- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TECHNO & HOUSE
primerno drupni si DJ Rush - Live @ Renesanz (club Black Box, Sofia - Bulgaria 06.05.2006) i Club Shock House Party 22.01.2005 i nai dobre 6te razbere6sr za vaprosa ama kva to4no e razlikata m/u xaos i tehno 6tot az ne6to ne q otkrivam
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
[quote="enclave"]@ GoHardeR: А ти ходи ли сега на Global Control ?? Аз бих добавил и Felix Kroecher също.... беше велико как на размаза този маняк рано сутринта и вдигна цялата зала на крака![]()
\
/
da,i mi beshe super kofti,4e Rush ne doide...do 4h v zalata beshe niama takava boza,otvrat,baltho i jr pak razdvijiha malko,a Felix behse neverpoiatenlove that gay
![]()
we like it DARK&HARD
Dj Tiesto Dj Balthazar Dj DonCho Dr-KuCho JERRY ROPERO
Мила Уискъс не съм ти казвал да му се кефиш зорлен на Балтазар, просто да не се изказваш така грубо, а иначе това си е твое мнение и го уважавам.... всеки си има личен вкусДа, и аз чакам 31ви... надявам се да успея да си променя графика на работа и да успея да се довлача до София, щото иначе много ще съжелявам ако изтърва Kvitta
![]()
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!
Хах, ако предрусването ти е оправдание....що друсаш тогава като ставаш злобна ?
![]()
И мерси за поздраваимам го тоз винил с шранц микса на what else is there.... яко е ! мен ме радва винилчето на o.b.i. с парчето super mario bros хардтехно микса
много ми е забавно
ъъъъ и точно това парче не очаквах да го чуя на парти рано сутрин
![]()
![]()
Първоначално написано от Whisskas
tva,koeto ti narichash "neorientirana muzika" naistina drazni malkoooo,no e razbiraemo,zashtoto ne moje gost da e Rush i sl tva Kreamer,Stephan K ili Sven Vath i da podgriavat/svurshvat po edin i susht na4in...prosto shtoto gostite sa s korenno razli4ni stylove...taka 4e opitai se da gi razberesh...
a za Gravity Co az mislia 4e mom4etata se spraviha mnogo dobre i ochakvah suvsem dr neshto,priznavam si,ne gi slushah prez cialoto vreme,biah zaeta s razxodki,no pone puirviat polovn chas beshe dosta funky gotin![]()
we like it DARK&HARD
31.03.2007
Countdown to: Frank Kvitta
![]()
![]()
![]()
we like it DARK&HARD
super mario bros беше пусната само веднъж на партито от Kroecher почти към края на сета му (може да го чуеш и на мp3-то). След Kroecher на пулта се качи Birben и той завърши партито. А пък преди Felix никой не беше въртял шранц, така че няма как да е пускана два пъти... пък аз на шранца през цялото време бях отпреде и няма начин да не съм я чул... на афтъра не съм ходил...Първоначално написано от Whisskas
От София, а тва Даухаус пак е в София и е най-продъненото място хе-хе... има едно "сепаре" отделено с найлони и дивани домъкнати от някоя кофа, ма е некво лудница, само дето мое ти срути на главатаПървоначално написано от enclave
А мен ме е яд за партите, дето последно беше Ranieri в София, един петък последните дни от ноември или 1-2декември да беше
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Fish Go Deep-The Cures&The Cause малко лигаво за мойта персона,но пък ме радва
![]()
Уискъс мерси за поздраваа btw преди 4 дни изтеглих един винил на Раниери от 2006-та - Burgenland и първото парче от А страна е убиец направо, супер яко реже.... жестоко ! a1 - storchenkampf ! Намерете си го ако го нямате, страхотно е
Между другото като гледам последните постове на всички, темата от "techno & house" стана май "hardtechno only"
![]()
![]()
az pa mislq na 31 da propusna 4e nqma da imam pari4ki za sven vath pff mnogo truden izbor xaxa kakvo da pravq puk nqmam ni6to kutnato za 4erni dni... RUsh izqde vsi4ko samo deto ne doide![]()
![]()
слушам house ,dance,techno,trance
... най-добрата музика \/
Аз пък точно на Kvitta смятам да ида, а Vaeth да пропуснаПървоначално написано от /wan`a`doo/
Не заради парите, а заради тъпия ми график на работа бляхххх
Иначе ми се ходи много и на Sven Vaeth ама не мога да се измъкна тогава мамка му !
![]()
жалко, че не успях да дойа на 03.03![]()
![]()
а сета на Felix Kroecher![]()
![]()
на 98 мин кърти
Danny Tenaglia - Dibiza (Bring The Drums Back).mp3
малее...много блъска в главата тва...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Мммм добро е като за хаус, ама трудно бих казал че въобще блъска в главата....![]()
Як е сета. А знаеш ли как се казва въпросното парче от 90-та мин? И мен ме кефи доста като го чухПървоначално написано от Whisskas
In Trance We Trust!
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
In Глупости You Trust![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забавен сиПървоначално написано от _SL_
=D>
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
умственоПървоначално написано от Ensnare Forever
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az mnoo ne sum zapoznat ma tiesto super mnogo me kefi a ima i mnoo drugi
Martijn Ten Velden & Mark Yarkley - All alone
moje li link kum tva par4e [-o< 6te sum vi adski blagodarna
няма любов
на последно време много почнах да се кефя на Surgeon и Regis (aka British Murder Boys) направо са нечовеци!! имат ебати стилаако някой ден дойдат в БГ задължително ще отида
а на сета Felix Kroecher @ RENESANZ Global Control как се казва трака на 50-тата минута този след Proper Education
и как се казва оная песен на bjork и на кой е ремикса