грубо, а иначе това си е твое мнение и го уважавам.... всеки си има личен вкус Да, и аз чакам 31ви... надявам се да успея да си променя графика на работа и да успея да се довлача до София, щото иначе много ще съжелявам ако изтърва Kvitta
    Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!

Хах, ако предрусването ти е оправдание.... що друсаш тогава като ставаш злобна ?

И мерси за поздрава имам го тоз винил с шранц микса на what else is there.... яко е ! мен ме радва винилчето на o.b.i. с парчето super mario bros хардтехно микса много ми е забавно ъъъъ и точно това парче не очаквах да го чуя на парти рано сутрин

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    За организаторските им способности и това колко добри партита правят,това е несъмненно,ама това няма кой знае колко общо с музиката им.
    А към нея съм адски предубедена...Защото не харесвам хора,които правят такива подигравки със стила си...Като решиш да пускаш нещо- добре,вкарвай нови неща в него,разчупвай го,променяй го,но не така генерално както Балтазар го прави...Защото съм чувала мнооого лош хаус,който Балтазар пуска на негови партита,чувала съм и тек-хаус и техно,та до хард-техно на големите партита...Еми цялата тази смесица малко ми наподобява "кофти музика"...Просто защото е неориентирана.
    А на Global Control много ясно,че оправиха партито,след Гравити Ко няма поне мъничко уважаван dj,който да не оправи партито...
    Сега чакаме дружно 31ви да видим какво ще направи нашият човек...Хах...Просто не го харесвам,forgive me :P
    Moonshine за всички

tva,koeto ti narichash "neorientirana muzika" naistina drazni malkoooo,no e razbiraemo,zashtoto ne moje gost da e Rush i sl tva Kreamer,Stephan K ili Sven Vath i da podgriavat/svurshvat po edin i susht na4in...prosto shtoto gostite sa s korenno razli4ni stylove...taka 4e opitai se da gi razberesh...
    a za Gravity Co az mislia 4e mom4etata se spraviha mnogo dobre i ochakvah suvsem dr neshto,priznavam si,ne gi slushah prez cialoto vreme,biah zaeta s razxodki,no pone puirviat polovn chas beshe dosta funky gotin
    we like it DARK&HARD

31.03.2007
    Countdown to: Frank Kvitta

we like it DARK&HARD

...Я кажи сега,щото спорихме с една мацка- тя твърдеше,че на партито Феликс и още някой(не е сигурна) са пускали Супер Марио,демек два пъти на самото парти,а аз и казвах че се бърка и единия път е бил на афтъра....
    super mario bros беше пусната само веднъж на партито от Kroecher почти към края на сета му (може да го чуеш и на мp3-то). След Kroecher на пулта се качи Birben и той завърши партито. А пък преди Felix никой не беше въртял шранц, така че няма как да е пускана два пъти... пък аз на шранца през цялото време бях отпреде и няма начин да не съм я чул... на афтъра не съм ходил...

Цитирай Първоначално написано от enclave
    @
    @ wan`a`doo: Къде е това Dauhouse ?! Ти откъде си ? Щото аз говорех за партито лятото в Бургас @ guarana, а иначе знам че е идвал 2 пъти след това и в София на system error в блекбокс, ама аз досега не съм ходил на негово парти там.... нямал съм време за жалост
    От София, а тва Даухаус пак е в София и е най-продъненото място хе-хе... има едно "сепаре" отделено с найлони и дивани домъкнати от някоя кофа, ма е некво лудница, само дето мое ти срути на главата А мен ме е яд за партите, дето последно беше Ranieri в София, един петък последните дни от ноември или 1-2декември да беше
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Fish Go Deep-The Cures&The Cause малко лигаво за мойта персона ,но пък ме радва

Уискъс мерси за поздрава а btw преди 4 дни изтеглих един винил на Раниери от 2006-та - Burgenland и първото парче от А страна е убиец направо, супер яко реже.... жестоко ! a1 - storchenkampf ! Намерете си го ако го нямате, страхотно е Между другото като гледам последните постове на всички, темата от "techno & house" стана май "hardtechno only"

/wan`a`doo/
    Guest
    az pa mislq na 31 da propusna 4e nqma da imam pari4ki za sven vath pff mnogo truden izbor xaxa kakvo da pravq puk nqmam ni6to kutnato za 4erni dni... RUsh izqde vsi4ko samo deto ne doide

Град
    София
    слушам house ,dance,techno,trance
    ... най-добрата музика \/

Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    az pa mislq na 31 da propusna 4e nqma da imam pari4ki za sven vath pff mnogo truden izbor xaxa kakvo da pravq puk nqmam ni6to kutnato za 4erni dni... RUsh izqde vsi4ko samo deto ne doide
    Аз пък точно на Kvitta смятам да ида, а Vaeth да пропусна Не заради парите, а заради тъпия ми график на работа бляхххх Иначе ми се ходи много и на Sven Vaeth ама не мога да се измъкна тогава мамка му !

drun drun
    Guest
    жалко, че не успях да дойа на 03.03

а сета на Felix Kroecher
    на 98 мин кърти

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Danny Tenaglia - Dibiza (Bring The Drums Back).mp3

малее...много блъска в главата тва...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Мммм добро е като за хаус, ама трудно бих казал че въобще блъска в главата....

Супер фен
    Личното мнение е едно,изтрещяването е друго...Сега се наспах и не съм толкова агресивно настроена...
    --
    Felix от 3ти и аз го слушах вчера целия...Мазало...
    90тата минутка,поздрав ...Това парче ми е една от малкото слабости...
    Оффф...Не съм била на парти от Rush без Rush...Ходи ми сее
    Як е сета. А знаеш ли как се казва въпросното парче от 90-та мин? И мен ме кефи доста като го чух

Фен
    Град
    Варна
    In Trance We Trust!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    In Глупости You Trust
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    In Глупости You Trust
    Забавен си =D>
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    In Глупости You Trust
    Забавен си =D>
    умствено
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

az mnoo ne sum zapoznat ma tiesto super mnogo me kefi a ima i mnoo drugi

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Martijn Ten Velden & Mark Yarkley - All alone
    moje li link kum tva par4e [-o< 6te sum vi adski blagodarna
    няма любов

вафла мура
    Guest
    на последно време много почнах да се кефя на Surgeon и Regis (aka British Murder Boys) направо са нечовеци!! имат ебати стила ако някой ден дойдат в БГ задължително ще отида

а на сета Felix Kroecher @ RENESANZ Global Control как се казва трака на 50-тата минута този след Proper Education
    и как се казва оная песен на bjork и на кой е ремикса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си