S mom4eto koeto mi dava vsi4ko s1m.Toi se d1rji s men pove4e ot dobre. Dori ne s1m predpolagala 4e nqkoi 6te d1rji tolkova na men, 6te se griji taka za men, 6te me podkrepq, obi4a i uvajava taka, no uvi....az neznam dali izpitvam s16toto.....ne iskam da go l1ja...ne iskam da go podvejdam...Cqlata istina e 4e az obi4am o6te biv6iq si priqtel, s nego bqh 1 godina kato toi me e l1gal mnogo, naranqval me e, plakala s1m milioni p1ti zaradi nego, no v1preki vsi4ko znam 4e me obi4a ili....obi4a6e....za6toto go predadoh, podigrah se s nego kato tr1gnah s nai golemiq mu vrag (sega6niq mi priqtel).Kogato toi razbra poiska da go zabravq...az oba4e znam 4e 6te go pomnq vinagi...6te mislq za nego vinagi i 6te go obi4am vinagi...Za6to go napravih togava li? Za6toto ne izd1rjah...1 godina l1ji 1 godina opravdaniq i obe6taniq...vsi4ko i vsi4ki bqha protiv nas...i nie se predadohme...nqmah sili ili moje bi me be6e strah da se op1l4a sre6tu vsi4ki....Sega kogato toi e s druga i az s16to...moga samo da si spomnq za hubavite ni momenti... za sre6tite...za obi4ta...za strastta...za tova kak me4taehme da b1dem zaedno zavinagi...za nadejdite...i razo4arovaniqta...za bolkata...znam 4e go naranih mnogo, 4e go predadoh...za koeto s1jalqvam ot d1noto na du6ata si...s1jalqvam za tova 4e nqmah smelost, za tova 4e ne bqh dostat14no silna...za tova 4e nikoga pove4e nqma da imam dori priqtelstvoto mu...4e nqma da go usetq do sebe si...4e nqma da me preg1rne i celune...no ne s1jalqvam za nito edin mig prekaran s nego za nito edna izplakana s1lza zaradi nego....za6toto 6te go obi4am ve4no....i go molq prosto da mi prosti... Moga samo da se nadqvam istinskata lubov naistina da pobejdava vsi4ko i vsi4ki....i tova da ne se slu4va samo v prikazkite...
Znam 4e ni6to nqma da se promeni i 4e s1m vinovna no prosto iskah da spodelq.....