Цитирай Първоначално написано от Whisskas
На Mechanical Culture JackRock и оня прошляк Balthazar се умазаха...пффф,не ми се мисли,не ми се мисли как могат да пускат такава помия на такова парти...Бррр...Е,поне накара хората тотално да откачат и да се отчаят,за да може да се радват на Варела 2х повече.Крещейки "О,спасителю"...
Не знам,моето лично отношение към тия двамата и музиката им е супер негативно...
Иначе аз бих помогнала с имена на djи,някои парчета и сетове,но като видях,че харесваш сета на Balthazar и Jackrock от 23.09,просто не виждам как ще харесаш и тях.
И ако все пак решиш че искаш да слушаш хард просто пиши.
Не, просто немога да не драсна един оффтопик !!! Не мислиш ли, че ако не бяха renesanz и най-вече организатора им - онзи както ти каза "прошляк" Балтазар нямаше да видим нито Varela, нито Sneo, нито Ben Sims, нито Ranieri, нито Kroecher, нито много други които сме видели и още предстои да видим (Frank Kvitta ) В смисъл такъв нали ми хващаш мисълта ? Дори и да не са те изкефили парчетата на balth & jackrock които врътнаха на 23.09, най-малкото заслужават уважение като организатори в Renesanz !!! Виждам, че си фенче на коравото електронно ама просто много грозно и грубо се изказа по адрес на тези двамата, които правят всичко по силите си за да стават яки техно партита в България... respect де !