- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Екскурзия
С класи ми мислим да ходим на екскурзия, но не можем на решим къде, някъде на балкан да е. Можете ли да препоръчате някое място, база, да кажете малко повече за условията или пък някой сайт? Имам предвид на места, на които сте ходили с вашите класове, а не някакви бази, дето просто сте ги намерили из нета. Благодаря.![]()
Vuv Velingrad e mn g0tin0.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Рибарица, там е перфектно и много яко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ходете на места където ще сте почти сами и преобладаващото население ще е българско.
На гробищатаЗнаеш ли кво е яко?Всички се излежават
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
На Рибарица бяхме на бунгала,якоо беше.Балкана е супер !
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
На Велинград е готино..къпеш се в стаята с минерална вода..а и Вонеща вода (До Велико Търново) не беше зле малко станциите са мизерни но иначе става купона!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Подкрепям.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Ето малко снимки да видиш за какво става въпрос: http://images.google.bg/images?hl=bg&q=Ribaritza&gbv=2 и http://images.google.bg/images?svnum...=2&q=Ribaritsa.
Велинград, Рибарица, Трявна за друго сега не се сещам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Някаде по някоя планинарибарица е много много
+ Троянския балкан![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Трявна.........ех......................с омени спомениииииииии![]()
Там е яко да![]()
Батак...На мен лично там ми хареса как е. И Велинград също.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами в Банско и във Велинград беше супер, въпреки че беше доста мизерно, но важното е да си направиш купона сред мизерията...вместо да ти е тъпо и да си прее**ш настроението
Айде весело прекарване и прави снимки, защото накрая те остават
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Мда във Велинград не е лошо ама си беше и при нас малко мизерно .. ама то няма голямо зн каде си а с кои ... таи че не му мислете мн каде ще ходите и приятно искарване![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хей ,уай донт ю към ин Казанлък.....и тука е яко![]()
йес ин казанлък ис грейт, деир ис а лот оф натинг ту ду![]()
ексепт дъ ню скейт парк