- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е тая омраза към бившето гадже?
Така... отдавна не съм писала тук .. т.е темичка не съм пускала де, иначе си пишаТа .. така искам да ми разясните едно нещо .. Нека само да ви разкажа някои неща, за да ви стане по-ясно
![]()
Значи.. тръгнах с едно момче септември месец 2006 година, познавах го от април някъде.. таа... ходих с него 5 месеца до февруари тази година.. 5 месеца, които .. си бяха за мен мъчение.. скандали, забележки, къде съм, с кого съм и т.н .. вярно е, че веднъж му изневерих.. той уж ми прости, но това постоянно следене беше непоносимо.. Например ме няма 5 минутки на компютъра, не съм му писала "брб" и веднага пристига смс в който не ме пита къде съм, защо не пиша, а директно ми заявява, че не пиша нарочно...Както и да е, мога да се оплаквам още много.. Какво стана вчера .. Имаше една темичка относно 8ми март ...
Ето какво написах аз и как той ме е цитирал отдолу...
Първоначално написано от Излъгания
Ние с него скъсахме, казах му, че може да пробваме след време пак, но после си промених решението и му го казах това, и той вчера ми прави проблем, че съм си хванала гадже.. Какво да направя, че срещнах момче, което ми харесва? Защо да не бъда с него? Защо вчера трябваше да ми вдига скандал и да ме псува като каруцар като аз нищо не съм направила? Защо като скъсате с някого, когото обичате(сте обичали) трябва веднага да таите такава омраза към него? Жалко е.. Аз какво да направя, че чувствата ми изчезнаха? Да го лъжа? Кажете ми сега кой е прав и кой е крив .. , защото вчера бях напсувана и обиждана без причина.. поне аз не виждам шибаната причина![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love