Цитирай Първоначално написано от Whisskas
За организаторските им способности и това колко добри партита правят,това е несъмненно,ама това няма кой знае колко общо с музиката им.
А към нея съм адски предубедена...Защото не харесвам хора,които правят такива подигравки със стила си...Като решиш да пускаш нещо- добре,вкарвай нови неща в него,разчупвай го,променяй го,но не така генерално както Балтазар го прави...Защото съм чувала мнооого лош хаус,който Балтазар пуска на негови партита,чувала съм и тек-хаус и техно,та до хард-техно на големите партита...Еми цялата тази смесица малко ми наподобява "кофти музика"...Просто защото е неориентирана.
А на Global Control много ясно,че оправиха партито,след Гравити Ко няма поне мъничко уважаван dj,който да не оправи партито...
Сега чакаме дружно 31ви да видим какво ще направи нашият човек...Хах...Просто не го харесвам,forgive me :P
Moonshine за всички

tva,koeto ti narichash "neorientirana muzika" naistina drazni malkoooo,no e razbiraemo,zashtoto ne moje gost da e Rush i sl tva Kreamer,Stephan K ili Sven Vath i da podgriavat/svurshvat po edin i susht na4in...prosto shtoto gostite sa s korenno razli4ni stylove...taka 4e opitai se da gi razberesh...
a za Gravity Co az mislia 4e mom4etata se spraviha mnogo dobre i ochakvah suvsem dr neshto,priznavam si,ne gi slushah prez cialoto vreme,biah zaeta s razxodki,no pone puirviat polovn chas beshe dosta funky gotin